ΙΑΣΩ Γενική Κλινική - Ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας για τον άνδρα και τη γυναίκα

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας στην Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ

Η Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ παρέχει ολοκληρωμένες και σύγχρονες υπηρεσίες υγείας διάγνωσης και θεραπείας. Με εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής και έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, είναι δίπλα σε κάθε σας ανάγκη.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας

Με το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, ο Όμιλος ΙΑΣΩ ολοκληρώνει την παροχή φροντίδας σε όλη την οικογένεια. Βασική μας προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των ασθενών μας - από την πραγματοποίηση της πιο απλής εξέτασης μέχρι την αντιμετώπιση του πιο σύνθετου προβλήματος υγείας.

Η οργανωτική και επιχειρησιακή αριστεία, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις με τον πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, η στελέχωση με άρτια καταρτισμένο προσωπικό και κορυφαίους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων αποτελούν τα εχέγγυα του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικιακής ομάδας.

Πρόληψη και Διάγνωση

Έχοντας ως γνώμονα ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική έχει αναπτύξει Εξωτερικά Ιατρεία όλων των ιατρικών ειδικοτήτων και υπερσύγχρονο τμήμα Check-Up, τα οποία, σε συνεργασία με τα Διαγνωστικά Εργαστήρια, αποτελούν τους πρώτους συμμάχους για την έγκαιρη και ενεργητική αντιμετώπιση κάθε πιθανής νόσου ή πάθησης.

24ωρη λειτουργία

Το δεύτερο μαξιλάρι ασφαλείας είναι η αντιμετώπιση των Έκτακτων Περιστατικών 24ώρες την ημέρα/365 ημέρες τον χρόνο, με τη λειτουργία πλήρως εξειδικευμένου τμήματος και την εφημερία όλων των βασικών παθολογικών και χειρουργικών ειδικοτήτων.

Παθολογικός και Χειρουργικός Τομέας

Για τη συντηρητική ή χειρουργική αντιμετώπιση όλου του φάσματος των παθήσεων, στο ΙΑΣΩ Γενική Κλινική λειτουργεί πλήρως αναπτυγμένος Παθολογικός και Χειρουργικός Τομέας, με εξειδικευμένους επιστημονικούς συνεργάτες, προσφέροντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας.

Εξοπλισμός τεχνολογίας αιχμής

Η συνεχής διεύρυνση των υπηρεσιών μας, σε αυτά τα 25 χρόνια λειτουργίας μας, συνεχίζεται με την υιοθέτηση πρωτοποριακών, σε παγκόσμια κλίμακα, μεθόδων και τεχνολογιών:

Πλήρως Ψηφιακές Χειρουργικές Αίθουσες

Οι νέες χειρουργικές αίθουσες του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική διαθέτουν πρωτοποριακό σύστημα κατασκευής σύγχρονων χειρουργικών αιθουσών, το οποίο ενσωματώνει την απαιτούμενη τεχνολογία για τη δημιουργία ενός υγιεινού, άσηπτου και ασφαλούς περιβάλλοντος. Συμβατές με κάθε νέα τεχνολογία, διαθέτουν τον πλέον σύγχρονο απεικονιστικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, για τη διενέργεια πολύπλοκων χειρουργικών επεμβάσεων. Μπορούν να εφαρμοστούν όλες οι πρωτοποριακές ιατρικές τεχνικές, διαθέτουν υπερσύγχρονα αναισθησιολογικά συγκροτήματα, ενώ με το σύστημα ψηφιακής διαχείρισης παρέχεται η δυνατότητα της κεντρικής διαχείρισης όλου του εξοπλισμού του χειρουργείου.

Τμήμα Κεντρικής Αποστείρωσης

Το ΙΑΣΩ πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά, δημιουργώντας το πιο σύγχρονο Τμήμα Κεντρικής Αποστείρωσης στην ελληνική επικράτεια. Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η ριζική ανακαίνιση του τμήματος, συνδυάζοντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή παγκοσμίως, τόσο κτιριακά όσο και σε επίπεδο εξοπλισμού, με σκοπό την καλύτερη δυνατή πρόληψη των λοιμώξεων και τη μέγιστη ασφάλεια των ασθενών.

Ενδοσκοπική Μονάδα με τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης για τη διάγνωση και τη θεραπεία όλων των γαστρεντερολογικών και πνευμονολογικών παθήσεων

Η νέα άρτια εξοπλισμένη Ενδοσκοπική Μονάδα προσφέρει διαγνωστικές και επεμβατικές υπηρεσίες υγείας στον μέγιστο βαθμό ποιότητας για όλες τις γαστρεντερολογικές και πνευμονολογικές παθήσεις, με χρήση ενδοσκοπίων υψηλής ευκρίνειας και τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence), τα οποία αποτελούν παγκοσμίως το πλέον σύγχρονο και ολοκληρωμένο σύστημα ενδοσκοπικής απεικόνισης.

Ρομποτικό σύστημα νευροπλοήγησης για επεμβάσεις με μέγιστη ασφάλεια, διεγχειρητική ακρίβεια και ελάχιστη επεμβατικότητα

Το σύστημα νευροπλοήγησης StealthStation S8 υποστηρίζει χειρουργικές τεχνικές ελάχιστης επεμβατικότητας, για τη διενέργεια εξειδικευμένων Νευροχειρουργικών, Ορθοπαιδικών, Ωτορινολαρυγγολογικών και Γναθοχειρουργικών επεμβάσεων. Το οπτικό και ηλεκτρομαγνητικό σύστημα πλοήγησης που διαθέτει το καθιστούν ιδανική επιλογή για τη διενέργεια ακόμα και των πιο λεπτών χειρουργικών επεμβάσεων. Η τρισδιάστατη (3D) και σε πραγματικό χρόνο απεικόνιση των εσωτερικών οργάνων του σώματος κατά τη διάρκεια του χειρουργείου μεγιστοποιεί την ακρίβεια εντοπισμού των βλαβών και την αποτελεσματικότητα της επέμβασης

Ρομποτικό Σύστημα daVinci Xi

To 4ης γενιάς ρομποτικό σύστημα da Vinci, που απέκτησε πρόσφατα το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, προσφέρει πολλαπλά οφέλη τόσο στους ασθενείς όσο και στο επιστημονικό προσωπικό. Εξοπλισμένο με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, αποτελεί την εξέλιξη της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής, καθώς προσφέρει τρισδιάστατη απεικόνιση του χειρουργικού πεδίου και κατά συνέπεια μεγαλύτερο βαθμό χειρουργικής ακρίβειας και μειωμένες μετεγχειρητικές επιπλοκές. Με τη μείωση του χρόνου νοσηλείας, της ανάγκης για μεταγγίσεις αίματος, του κινδύνου των λοιμώξεων και την εξασφάλιση καλύτερου αισθητικού αποτελέσματος, προσφέρει τη βέλτιστη χειρουργική εμπειρία για τον ασθενή

Το πιο ολοκληρωμένο Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας στην Ελλάδα

Είναι εξοπλισμένο με τέσσερις Γραμμικούς Επιταχυντές τεχνολογίας αιχμής για την εφαρμογή της κατάλληλης θεραπείας σε κάθε ασθενή, διαθέτει Μονάδα Βραχυθεραπείας υψηλού ρυθμού δόσης και εφαρμόζονται οι πιο εξελιγμένες τεχνικές ακτινοθεραπείας. Τελευταία προσθήκη είναι ο νέος Γραμμικός Επιταχυντής Elekta Versa HD™, για εφαρμογές στερεοτακτικής ακτινοχειρουργικής/ακτινοθεραπείας με ακρίβεια χιλιοστού. Είναι ειδικά διαμορφωμένος για την εφαρμογή τεχνικών που απαιτούν υψηλή ακρίβεια στη χορήγηση ακτινοβολίας, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματικότητά τους στην αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος νεοπλασιών.

Στον Όμιλο ΙΑΣΩ αφενός η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και αφετέρου η συνεχής επένδυση σε τεχνολογία αιχμής θεωρούνται βασική υποχρέωση προς τους ασθενείς. Η προμήθεια νέου εξοπλισμού κρίνεται απαραίτητη, ώστε οι συνεργάτες ιατροί να μπορούν απρόσκοπτα να προσφέρουν στους ασθενείς ασφαλείς και σύγχρονες υπηρεσίες. Η μεγαλύτερη δύναμη, όμως, ήταν και παραμένουν οι άνθρωποι και η αριστεία όσων αξιοποιούν τις υποδομές μας και δίνουν αξία και αποτέλεσμα σε κάθε υπηρεσία που παρέχεται στους ασθενείς μας

Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική έχει αναπτύξει Εξωτερικά Ιατρεία όλων των ιατρικών ειδικοτήτων και υπερσύγχρονο τμήμα Check-Up, τα οποία, σε συνεργασία με τα Διαγνωστικά Εργαστήρια, αποτελούν τους πρώτους συμμάχους για την έγκαιρη και ενεργητική αντιμετώπιση κάθε πιθανής νόσου ή πάθησης.

 

Σχετικά Άρθρα

Η αξία των οσπρίων και το ευερέθιστο έντερο
ΚΩΣΤΑΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΣΚΟΥΡΟΛΙΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΚΩΣΤΑΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Η αξία των οσπρίων και το ευερέθιστο έντερο
Γενική Κλινική
Επιληψία: Συμπτώματα, Διάγνωση και Θεραπευτική προσέγγιση
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΚΛΕΙΩ
Επιληψία: Συμπτώματα, Διάγνωση και Θεραπευτική προσέγγιση
Γενική Κλινική
Μπορούμε να θεραπεύσουμε τον καρκίνο πριν εμφανιστεί;
ΝΤΡΟΥΦΑΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΝΤΡΟΥΦΑΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Μπορούμε να θεραπεύσουμε τον καρκίνο πριν εμφανιστεί;
Γενική Κλινική
Η γρίπη: Ο ετήσιος επισκέπτης
Μάριος Κ. Λαζανάς, Ελένη Παπασταμούλη
Η γρίπη: Ο ετήσιος επισκέπτης
Γενική Κλινική
Τι πρέπει να γνωρίζω πριν την πρώτη σεξουαλική επαφή; Πώς θα προστατευτώ από τ...
ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
Τι πρέπει να γνωρίζω πριν την πρώτη σεξουαλική επαφή; Πώς θα προστατευτώ από τ...
Μαιευτική - Γυναικολογική
Ποια είναι η επίδραση των πλαστικών στην υγεία μας και πώς διαφοροποιείται ανά...
ΤΡΙΑΝΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Ποια είναι η επίδραση των πλαστικών στην υγεία μας και πώς διαφοροποιείται ανά...
Γενική Κλινική
Φυτοφαγία και βιώσιμη διατροφή
Δέσποινα Μαρσέλου , Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Φυτοφαγία και βιώσιμη διατροφή
Γενική Κλινική
5 Μύθοι και Αλήθειες για το Βιγκανισμό με αφορμή το Veganuary
ΣΚΑΛΑΦΟΥΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΣΚΑΛΑΦΟΥΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
5 Μύθοι και Αλήθειες για το Βιγκανισμό με αφορμή το Veganuary
Γενική Κλινική
Πονόλαιμος – Αίτια, Διάγνωση & Αντιμετώπιση
ΒΕΛΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΒΕΛΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Πονόλαιμος – Αίτια, Διάγνωση & Αντιμετώπιση
Γενική Κλινική
Ηλεκτρονικός Ιατρικός Φάκελος Ασθενούς
ΚΑΝΑΒΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Ηλεκτρονικός Ιατρικός Φάκελος Ασθενούς
Παιδιατρική