2ο Γενικό Λύκειο Μεταμόρφωσης

2ο Γενικό Λύκειο Μεταμόρφωσης

Το «δίπλα σας» του Ομίλου ΙΑΣΩ βρίσκεται πάντοτε δίπλα στους μαθητές, αυτή τη φορά δωρίζοντας ένα αναπηρικό αμαξίδιο στο 2ο Γενικό Λύκειο Μεταμόρφωσης. Μέσα από κάθε πράξη αγάπης, αλληλεγγύης και σεβασμού, γίνεται ολοένα και περισσότερο ο κόσμος μας καλύτερος!

Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Άνω Λιοσίων

Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Άνω Λιοσίων

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου και πολυβραβευμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «δίπλα σας», φρόντισε τους μικρούς φίλους του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Άνω Λιοσίων, προσφέροντας υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό απαραίτητο για την κάλυψη των αναγκών του σχολικού φαρμακείου.

To «δίπλα σας» και το ΙΑΣΩ Παίδων στην Αμοργό!

To «δίπλα σας» και το ΙΑΣΩ Παίδων στην Αμοργό!

Ένα πλήρως εξοπλισμένο φαρμακείο, αντισηπτικά και παιδικές μάσκες υψηλής προστασίας ταξίδεψαν ως την Αμοργό που είναι γνωστή για το απέραντο γαλάζιο της και για τα χαριτωμένα παιδικά προσωπάκια του δημοτικού σχολείου ΑΙΓΙΑΛΗΣ – ΘΟΛΑΡΙΩΝ. Το ΙΑΣΩ Παίδων είναι δίπλα στους μικρούς μας φίλους, σε κάθε σημείο της Ελλάδας!

Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων Λυκόβρυσης-Πεύκης

Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων Λυκόβρυσης-Πεύκης

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ βρέθηκε δίπλα στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων Λυκόβρυσης-Πεύκης, και φρόντισε για την κάλυψη των βασικών αναγκών των παιδιών και των ενηλίκων, προσφέροντας 200 μάσκες προστασίας FFP2NR, 20 αντισηπτικά χεριών, ένα θερμόμετρο μετώπου και είδη για το φαρμακείο τους, εξασφαλίζοντας πως οι μαθητές του σχολείου θα συνεχίσουν με ασφάλεια και χαμόγελα τα μαθήματα και τις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Αχαρνών

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Αχαρνών

O Όμιλος ΙΑΣΩ είναι δίπλα στους μαθητές, συνεχίζοντας την προσφορά του, στην υγεία παιδιών γυμνασίου, με τη δωρεάν διάθεση 800 μασκών προστασίας FFP2NR στον Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Αχαρνών.

18ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών

18ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ παρέδωσε 400 παιδικές μάσκες προστασίας FFP2, 400 μάσκες προστασίας ενηλίκων FFP2 και 20 αντισηπτικά χεριών, υποστηρίζοντας την συνεχή προσφορά του στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών!

Σε ιατρικό εξοπλισμό, υγειονομικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης

Σε ιατρικό εξοπλισμό, υγειονομικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης

To ΙΑΣΩ Γενική Κλινική δίπλα στους φοιτητές! Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «δίπλα σας», το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική προσέφερε στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών τρία θερμόμετρα για το Εργαστήριο Λειτουργικής Ανατομικής και για το ιατρείο της σχολής καθώς και 100 δωρεάν COVID-19 Rapid test Αντιγόνου, για τις ανάγκες εξέτασης των φοιτητών.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Αχαρνών

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Αχαρνών

Το ΙΑΣΩ διέθεσε 60 αντισηπτικά στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Αχαρνών για την προστασία της υγείας τους.

  • Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Ο Όμιλος ΙΑΣΩ στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «δίπλα σας» υποστηρίζει έμπρακτα τους συνανθρώπους μας που δίνουν μάχη για την κατάσβεση των πυρκαγιών που πλήττουν τη χώρα μας, προσφέροντας μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, υγειονομικό υλικό και φάρμακα που είναι απαραίτητα για την ασφάλειά τους και την αντιμετώπιση τραυματισμών. Επίσης, μαζί το Σωματείο Εργαζομένων του ΙΑΣΩ προσφέρθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ με το «δίπλα σας» αγκαλιάζει τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο "Η Αγκαλιά"!

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ με το «δίπλα σας» αγκαλιάζει τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο "Η Αγκαλιά"!

Η Αγκαλιά: Ο Όμιλος ΙΑΣΩ με το «δίπλα σας» αγκαλιάζει με πράξεις υγείας και φροντίδας τις νέες μητέρες και όλα τα παιδιά του Φιλανθρωπικού Συλλόγου "Η Αγκαλιά"! Επισκεφθήκαμε τις εγκαταστάσεις τους, διευρύναμε τη συνεργασία μας και χαρίσαμε δωράκια του ΙΑΣΩ Παίδων, καθώς και 350 παιδικά αντιηλιακά από τη Frezyderm. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο για τα παιδιά!

  • Γιατροί του Κόσμου: Διάθεση γυναικολογικών ενδομήτριων σπειραμάτων (IUD) για την κάλυψη των αναγκών τους στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη.
  • Ο Όμιλος ΙΑΣΩ, σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Αποστολή «ΑΝΘΡΩΠΟΣ», προσέφερε 46.600 γάντια μίας χρήσης, για την κάλυψη των αναγκών έξι Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.
  • Ο Όμιλος ΙΑΣΩ δίπλα στους πληγέντες στο Μάτι. Το ΙΑΣΩ ανταποκρίθηκε σε αιτήματα άμεσης βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας που επηρεάστηκαν από τις πυρκαγιές, προσφέροντας ιατροφαρμακευτικό υλικό, είδη πρώτης ανάγκης και με εθελοντική ομάδα. Επίσης, τον Μάρτιο 2018 γεννήθηκαν στο ΙΑΣΩ δίδυμα κοριτσάκια όπου το ΙΑΣΩ ανέλαβε να καλύψει τις πρώτες τους ανάγκες σε ό,τι χρειαστούν όπως γάλατα, πάνες και ό,τι άλλο για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι η οικογένεια να ορθοποδήσει.
  • Το ΙΑΣΩ πραγματοποίησε μία σημαντική δωρεά σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό όπως απινιδωτές, καρδιογράφους, μικροσκόπια, κ.ά. στο Δημοτικό Ιατρείο Κυψέλης, το οποίο αναβαθμίστηκε και αποτελεί το πρώτο ιατρείο που ξεκίνησε να λειτουργεί με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Το ΙΑΣΩ Παίδων ενίσχυσε οικονομικά και σε εξοπλισμό την Ελληνική Δημοκρατική Κοινότητα Ιζβοαρέλε στη Ρουμανία.
  • Το ΙΑΣΩ προσέφερε τον κατάλληλο ιατρικό εξοπλισμό για την ενίσχυση των υποβαθμισμένων Μονάδων Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών σε χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας και βοήθεια στους πυρόπληκτους της Πελοποννήσου και της Εύβοιας, με τη δωρεάν νοσηλεία ασθενών και εγκύων.

Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου

Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου

Η υγεία των συμπολιτών μας είναι για εμάς το Α & το Ω! Μια ακόμη ημέρα προσφοράς στο ΙΑΣΩ! Με μεγάλη χαρά καλύφθηκαν οι ανάγκες του πολυϊατρείου, του κοινωνικού φαρμακείου και του κοινωνικού παντοπωλείου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου με 2.000 τμχ υγειονομικό υλικό. Ο Όμιλος ΙΑΣΩ βρίσκεται έμπρακτα δίπλα σε κάθε Δήμο ή/και κοινότητα.

Σε ξενοδοχειακό εξοπλισμό

Ιερός Ναός Αγίων Αποστόλων του Αγναντερού Καρδίτσας

Ιερός Ναός Αγίων Αποστόλων του Αγναντερού Καρδίτσας
Ο Όμιλος ΙΑΣΩ στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου και πολυβραβευμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «δίπλα σας» στήριξε το έργο του πατρός Βασιλείου, εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων του Αγναντερού Καρδίτσας, μίας από τις πληγείσες περιοχές από την φονική κακοκαιρία Daniel. Προσέφερε 96 τεμάχια ξενοδοχειακού εξοπλισμού (έπιπλα και λευκά είδη), βοηθώντας τις οικογένειες της ευρύτερης περιοχής στο νέο τους ξεκίνημα. Για τον Όμιλο ΙΑΣΩ, το αίσθημα προσφοράς παραμένει πάντα σε ετοιμότητα!

Άσυλο Ανιάτων

Άσυλο Ανιάτων

Το «δίπλα σας» του Ομίλου ΙΑΣΩ βρέθηκε στο Άσυλον Ανιάτων, το πιο ιστορικό κτίριο με το επιβλητικό οίκημα και τον μεγάλο κήπο. Προσφέραμε ξενοδοχειακό εξοπλισμό (κλίνες, κομοδίνα, τραπεζοτουαλέτες, κουρτίνες, κουβερλί & τροχήλατα νοσηλείας) στα δωμάτια αυτής της μεγάλης οικογένειας των 140 ατόμων.

Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας

Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «δίπλα σας» δώρισε 120 τεμάχια ξενοδοχειακού εξοπλισμού με 12 καναπέδες, 19 κρεβάτια και 89 καρέκλες στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας.

Φωτογραφικό υλικό