Ακτινολογικό - Ακτινοσκοπικό
Τηλεφωνικό κέντρο
210 618 4000
Διενεργούνται πάσης φύσεως ακτινογραφίες καθώς και ακτινοσκοπικές εξετάσεις: σαλπιγγογραφίες, κυστεοουρηθρογραφίες, βαριούχους υποκλυσμούς, διάβαση στομάχου και λεπτού εντέρου κ.λπ.  

Επιπλέον εκτελούνται όλες οι επεμβατικές πράξεις: αντιμετώπιση αιμορραγιών, ανευρυσμάτων, χημειοεμβολισμοί κ.λπ.

Το τμήμα διαθέτει τελευταίας γενιάς, πλήρως ψηφιακό τηλεχειριζόμενο ακτινοσκοπικό μηχάνημα με επίπεδο ψηφιακό ανιχνευτή (flat panel) το οποίο παρέχει τη βέλτιστη ποιότητα εικόνας και μεγάλη διακριτική ικανότητα, με την ελάχιστη δυνατή δόση ακτινοβολίας. Επίσης, διαθέτει ψηφιακό ακτινολογικό μηχάνημα με το υψηλής τεχνολογίας ortho package σύστημα με το οποίο διενεργούνται ακτινογραφήσεις ολόκληρης της σπονδυλικής στήλης και των κάτω άκρων.

Το ακτινολογικό τμήμα του ΙΑΣΩ διαθέτει δύο φορητά ακτινολογικά συστήματα για την πραγματοποίηση ακτινογραφιών σε ασθενείς με επιβαρυμένη υγεία, για τους νοσηλευόμενους στη Μ.Ε.Θ., για τα νεογνά στη Μ.Ε.Ν.Ν. και για όσους αδυνατούν να προσέλθουν στο Τμήμα.  

Επίσης στον χώρο των Χειρουργείων είναι μόνιμα εγκατεστημένο φορητό ακτινοσκοπικό (C-ARM) για την κάλυψη των χειρουργικών αναγκών (ορθοπαιδικών, νευροχειρουργικών, αγγειοχειρουργικών).

Κάλυψη των επειγόντων περιστατικών όλο το 24ωρο.
Πληροφορίες

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Νέα