Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

csr

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ έχει διακριθεί με 27 βραβεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης εκ των οποίων τα 5 είναι χρυσά, στηρίζοντας σταθερά ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και σημαντικές δράσεις για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας.

Από το 2015, έχουν πραγματοποιηθεί:

 • 7 .929  δωρεάν εξετάσεις/ επισκέψεις
 • 116  δωρεάν τοκετοί
 • πάνω από 119  δωρεάν χειρουργεία
 • 1.030  δωρεάν covid-19 τεστ
 • πάνω από 147  ενημερωτικές ομιλίες και ξεναγήσεις
 • 178  προσφορές των μονάδων υγείας του Ομίλου ΙΑΣΩ με αφορμή τις Παγκόσμιες Ημέρες Υγείας
 • 20  δράσεις για το περιβάλλον με την συμμετοχή 189 εθελοντών
 • 11  αθλητικά γεγονότα με  510  συμμετοχές

   

  Το Kοινωνικό Έργο

  Ο Όμιλος ΙΑΣΩ δεν δεσμεύεται μόνο αλλά αποδεικνύει εμπράκτως μέσα από μια σειρά υψηλού επιπέδου δράσεων το ουσιαστικό ενδιαφέρον του για την κάλυψη αναγκών υγείας, αλλά και διαβίωσης των ανθρώπων στη χώρα μας.

   

  ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ

  Πέρα από την προσφορά άριστων υπηρεσιών υγείας και τη δυνατότητα που έχει δώσει σε χιλιάδες ζευγάρια να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους με ασφάλεια, ο Όμιλος ΙΑΣΩ έχει εκφράσει έμπρακτα την ευαισθητοποίησή του στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς.
  Η φιλοσοφία του Ομίλου ΙΑΣΩ είναι να λειτουργεί σε αρμονία με την κοινωνία, βοηθώντας με κάθε τρόπο το σύνολο. Μέσα από τις δράσεις του, προσφέρει στην οικονομία, στο περιβάλλον και στην κοινωνία, στηρίζει Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς και Σωματεία, συμβάλει στη διαφύλαξη της υγείας μέσω της πρόληψης, της διάγνωσης και της θεραπείας, προσφέροντας υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου.
  Υποστηρίζει το ανθρώπινο δυναμικό με διαρκή επιμόρφωση και κατάρτιση, ενώ προσφέρει και στο περιβάλλον μέσω της ανακύκλωσης υλικών και της συμμετοχής σε προγράμματα εναλλακτικής διαχείρισης. Ο Όμιλος ΙΑΣΩ, ως το μεγαλύτερο Ιδιωτικό Νοσοκομείο στην Ελλάδα, με την μεγαλύτερη Μαιευτική, Γυναικολογική και Παιδιατρική Κλινική, βρίσκεται πάντα δίπλα σας.

  Δείτε Επίσης:

  Στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας

  Ο Όμιλος ΙΑΣΩ στήριξε ουσιαστικά το δύσκολο έργο του Εθνικού Συστήματος Υγείας, διαθέτοντας 100 κλίνες για τη νοσηλεία παθολογικών non –COVID περιστατικών.

  Ο Όμιλος ΙΑΣΩ υιοθέτησε την Κιβωτό του Κόσμου

  ο Όμιλος ΙΑΣΩ υιοθέτησε τον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού "Η Κιβωτός του Κόσμου" και αγκαλιάζει τη μεγάλη οικογένεια των 400 παιδιών με τις οικογένειες τους.

  Οι Πυλώνες μας

  Κάθε μικρή πράξη και ένα σημαντικό αποτύπωμα συνεισφοράς.

  Όταν όλοι αφήνουμε το αποτύπωμά μας, το θέλω μας να προσφέρουμε γίνεται ακόμα πιο ισχυρό και ο εθελοντισμός ανθίζει και φέρνει καρπούς! Γι’ αυτό σε καλούμε να συμμετέχεις κι εσύ στις εθελοντικές δράσεις που οργανώνει ο Όμιλος ΙΑΣΩ στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ײδίπλα σαςײ. Είναι απλό! Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο site μας και ένωσε το θέλω σου με τα δικά μας. Γιατί όσοι περισσότεροι είμαστε τόσα περισσότερα μπορούμε να καταφέρουμε!

  Φόρμα Εθελοντισμού

  Με τη συμπλήρωση της φόρμας εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας για να συμμετέχετε ενεργά στο πρόγραμμα “Γίνε και εσύ εθελοντής!” του Ομίλου ΙΑΣΩ.

  Συμπληρώστε τη φόρμα εθελοντισμού και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

  Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό από τις Κλινικές του Ομίλου ΙΑΣΩ
  Έχω διαβάσει και κατανοήσει την <a href="/privacy-policy">Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων</a> του ΙΑΣΩ