25 χρόνια η φροντίδα της γυναίκας είναι το Α και το Ω

25 χρόνια η φροντίδα της γυναίκας είναι το Α και το Ω

Συμπληρώνοντας 25 χρόνια αφοσίωσης, φροντίδας και εξειδίκευσης, με την υγεία της γυναίκας να ενυπάρχει στο DNA του, το ΙΑΣΩ κατάφερε να διατηρεί την ηγετική του θέση, αποτελώντας όχι μόνο το Νο1 μαιευτήριο με τις περισσότερες γεννήσεις στη χώρα, αλλά και το μεγαλύτερο μαιευτικό και γυναικολογικό νοσοκομείο στην Ευρώπη, με εκατομμύρια γυναίκες να έχουν εμπιστευτεί τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του.

 

✪ Πρωτιές σε όλα τα επίπεδα

Οι πρωτιές σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο, η αναγνώρισή του ως Κορυφαίου Νοσοκομείου, οι πολυάριθμες βραβεύσεις, η καινοτομία, το υψηλό επίπεδο ποιότητας των υπηρεσιών, η συνεχής εξέλιξη και ανάπτυξη αποδεικνύουν την αξιοπιστία και τη μεγάλη δυναμική του ΙΑΣΩ.

 

✪ Το ισχυρότερο brand στην Ελλάδα και η πρώτη επιλογή των γυναικών

Tο ΙΑΣΩ ως ιδιωτικό μαιευτικό/γυναικολογικό νοσοκομείο έρχεται πρώτο σε top of mind awareness και πρώτο σε επισκεψιμότητα και προτίμηση από το γυναικείο κοινό. Επιπλέον, κατατάσσεται στην κορυφή στην αξιολόγηση των γυναικών, με δυνατά σημεία και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα να αναγνωρίζονται η φήμη, η αξιοπιστία και το κύρος του, η υψηλή ποιότητα και κατάρτιση του ιατρικού του προσωπικού, ο σύγχρονος χαρακτήρας του σε επίπεδο εγκαταστάσεων, εξοπλισμού και ιατρικών μεθόδων που προσφέρει, η σύστασή του από τους ιατρούς γυναικολόγους και η δυναμική παρουσία του στα social media. Συνολικά, τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια τεράστια δυναμική ως προς την εξέλιξή του, αλλά και στην προτίμηση του κοινού. Όλα τα παραπάνω αποτελούν στοιχεία της έρευνας αγοράς που πραγματοποίησε η Alternative τον Ιανουάριο του 2021.

 

✪ Ένας «προορισμός» συνώνυμος με τη γέννηση του παιδιού σας

 Το ΙΑΣΩ, το μεγαλύτερο μαιευτήριο της Ελλάδας με 10.000 τοκετούς ετησίως, αποτελεί διαχρονικά την πρώτη επιλογή για τους γονείς που φέρνουν στον κόσμο το παιδί τους. Συνεργάζεται με περισσότερους από 1.700 μαιευτήρες- γυναικολόγους, διαθέτοντας τη μεγαλύτερη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νεογνών στην Ευρώπη. Προσφέρει μία μοναδική εμπειρία σε όλο το ταξίδι της μητρότητας, έχοντας εμπλουτίσει τις υπηρεσίες του σε όλα τα επίπεδα, σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, έχοντας ταυτιστεί σαν προορισμός με το θαύμα της ίδιας της ζωής, βασιζόμενο στο τρίπτυχο επιστημονικό προσωπικό – προηγμένη τεχνολογία – οργανωτική και επιχειρησιακή αριστεία. Το κορυφαίο επιστημονικό προσωπικό του, μαιευτήρες-γυναικολόγοι, αναισθησιολόγοι, νεογνολόγοι, παιδίατροι και άλλοι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, φροντίζει για την απόλυτη ασφάλεια και ιατρική φροντίδα της γυναίκας και του νεογνού, με την πολύτιμη συνδρομή των έμπειρων μαιών και του νοσηλευτικού προσωπικού. Ο σύγχρονος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός που διαθέτει το ΙΑΣΩ διασφαλίζει την παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου, παρακολουθώντας τις συνεχείς τεχνολογικές εξελίξεις και εισάγοντας καινοτόμες μεθόδους. Με αυστηρή προσήλωση στις διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας, το διοικητικό προσωπικό είναι επικεντρωμένο στην άρτια εξυπηρέτηση των ασθενών.

 

✪ Δημιουργία νέων εγκαταστάσεων υψηλής αισθητικής

Με γνώμονα την άριστη εμπειρία διαμονής και τη δημιουργία ενός ευχάριστου και οικείου περιβάλλοντος, με διάσπαρτη την αίσθηση καλοκαιρινής αύρας, που παράλληλα θα εκφράζει την υψηλού επιπέδου υγειονομική ποιότητα, χωρίς να ταυτίζεται με την παραδοσιακή «νοσοκομειακή» αισθητική, το ΙΑΣΩ σε συνεργασία με ένα από τα πιο φημισμένα και πολυβραβευμένα αρχιτεκτονικά γραφεία, με πολύ μεγάλα έργα σε όλο τον κόσμο, όπως τα Aman Resorts, Nammos Dubai, Accor κ.ά., προχωρά στη δημιουργία νέων υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων νοσηλείας. Παράλληλα, μεριμνά και για τη διαμόρφωση των χώρων αναμονής και υποδοχής του κοινού, σε ένα χαλαρωτικό, ξεκούραστο περιβάλλον, που θα καλωσορίζει κάθε επισκέπτη, με γνώμονα την άνεση και τη χρήση φυσικών υλικών

 

✪ Η εμπειρία τοκετού στο ΙΑΣΩ είναι μοναδική!

Το ιατρικό και μαιευτικό προσωπικό της Αίθουσας Τοκετών -με γνώση και εμπειρία- φροντίζουν, συμβουλεύουν και υποστηρίζουν τις μητέρες να υποδεχτούν με ασφάλεια το μωρό τους. Η αίθουσα τοκετών του ΙΑΣΩ έχει ανακαινιστεί εξ ολοκλήρου, με γνώμονα τη δημιουργία υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων, που συνδυάζουν την απόλυτη ασφάλεια σε κάθε στάδιο υποστήριξης και κάλυψης του τοκετού με τη διακριτική πολυτέλεια, αποπνέοντας την απαραίτητη ηρεμία που επιθυμεί κάθε μητέρα σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής της. Η παρουσία των εξειδικευμένων μαιών, καθώς και η δυνατότητα παρουσίας του πατέρα δημιουργούν ένα φιλικό, οικείο περιβάλλον, που διαμορφώνει τις προϋποθέσεις για έναν τοκετό χωρίς άγχος, σε χώρο με χαμηλό φωτισμό που μπορεί να προσαρμόζεται στις ανάγκες και επιθυμίες κάθε μητέρας και ήρεμη μουσική που χαλαρώνει και διώχνει την ένταση. Η αίθουσα τοκετών διαθέτει 17 πλήρως εξοπλισμένα και ανακαινισμένα δωμάτια ασφαλούς παρακολούθησης των επιτόκων, καθώς και ένα δωμάτιο για τοκετό στο νερό. Διαθέτει, επιπλέον, πέντε μαιευτικές αίθουσες πλήρως εξοπλισμένες για τη διεξαγωγή φυσιολογικού, αλλά και επεμβατικού, τοκετού όταν υπάρχει ανάγκη. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος τοκετού στο νερό παρέχει τη δυνατότητα στην επίτοκο να βρίσκεται μέσα στο νερό και να κινείται ελεύθερα, απολαμβάνοντας έναν πλήρως φυσικό τοκετό, χωρίς χορήγηση φαρμάκων. Σε πολλές περιπτώσεις εφαρμόζεται το birth plan της κάθε επιτόκου, όπως εκείνη το έχει ονειρευτεί, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του μαιευτήρα της, φροντίζοντας για τη διασφάλιση τόσο της δικής της ασφάλειας όσο και του μωρού της. Birth stools, όπως οι μπάλες pilates, αξιοποιούνται ώστε να βοηθήσουν την επίτοκο να χαλαρώσει και να εξελιχθεί ομαλά ο τοκετός, ενώ δύναται να κινείται στον χώρο εφόσον την ανακουφίζει. Οι δύο πρώτες ώρες μετά τον τοκετό είναι πολύ σημαντικές για τη σύνδεση της μητέρας με το νεογέννητο. To ΙΑΣΩ δίνει ιδιαίτερη έμφαση, παρέχοντας τη δυνατότητα συνδιαμονής των γονέων με το μωρό, την αγκαλιά με επαφή skin-to-skin και τον άμεσο θηλασμό.

 

✪ ΜΑΙΑγάπη από τις εξειδικευμένες μαίες του ΙΑΣΩ

Η εμπειρία της μητρότητας στο ΙΑΣΩ είναι μοναδική και με το πρόγραμμα ΜΑΙΑγάπη είμαστε δίπλα σε κάθε μητέρα από την εγκυμοσύνη, μέχρι την επιστροφή της με το μωρό της στο σπίτι. Τα online προγεννητικά σεμινάρια είναι τα πιο δημοφιλή για την προετοιμασία της μητέρας να φέρει στον κόσμο το μωρό της. Μάλιστα, φέτος το ΙΑΣΩ πρωτοπορεί με τη διοργάνωση για πρώτη φορά μεταγεννητικών μαθημάτων «After birth», παρέχοντας τη δυνατότητα σε νέες μητέρες να παρακολουθούν τα online σεμινάρια από τις εξειδικευμένες μαίες του ΙΑΣΩ, από την ασφάλεια και την άνεση του σπιτιού τους. Τα «pre & after birth» σεμινάρια έχουν σαν στόχο να παρέχουν υψηλού επιπέδου συμβουλευτική, λύνοντας οποιαδήποτε απορία που αφορά στην προγεννητική και μεταγεννητική περίοδο. Επιπλέον, το ΙΑΣΩ αποτελεί το μοναδικό μαιευτήριο που διοργανώνει «Twin mom seminars», για γονείς που περιμένουν δίδυμα.

 

✪ Online Pilates «Home Fit Home» με τη Μάντη Περσάκη

Με γνώμονα τη συνεχή μέριμνα από την κύηση μέχρι και μετά τη γέννηση, το ΙΑΣΩ, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δημιούργησε το πρόγραμμα «Home Fit Home» με online Pilates για εγκύους και μαμάδες μετά τον τοκετό. Γνωρίζοντας πόσο ιδιαίτερη είναι η σημερινή πραγματικότητα για όσες γυναίκες διανύουν περίοδο εγκυμοσύνης ή λοχείας, δημιούργησε και προσφέρει δωρεάν online μαθήματα Pilates με τη Μάντη Περσάκη. Μέσα από ειδικές ασκήσεις Pilates, που συμβάλλουν στη βελτίωση της στάσης του σώματος κατά την εγκυμοσύνη, ενώ προσφέρουν μυϊκή τόνωση σε γυναίκες που γέννησαν πρόσφατα, η Μάντη καθοδηγεί τις μανούλες βήμα-βήμα, ώστε να βρουν την αναπνοή τους, να χαλαρώσουν και να γυμνάσουν ευχάριστα το σώμα τους, από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού τους!

 

✪ Μοναδικά προνόμια για το νεογέννητο

Το ΙΑΣΩ προσφέρει το πρώτο δώρο στο νεογέννητο, το πρόγραμμα «Στοργή για μια ζωή» σε συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική. Οι νέοι γονείς μπορούν να αισθάνονται ασφάλεια και σιγουριά, καθώς το ΙΑΣΩ εξασφαλίζει την υγεία του μωρού, παρέχοντας δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη για τους πρώτους 6 μήνες της ζωής του. Επιπλέον, το ΙΑΣΩ σχεδιάζει νέα μοναδικά και πρωτοποριακά προγράμματα αποκλειστικά για τις μέλλουσες και νέες μητέρες.

 

✪ Το πιο πολυβραβευμένο νοσοκομείο στην Ελλάδα

Το ΙΑΣΩ, το μεγαλύτερο μαιευτικό και γυναικολογικό νοσοκομείο στην Ευρώπη, εξελίσσεται δυναμικά, διανύοντας μία εποχή μεγάλης ανάπτυξης. Η βράβευσή του ως Κορυφαίου Νοσοκομείου, καθώς και οι οκτώ επιπλέον κορυφαίες διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2020 επιβεβαιώνουν το υψηλού επιπέδου έργο που επιτελείται σε όλους τους τομείς των υπηρεσιών του. Επιπλέον, το ΙΑΣΩ διακρίθηκε στην κατηγορία της ανάπτυξης με Silver βραβείο για τις «Νο1 υπηρεσίες στην Ελλάδα» στα Healthcare Business Awards 2019. Η Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική, η Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, το Κέντρο Μαστού και το Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας είναι τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα, διατηρώντας διαχρονικά το υψηλό επίπεδο της ιατρικής φροντίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν με αποτελεσματικό τρόπο τεράστιο όγκο περιστατικών.

 

✪ Το ΙΑΣΩ Μαιευτική/ Γυναικολογική πρωτοπορεί και στα βραβεία Marketing

Το ΙΑΣΩ πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά, καθώς αποτελεί το μοναδικό νοσοκομείο που βραβεύτηκε στα Influencer Marketing Awards. Συγκεκριμένα, απέσπασε το Χρυσό βραβείο για την καμπάνια για τον Μήνα Μαστού. Η βράβευση αφορούσε στην ενότητα Best Influencer Marketing Strategy και στην κατηγορία «Best Occasionbased Influencer Marketing». Επίσης, το πρόγραμμα «Home Fit Home» βραβεύτηκε με δύο Indie Awards στην ενότητα Best in Digital. Συγκεκριμένα απέσπασε ένα Silver βραβείο για Social Media και ένα Bronze βραβείο για Branded Content.

 

✪ Συνεχής εξέλιξη και ανάπτυξη

Η εξαιρετική πορεία του ΙΑΣΩ συνεχίζεται με σημαντικά έργα και επενδύσεις, που αφορούν στην ανάπτυξη υπηρεσιών Γενικής Κλινικής, με παράλληλη αναδιαμόρφωση των εγκαταστάσεών του και αγορά νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού τεχνολογίας αιχμής. Επιπλέον, διακεκριμένοι επιστήμονες έχουν εμπλουτίσει το δυναμικό του, διευρύνοντας σημαντικά τις διαθέσιμες ιατρικές ειδικότητες, προσφέροντας ακόμα πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε κάθε ασθενή. Το ΙΑΣΩ, εν μέσω πανδημίας, έχει καταφέρει να εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς σε μια κλινική για όλη την οικογένεια, φροντίζοντας για ό,τι πολυτιμότερο, την Υγεία τους.

 

 

Οι σταθμοί που ξεχωρίζουν

 

1996

Το όνειρο μίας ομάδας ιατρών Μαιευτήρων/ Γυναικολόγων γίνεται πραγματικότητα και ξεκινά η λειτουργία της κλινικής ΙΑΣΩ.

 

2003

Εγκαινιάζεται η Γενική Κλινική ΙΑΣΩ General και παραμένει στον Όμιλο μέχρι το 2018.

 

2005

Λειτουργεί η Τράπεζα Ομφαλοπλακουντιακού αίματος «Cryobanks», η μεγαλύτερη στην Ελλάδα.

 

2008

Έναρξη και επίσημα εγκαίνια του ΙΑΣΩ Παίδων. Δημιουργείται η μεγαλύτερη Παιδιατρική Κλινική στην Ελλάδα.

 

2010

Το ΙΑΣΩ επεκτείνεται και γεωγραφικά, με το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, στη Λάρισα. Μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις του ιδιωτικού τομέα υγείας στην Περιφέρεια.

 

2011

Εντάσσεται στον Όμιλο ΙΑΣΩ το Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης «Φιλοκτήτης» και παραμένει στον Όμιλο μέχρι το 2020.

 

2015

Ξεκινά η λειτουργία του Κέντρου Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής «Institute of Life – IASO», ένα από τα μεγαλύτερα και πιο προηγμένα Κέντρα Εξωσωματικής στην Ευρώπη.

 

2016

Ολική ανακαίνιση και δύο νέοι γραμμικοί επιταχυντές στο Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, που το καθιστούν ένα από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα με τέσσερις Γραμμικούς Επιταχυντές. Παράλληλα, ολοκληρώνεται το νέο υπερσύγχρονο Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

 

2017

Το ΙΑΣΩ ξεκινά συνεργασία με τον σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, δημιουργώντας το νέο Κέντρο Εγγραφής Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

 

2019

Το ΙΑΣΩ επεκτείνει και εγκαινιάζει το μεγαλύτερο Κέντρο Μαστού στην Ελλάδα. Επίσης εγκαθιστά τον πρώτο Μαγνητικό Τομογράφο 3 Τesla, βιομετρικής τεχνολογίας.

 

2020

Δημιουργία υπερσύγχρονης Ενδοσκοπικής Μονάδας με Τεχνητή Νοημοσύνη και συνολική ανακαίνιση της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων.

 

2021

Αναπτύσσεται η ΙΑΣΩ Γενική Κλινική. Δημιουργία νέου υπερσύγχρονου Τμήματος Check-Up και εξωτερικών ιατρείων. Επίσης, ριζική ανακαίνιση χειρουργικών αιθουσών.

25 χρόνια η φροντίδα της γυναίκας είναι το Α και το Ω

25 χρόνια η φροντίδα της γυναίκας είναι το Α και το Ω

25 χρόνια η φροντίδα της γυναίκας είναι το Α και το Ω

25 χρόνια η φροντίδα της γυναίκας είναι το Α και το Ω

25 χρόνια η φροντίδα της γυναίκας είναι το Α και το Ω

Σχετικά Άρθρα

Επαναστατική θεραπεία για νευρολογικές ασθένειες με το μηχάνημα υπερήχων Exabl...
ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΜΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Επαναστατική θεραπεία για νευρολογικές ασθένειες με το μηχάνημα υπερήχων Exabl...
Γενική Κλινική
Αιμορροφιλία: Κληρονομική & Επίκτητη Μορφή
ΚΑΪΤΣΑ ΕΙΡΗΝΗ
Αιμορροφιλία: Κληρονομική & Επίκτητη Μορφή
Γενική Κλινική
Διαταραχές Φώνησης: Αίτια & Τρόποι Προστασίας
ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
Διαταραχές Φώνησης: Αίτια & Τρόποι Προστασίας
Γενική Κλινική
Mία σπάνια και ιδιαίτερα σημαντική εμπειρία για εμένα
ΔΙΑΚΟΜΑΝΩΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΔΙΑΚΟΜΑΝΩΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Mία σπάνια και ιδιαίτερα σημαντική εμπειρία για εμένα
Μαιευτική - Γυναικολογική
28 Χρόνια συνεχής και συντονισμένη προσπάθεια για την αναβάθμιση των υπηρεσιών...
Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Ιατρός
28 Χρόνια συνεχής και συντονισμένη προσπάθεια για την αναβάθμιση των υπηρεσιών...
Γενική Κλινική
Νόσος του Parkinson: Αίτια, Συμπτώματα, Θεραπεία
ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΜΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Νόσος του Parkinson: Αίτια, Συμπτώματα, Θεραπεία
Γενική Κλινική
Υπερηχογράφημα Β' Επιπέδου & μια γενναία απόφαση για τη ζωή
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΔΩΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΕΟΠΟΛΔΙΝΗ
Υπερηχογράφημα Β' Επιπέδου & μια γενναία απόφαση για τη ζωή
Παιδιατρική
Πώς να Ξεκινήσετε το Pilates: Συμβουλές και Τips για Αρχάριους
Μάντη Περσάκη, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Pilates Instructor
Πώς να Ξεκινήσετε το Pilates: Συμβουλές και Τips για Αρχάριους
Γενική Κλινική
Διαδερμική θεραπευτική αντιμετώπιση νεοπλασματικής νόσου
ΘΑΝΟΣ ΛΟΥΚΑΣ
Διαδερμική θεραπευτική αντιμετώπιση νεοπλασματικής νόσου
Γενική Κλινική
Χρόνια κολπική μαρμαρυγή και αντιπηκτική θεραπεία. Υπάρχει εναλλακτική;
ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Χρόνια κολπική μαρμαρυγή και αντιπηκτική θεραπεία. Υπάρχει εναλλακτική;
Γενική Κλινική