Γενική Χειρουργική

Χειρουργικός Τομέας
Α' Χειρουργική Κλινική

Στην Α΄ Χειρουργική  Κλινική  παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες χρησιμοποιώντας τις πλέον εξελιγμένες ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές και μεθόδους. Με ιδιαίτερο σεβασμό στην προσωπικότητα του κάθε ασθενούς και με γνώμονα την εξατομίκευση της διάγνωσης και θεραπείας της πάθησής του,  συνδυάζουμε τις τεχνολογικές εξελίξεις με την πολυετή εμπειρία μας επιτυγχάνοντας τα  καλύτερα  αποτελέσματα.

Οι ασθενείς μας, άνδρες και γυναίκες, απολαμβάνουν σύγχρονες νοσοκομειακές υπηρεσίες, σε εξαιρετικά ευχάριστο περιβάλλον. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι συνυφασμένες με το επίπεδο του Ομίλου ΙΑΣΩ, εφάμιλλες των κέντρων του εξωτερικού, σε ένα υψηλής ποιότητας και διεθνών πιστοποιήσεων νοσηλευτικό ίδρυμα.  

Η συνεχής εκπαίδευση και οι πιστοποιήσεις των Ιατρών της Κλινικής, του Διευθυντή και των Επιμελητών, στις πλέον εξελιγμένες χειρουργικές τεχνικές ελάχιστα επεμβατικών τεχνικών (λαπαροσκοπικές, ενδοσκοπικές και ρομποτικά συστήματα) σε καταξιωμένα κέντρα του εξωτερικού, αποτελούν εχέγγυο του επιθυμητού αποτελέσματος.  

Το ευρύτατο  φάσμα των χειρουργικών παθήσεων που καλύπτονται από την δραστηριότητα των χειρουργών της Κλινικής επεκτείνεται σε όλες σχεδόν τις παθήσεις της Γενικής Χειρουργικής τόσο σε προγραμματισμένα όσο και σε έκτακτα και επείγοντα περιστατικά.

Τομείς εξειδίκευσης

Η εξειδίκευση και η εμπειρία των ιατρών της Α΄ Χειρουργικής Κλινικής σε ιδιαιτέρως  απαιτητικά χειρουργεία έχει καταξιώσει την Ομάδα μας στην ιατρική κοινότητα. Η Ομάδα μας εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση των κακοήθων νεοπλασμάτων του παχέος εντέρου και του ορθού και του ιδιαιτέρως χαμηλού καρκίνου του ορθού με την διενέργεια σφιγκτηροσωστικών επεμβάσεων, στις οποίες αποφεύγεται η δημιουργία μόνιμης παρά  φύση  έδρας (κολοστομίας). Επίσης, διενεργούμε επεμβάσεις προηγμένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής όπως κολεκτομές, εκτομή όγκων κοιλίας, χολοκυστεκτομές και αποκατάσταση κηλών του κοιλιακού τοιχώματος. Στην κλινική μας αντιμετωπίζουμε όλο το φάσμα των πρωκτολογικών παθήσεων όπως συρίγγια, ραγάδες, αιμορροίδες, αποστήματα.

Ανθρωποκεντρική προσέγγιση

Ο άνθρωπος αποτελεί τον κεντρικό άξονα γύρω από τον οποίο περιστρέφεται όλη η δραστηριότητα της Κλινικής μας. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για όλους μας όταν καταφέρνουμε  να προσθέσουμε άλλο ένα λιθαράκι στο μονοπάτι για την θεραπεία των ασθενών μας έχοντας πάντα κατά νου το ρητό των διδασκάλων της ιατρικής τέχνης  «Ωφελέειν, μη βλάπτειν» (Ιπποκράτης).

Πληροφορίες

Τηλέφωνα τμήματος: