Γενική Χειρουργική

Χειρουργικός Τομέας
Ε' Χειρουργική Κλινική

Στην Ε΄ Χειρουργική Κλινική της Γενικής Κλινικής του ΙΑΣΩ, εργαζόμαστε για την ολοκληρωμένη διαγνωστική θεραπευτική και σύγχρονη προσέγγιση,  όλων των χειρουργικών παθήσεων,  εφαρμόζοντας τα δεδομένα από την  νεότερη βιβλιογραφία τις σύγχρονες εξελίξεις και τις καινοτόμες χειρουργικές τεχνικές και μεθόδους.

Στην Υπερσύγχρονη Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ, εφαρμόζουμε την Προηγμένη Λαπαροσκοπική και Ρομποτική Χειρουργική βασιζόμενοι στην πολυετή εμπειρία, τις καλές συνεργασίες και τα καλύτερα εργαλεία.

Αναλυτικότερα, πραγματοποιούμε επεμβάσεις για καλοήθεις και κακοήθεις παθήσεις:

  • Πεπτικού συστήματος: Oισοφάγου, διαφραγματοκήλης, γαστρο-οισοφαγικής παλινδρόμησης, στομάχου,δωδεκαδακτύλου, λεπτού και παχέος εντέρου (κολεκτομές, ορθοκολεκτομές, σφιγκτηριοσωστικές επεμβάσεις για πολύ χαμηλούς όγκους του πεπτικού συστήματος),
  • Αιμορροΐδων, ραγάδων, συριγγίων, κύστης κόκκυγα
  • Ήπατος, χοληφόρων και χοληδόχου κύστεως, παγκρέατος, σπληνός, επινεφριδίων,
  • Κήλες κοιλιακού τοιχώματος (βουβωνοκήλες, μηροκήλες, ομφαλοκήλες), μετεγχειρητικές κήλες,
  • Τοποθέτηση port a cath και picc για έγχυση χημειοθεραπείας ή άλλων θεραπειών.
  • Επεμβάσεις απώλειας βάρους (γαστρικό μανίκι, γαστρικές παρακάμψεις) – βαριατρική χειρουργική
  • Παθήσεις θυρεοειδούς και παραθυρεοειδών αδένων.

Έχουμε πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στην θεραπεία και διαχείριση , σε ογκολογικά και τραυματολογικά περιστατικά και αντιμετωπίζουμε όλα τα  επείγοντα περιστατικά της εφημερίας μας.

Είμαστε δίπλα στον ασθενή και το περιβάλλον του, με στόχο την διάγνωση, την θεραπεία αλλά και την υποστήριξή του σε ότι αντιμετωπίζει συνολικά. Στους ασθενείς μας, δίνουμε αλλά και παίρνουμε δύναμη, βλέπουμε τον άνθρωπο, όχι την ασθένεια, την λύση του προβλήματος του, την θεραπεία του, την νίκη!

Πληροφορίες

Τηλέφωνα τμήματος:

Στελέχωση