Παθολογική Ογκολογία-Χημειοθεραπεία

Ογκολογικό Κέντρο
Γ’ Ογκολογική Κλινική

H Γ’ Ογκολογική Κλινική του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική πλαισιώνεται από μία διεπιστημονική ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων που παρέχει την πλέον σύγχρονη, άρτια και υψηλού επιπέδου εξατομικευμένη φροντίδα στον ογκολογικό ασθενή με σεβασμό και ευαισθησία στον άνθρωπο.

Ιδρύθηκε το 2019 από την Παθολόγο Ογκολόγο Δρ. Καραγεωργοπούλου Σοφία, (Διδάκτωρ του Παν/μιου Αθηνών) η οποία διαθέτει πολυετή κλινική και ερευνητική εμπειρία στην Ελλάδα και το εξωτερικό και εξειδίκευση στον καρκίνο του μαστού, τον γυναικολογικό καρκίνο και τον κληρονομικό καρκίνο, με σκοπό την παροχή καινοτόμου και ολιστικής θεραπευτικής ογκολογικής προσέγγισης.

Το Όραμα της Κλινικής

Κύριος Στόχος - Όραμα της Κλινικής είναι η άμεση ενημέρωση και πρόσβαση του ασθενή στις πλέον σύγχρονες διεθνώς θεραπευτικές και διαγνωστικές ιατρικές υπηρεσίες, η συμβουλευτική παροχή επιλογών πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης νέων νεοπλασιών, η πολύπλευρη υποστήριξη του ασθενή και των φροντιστών του, η ενσωμάτωσή τους στη λήψη θεραπευτικών αποφάσεων και τέλος, η επίτευξη της βέλτιστης δυνατής ποιότητας στην περίθαλψη τους με την συνεργασία ειδικά εκπαιδευμένης ομάδας νοσηλευτών, ψυχολόγων, διατροφολόγων και φυσιοθεραπευτών.

Η συνεχής εκπαίδευση των ιατρών της κλινικής με ενεργή συμμετοχή σε διεθνή Ιατρικά Συνέδρια εξασφαλίζει την κάλυψη των αναγκών στους περισσότερους συμπαγείς όγκους με όλες τις κατάλληλες θεραπείες (χημειοθεραπεία, ανοσοθεραπεία, στοχευμένη θεραπεία με βιολογικούς παράγοντες, κ.λπ). Το προσωπικό της γραμματειακής υποστήριξης εξασφαλίζει απόλυτη εξυπηρέτηση σε διαδικαστικά και γραφειοκρατικά ζητήματα, καλύπτει πλήρως τη διαδικασία της άυλης συνταγογράφησης, ενώ όλη η ομάδα παραμένει διαθέσιμη για επικοινωνία και παροχή υπηρεσιών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Η Κλινική διαθέτει:

  • Πλήρως οργανωμένο Τμήμα Κληρονομικού Καρκίνου, Γονιδιακού Ελέγχου και Γενετικής Συμβουλευτικής και παρέχει state of the art υπηρεσίες Ιατρικής Ακριβείας (Precision Medicine) σε σταθερή συνεργασία με εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο κλινικό μοριακό βιολόγο -γενετιστή.
  • Τμήμα κλινικών μελετών με πολυετή ερευνητική εμπειρία και δυνατότητα πρόσβασης σε υποσχόμενες θεραπείες και Τμήμα πρώιμης πρόσβασης (EAP: Early Access Programs) σε εγκεκριμένες νέες θεραπείες πριν την ευρεία κυκλοφορία τους στην Ελλάδα.
  • Οργανωμένο Τμήμα Xημειοθεραπειών και παρακολούθησης ασθενών (Follow -up) με ραντεβού
  • Ενεργή συμμετοχή στα Διεπιστημονικά Ογκολογικά Συμβούλια του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική και άριστη συνεργασία με έγκριτους εξειδικευμένους Χειρουργούς Μαστού, Γυναικολόγους Ογκολόγους, Χειρουργούς Ογκολόγους, Ακτινοθεραπευτές Ογκολόγους, Πλαστικούς Χειρουργούς και ιατρούς όλων των ειδικοτήτων με στόχο την παροχή ολοκληρωμένης φροντίδας στον ασθενή.
Πληροφορίες

Τηλέφωνο επικοινωνίας:

Στελέχωση

Νέα