ΙΑΣΩ Γενική Κλινική - Ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας για τον άνδρα και τη γυναίκα

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας στην Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ

Η Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ παρέχει ολοκληρωμένες και σύγχρονες υπηρεσίες υγείας διάγνωσης και θεραπείας. Με εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής και έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, είναι δίπλα σε κάθε σας ανάγκη.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας

Με το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, ο Όμιλος ΙΑΣΩ ολοκληρώνει την παροχή φροντίδας σε όλη την οικογένεια. Βασική μας προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των ασθενών μας - από την πραγματοποίηση της πιο απλής εξέτασης μέχρι την αντιμετώπιση του πιο σύνθετου προβλήματος υγείας.

Η οργανωτική και επιχειρησιακή αριστεία, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις με τον πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, η στελέχωση με άρτια καταρτισμένο προσωπικό και κορυφαίους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων αποτελούν τα εχέγγυα του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικιακής ομάδας.

Πρόληψη και Διάγνωση

Έχοντας ως γνώμονα ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική έχει αναπτύξει Εξωτερικά Ιατρεία όλων των ιατρικών ειδικοτήτων και υπερσύγχρονο τμήμα Check-Up, τα οποία, σε συνεργασία με τα Διαγνωστικά Εργαστήρια, αποτελούν τους πρώτους συμμάχους για την έγκαιρη και ενεργητική αντιμετώπιση κάθε πιθανής νόσου ή πάθησης.

24ωρη λειτουργία

Το δεύτερο μαξιλάρι ασφαλείας είναι η αντιμετώπιση των Έκτακτων Περιστατικών 24ώρες την ημέρα/365 ημέρες τον χρόνο, με τη λειτουργία πλήρως εξειδικευμένου τμήματος και την εφημερία όλων των βασικών παθολογικών και χειρουργικών ειδικοτήτων.

Παθολογικός και Χειρουργικός Τομέας

Για τη συντηρητική ή χειρουργική αντιμετώπιση όλου του φάσματος των παθήσεων, στο ΙΑΣΩ Γενική Κλινική λειτουργεί πλήρως αναπτυγμένος Παθολογικός και Χειρουργικός Τομέας, με εξειδικευμένους επιστημονικούς συνεργάτες, προσφέροντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας.

Εξοπλισμός τεχνολογίας αιχμής

Η συνεχής διεύρυνση των υπηρεσιών μας, σε αυτά τα 25 χρόνια λειτουργίας μας, συνεχίζεται με την υιοθέτηση πρωτοποριακών, σε παγκόσμια κλίμακα, μεθόδων και τεχνολογιών:

Πλήρως Ψηφιακές Χειρουργικές Αίθουσες

Οι νέες χειρουργικές αίθουσες του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική διαθέτουν πρωτοποριακό σύστημα κατασκευής σύγχρονων χειρουργικών αιθουσών, το οποίο ενσωματώνει την απαιτούμενη τεχνολογία για τη δημιουργία ενός υγιεινού, άσηπτου και ασφαλούς περιβάλλοντος. Συμβατές με κάθε νέα τεχνολογία, διαθέτουν τον πλέον σύγχρονο απεικονιστικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, για τη διενέργεια πολύπλοκων χειρουργικών επεμβάσεων. Μπορούν να εφαρμοστούν όλες οι πρωτοποριακές ιατρικές τεχνικές, διαθέτουν υπερσύγχρονα αναισθησιολογικά συγκροτήματα, ενώ με το σύστημα ψηφιακής διαχείρισης παρέχεται η δυνατότητα της κεντρικής διαχείρισης όλου του εξοπλισμού του χειρουργείου.

Τμήμα Κεντρικής Αποστείρωσης

Το ΙΑΣΩ πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά, δημιουργώντας το πιο σύγχρονο Τμήμα Κεντρικής Αποστείρωσης στην ελληνική επικράτεια. Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η ριζική ανακαίνιση του τμήματος, συνδυάζοντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή παγκοσμίως, τόσο κτιριακά όσο και σε επίπεδο εξοπλισμού, με σκοπό την καλύτερη δυνατή πρόληψη των λοιμώξεων και τη μέγιστη ασφάλεια των ασθενών.

Ενδοσκοπική Μονάδα με τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης για τη διάγνωση και τη θεραπεία όλων των γαστρεντερολογικών και πνευμονολογικών παθήσεων

Η νέα άρτια εξοπλισμένη Ενδοσκοπική Μονάδα προσφέρει διαγνωστικές και επεμβατικές υπηρεσίες υγείας στον μέγιστο βαθμό ποιότητας για όλες τις γαστρεντερολογικές και πνευμονολογικές παθήσεις, με χρήση ενδοσκοπίων υψηλής ευκρίνειας και τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence), τα οποία αποτελούν παγκοσμίως το πλέον σύγχρονο και ολοκληρωμένο σύστημα ενδοσκοπικής απεικόνισης.

Ρομποτικό σύστημα νευροπλοήγησης για επεμβάσεις με μέγιστη ασφάλεια, διεγχειρητική ακρίβεια και ελάχιστη επεμβατικότητα

Το σύστημα νευροπλοήγησης StealthStation S8 υποστηρίζει χειρουργικές τεχνικές ελάχιστης επεμβατικότητας, για τη διενέργεια εξειδικευμένων Νευροχειρουργικών, Ορθοπαιδικών, Ωτορινολαρυγγολογικών και Γναθοχειρουργικών επεμβάσεων. Το οπτικό και ηλεκτρομαγνητικό σύστημα πλοήγησης που διαθέτει το καθιστούν ιδανική επιλογή για τη διενέργεια ακόμα και των πιο λεπτών χειρουργικών επεμβάσεων. Η τρισδιάστατη (3D) και σε πραγματικό χρόνο απεικόνιση των εσωτερικών οργάνων του σώματος κατά τη διάρκεια του χειρουργείου μεγιστοποιεί την ακρίβεια εντοπισμού των βλαβών και την αποτελεσματικότητα της επέμβασης

Ρομποτικό Σύστημα daVinci Xi

To 4ης γενιάς ρομποτικό σύστημα da Vinci, που απέκτησε πρόσφατα το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, προσφέρει πολλαπλά οφέλη τόσο στους ασθενείς όσο και στο επιστημονικό προσωπικό. Εξοπλισμένο με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, αποτελεί την εξέλιξη της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής, καθώς προσφέρει τρισδιάστατη απεικόνιση του χειρουργικού πεδίου και κατά συνέπεια μεγαλύτερο βαθμό χειρουργικής ακρίβειας και μειωμένες μετεγχειρητικές επιπλοκές. Με τη μείωση του χρόνου νοσηλείας, της ανάγκης για μεταγγίσεις αίματος, του κινδύνου των λοιμώξεων και την εξασφάλιση καλύτερου αισθητικού αποτελέσματος, προσφέρει τη βέλτιστη χειρουργική εμπειρία για τον ασθενή

Το πιο ολοκληρωμένο Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας στην Ελλάδα

Είναι εξοπλισμένο με τέσσερις Γραμμικούς Επιταχυντές τεχνολογίας αιχμής για την εφαρμογή της κατάλληλης θεραπείας σε κάθε ασθενή, διαθέτει Μονάδα Βραχυθεραπείας υψηλού ρυθμού δόσης και εφαρμόζονται οι πιο εξελιγμένες τεχνικές ακτινοθεραπείας. Τελευταία προσθήκη είναι ο νέος Γραμμικός Επιταχυντής Elekta Versa HD™, για εφαρμογές στερεοτακτικής ακτινοχειρουργικής/ακτινοθεραπείας με ακρίβεια χιλιοστού. Είναι ειδικά διαμορφωμένος για την εφαρμογή τεχνικών που απαιτούν υψηλή ακρίβεια στη χορήγηση ακτινοβολίας, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματικότητά τους στην αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος νεοπλασιών.

Στον Όμιλο ΙΑΣΩ αφενός η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και αφετέρου η συνεχής επένδυση σε τεχνολογία αιχμής θεωρούνται βασική υποχρέωση προς τους ασθενείς. Η προμήθεια νέου εξοπλισμού κρίνεται απαραίτητη, ώστε οι συνεργάτες ιατροί να μπορούν απρόσκοπτα να προσφέρουν στους ασθενείς ασφαλείς και σύγχρονες υπηρεσίες. Η μεγαλύτερη δύναμη, όμως, ήταν και παραμένουν οι άνθρωποι και η αριστεία όσων αξιοποιούν τις υποδομές μας και δίνουν αξία και αποτέλεσμα σε κάθε υπηρεσία που παρέχεται στους ασθενείς μας

Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική έχει αναπτύξει Εξωτερικά Ιατρεία όλων των ιατρικών ειδικοτήτων και υπερσύγχρονο τμήμα Check-Up, τα οποία, σε συνεργασία με τα Διαγνωστικά Εργαστήρια, αποτελούν τους πρώτους συμμάχους για την έγκαιρη και ενεργητική αντιμετώπιση κάθε πιθανής νόσου ή πάθησης.

 

Σχετικά Άρθρα

Ευερέθιστο Έντερο
ΓΚΟΥΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΚΟΥΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ευερέθιστο Έντερο
Γενική Κλινική
Βασικές συμβουλές επιβίωσης για ασθενείς με σύνδρομο Sjögren
ΖΑΜΠΕΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Βασικές συμβουλές επιβίωσης για ασθενείς με σύνδρομο Sjögren
Γενική Κλινική
Παθήσεις του ώμου στη μέση ηλικία
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Παθήσεις του ώμου στη μέση ηλικία
Γενική Κλινική
Μικροαποτιτανώσεις στη μαστογραφία - Τι χρειάζεται να γνωρίζω;
ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
Μικροαποτιτανώσεις στη μαστογραφία - Τι χρειάζεται να γνωρίζω;
Μαιευτική - Γυναικολογική
Επαναστατική θεραπεία για νευρολογικές ασθένειες με το μηχάνημα υπερήχων Exabl...
ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΜΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Επαναστατική θεραπεία για νευρολογικές ασθένειες με το μηχάνημα υπερήχων Exabl...
Γενική Κλινική
Αιμορροφιλία: Κληρονομική & Επίκτητη Μορφή
ΚΑΪΤΣΑ ΕΙΡΗΝΗ
Αιμορροφιλία: Κληρονομική & Επίκτητη Μορφή
Γενική Κλινική
Διαταραχές Φώνησης: Αίτια & Τρόποι Προστασίας
ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
Διαταραχές Φώνησης: Αίτια & Τρόποι Προστασίας
Γενική Κλινική
Νόσος του Parkinson: Αίτια, Συμπτώματα, Θεραπεία
ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΜΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Νόσος του Parkinson: Αίτια, Συμπτώματα, Θεραπεία
Γενική Κλινική
Υπερηχογράφημα Β' Επιπέδου & μια γενναία απόφαση για τη ζωή
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΔΩΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΕΟΠΟΛΔΙΝΗ
Υπερηχογράφημα Β' Επιπέδου & μια γενναία απόφαση για τη ζωή
Παιδιατρική
Πώς να Ξεκινήσετε το Pilates: Συμβουλές και Τips για Αρχάριους
Μάντη Περσάκη, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Pilates Instructor
Πώς να Ξεκινήσετε το Pilates: Συμβουλές και Τips για Αρχάριους
Γενική Κλινική