Στρατηγικές Συνεργασίες

Πίσω στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Συνεργασία με τη Σύμπλευση

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “δίπλα σας” ακολούθησε τη Σύμπλευση στην Καλοκαιρινή και Φθινοπωρινή Αποστολή 2021.

Συγκεκριμένα:

  • Καλοκαιρινή Αποστολή 2021: Ο Όμιλος ΙΑΣΩ βρέθηκε δίπλα στη Σύμπλευση για την πραγματοποίηση του Διάπλου 2021, από την Πέμπτη 13 Μαΐου έως και την Κυριακή 23 Μαΐου 2021. Ήμασταν δίπλα τους, με την ιατρική ομάδα του ΙΑΣΩ, στη Σίκινο, στην Ηρακλειά, στην Αστυπάλαια, στη Νίσυρο, στους Φούρνους, στα Θύμαινα, στη Λέβιθα, στην Κίναρο και στη Δονούσα, προκειμένου να προσφερθούν στους κατοίκους δωρεάν εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις. Εκπέμπαμε τον παλμό από κάθε νησί με τη βοήθεια των ιατρών του Ομίλου ΙΑΣΩ, Δημήτρη Δαρδαμάνη, MD, M.Sc., Γενικού Χειρουργού Προηγμένη Λαπαροσκοπική Χειρουργική ΙΑΣΩ, Νίκου Καραμαλίκη, Μαιευτήρα/Γυναικολόγου, Συνεργάτη ΙΑΣΩ, Ευδοκίας Παπαχαραλάμπους, Παιδοοφθαλμιάτρου, Επιστημονικής Συνεργάτιδας Οφθαλμολογικού Τμήματος ΙΑΣΩ Παίδων. Κατά τη διάρκεια του Διάπλου, πραγματοποιήθηκαν 280 προληπτικοί έλεγχοι και 80 test pap στους κατοίκους των νησιών, που αναλύθηκαν στα Κεντρικά Εργαστήρια και το Κυτταρολογικό Τμήμα του ΙΑΣΩ.
  • Φθινοπωρινή Αποστολή 2021: Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Ομίλου ΙΑΣΩ με το “δίπλα σας” και της Σύμπλευσης, η ετήσια Φθινοπωρινή Αποστολή πραγματοποιήθηκε στο νησί του Αγίου Ευστρατίου από την 1η έως τις 3 Οκτωβρίου 2021. Το ΙΑΣΩ προσέφερε αιμοληψίες και λήψη δειγμάτων τραχηλικού επιχρίσματος με σκοπό τη διενέργεια των αναλύσεων από τα Κεντρικά Εργαστήρια και το Κυτταρολογικό Τμήμα του ΙΑΣΩ. Συγκεκριμένα, προσέφερε την ανάλυση σε 100 προληπτικούς ελέγχους, 50 δωρεάν ελέγχους για θυρεοειδή και 30 test pap.Επίσης, στην ιατρική ομάδα της Αποστολής, συμμετείχαν εθελοντικά οι ιατροί του Ομίλου ΙΑΣΩ, κ.κ. Δημήτρης Δαρδαμάνης, MD, M.Sc., Γενικός Χειρουργός Προηγμένη Λαπαροσκοπική Χειρουργική ΙΑΣΩ, Νίκος Καραμαλίκης, Μαιευτήρας/Γυναικολόγος, Συνεργάτης ΙΑΣΩ, Ευδοκία Παπαχαραλάμπους, Παιδοοφθαλμίατρος, Επιστημονική Συνεργάτιδα Οφθαλμολογικού Τμήματος ΙΑΣΩ Παίδων, Βιβή Μαγγίνα, Παιδίατρος, Επιμελήτρια Α’ Παιδιατρικής Κλινικής ΙΑΣΩ Παίδων

Συνεργασία Ομίλου ΙΑΣΩ και Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

Συνεργασία Ομίλου ΙΑΣΩ και Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ και η Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. ένωσαν τις δυνάμεις τους για τις γυναίκες της Ανοιχτής Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων στον Ελαιώνα Αττικής. Οι εθελοντές ιατροί της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. πραγματοποίησαν κλινική εξέταση (ψηλάφηση μαστού) και υπερηχογράφημα μαστού σε περισσότερες από 60 γυναίκες. Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «δίπλα σας» του Ομίλου ΙΑΣΩ, το ΙΑΣΩ προσέφερε όλο το απαραίτητο υγειονομικό υλικό για την πραγματοποίηση των εξετάσεων καθώς και την ενίσχυση του ιατρείου της Δομής. Τέλος, το ΙΑΣΩ Παίδων προσέφερε παιχνίδια και γραφική ύλη στα παιδάκια της Δομής.

Συνεργασία ΙΑΣΩ με Το Χαμόγελο του Παιδιού

Συνεργασία ΙΑΣΩ με Το Χαμόγελο του Παιδιού
Με αφορμή τον εορτασμό των 20 χρόνων λειτουργίας του ΙΑΣΩ, το ΙΑΣΩ στήριξε και ενίσχυσε οικονομικά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω της πλατφόρμας www.myiasomoments.gr ή με hashtag #myiasomoments μέσω Twitter και Instagram. Όλα τα ζευγάρια που ήθελα να μοιραστούν τις πρώτες μοναδικές στιγμές με το μωρό τους μέσα από το ΙΑΣΩ, μπορούσαν να ανεβάσουν φωτογραφίες στην πλατφόρμα, προσφέροντας 1€ στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για κάθε φωτογραφία.

Συνεργασία με το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών

Οι Ολυμπιονίκες και τα στελέχη του Συλλόγου, έχουν πλέον πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας προκειμένου να καλύψουν αποτελεσματικά τις ανάγκες τους. Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, στα πλαίσια αυτής της νέας συνεργασίας, θα είναι αρωγός και συνδιοργανωτής με το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΙΑΣΩ «δίπλα σας», για την πραγματοποίηση δράσεων προαγωγής της υγείας και κοινωνικής ευαισθητοποίησης στο ευρύ κοινό.

Φωτογραφικό υλικό