Παθολογική Ογκολογία-Χημειοθεραπεία

Ογκολογικό Κέντρο
Β΄ Κλινική Παθολογικής Ογκολογίας

Με σεβασμό στον άνθρωπο παρέχουμε πλήρη διαγνωστική & θεραπευτική αντιμετώπιση.

Παρέχουμε εξατομικευμένη αντιμετώπιση για κάθε Ογκολογικό Ασθενή με νέες θεραπείες όπως, Ανοσοθεραπείες, Βιολογικές Θεραπείες, Χημειοθεραπείες, Ορμονοθεραπείες,  περιοχικές θεραπείες, ή θεραπείες από Port-a-Cath, ή Omaya όπως και υποστηρικτική αντιμετώπιση σε ασθενείς τελικού σταδίου, με αφοσίωση και στόχο τη διατήρηση της αξιοπρέπειας των ασθενών μας και των οικείων τους.

Συνεργαζόμαστε με τις πιο γνωστές και καταξιωμένες χειρουργικές και ακτινοθεραπευτικές ομάδες στην Ελλάδα, απόλυτα ικανές για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε ογκολογικού χειρουργικού η ακτινοθεραπευτικού προβλήματος.

Η ομάδα της Κλινικής

Καταξιωμένοι επιστήμονες και προσωπικό από το χώρο της υγείας απαρτίζουν μια ισχυρή ομάδα που έχει ως βασικό της σκοπό την ίαση και τη φροντίδα των ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Ο Διευθυντής της Κλινικής Στυλιανός Γιασσάς διαθέτει μεγάλη εμπειρία καθώς ασκεί την Ογκολογία από το 2006 τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Είναι διευθυντής της Β΄ Ογκολογικής Κλινικής του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική από το 2018 μέχρι και σήμερα. Έχει μετεκπαιδευθεί στο ‘’Beatson Oncology Center’’ στην Γλασκόβη της Σκωτίας με διευθυντή τον Καθηγητή Ογκολογίας Jim Cassidy. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας του στην Παθολογία – Ογκολογία, αλλά και στη συνέχεια μέχρι σήμερα, έχει λάβει μέρος σε πολλές ερευνητικές μελέτες που έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή ογκολογικά περιοδικά.

Νοσηλευτική φροντίδα

Η νοσηλευτική φροντίδα γίνεται σε χώρους εξαιρετικής φιλοξενίας με μοναδική υποστήριξη από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Στελεχώνεται από έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό εξειδικευμένο στη διαχείριση ογκολογικών ασθενών κάθε σταδίου, στη χορήγηση θεραπειών και οποιασδήποτε υποστηρικτικής αγωγής. 

Η επιλογή του ιατρού από τον ασθενή, για την επιτυχή επίλυση του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, είναι μεγάλη τιμή για τον γιατρό. Με αίσθημα ευθύνης, συνέπειας, συμπαράστασης, συνεχή φροντίδα & αποτελεσματικότητα αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα υγείας των ασθενών μας, σε οργανικό και ψυχολογικό επίπεδο. Είμαστε δίπλα στην καθημερινότητά τους με αφοσίωση, επί εικοσιτετράωρου βάσεως.

«Δεν μπορώ να διανοηθώ γνώση χωρίς χαρακτήρα, επιστήμη χωρίς ανθρωπιά, πλούτο χωρίς εργασία, απόλαυση χωρίς συνείδηση, συναλλαγή χωρίς ηθική, λατρεία χωρίς θυσία, πολιτική χωρίς αρχές». Μαχάτμα Γκάντι

  

Πληροφορίες

Νέα