Ο Όμιλος ΙΑΣΩ στηρίζει χορηγικά ομάδες και παρέχει ιατρική, νοσηλευτική κάλυψη διαθέτοντας παράλληλα ασθενοφόρο. Επιπρόσθετα, συμμετέχει ενεργά σε αθλητικές οργανώσεις με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Η IASO Running Team στον Επετειακό 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας!

Η IASO Running Team στον Επετειακό 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας!

Η IASO Running Team συμμετείχε δυναμικά με συνολικά 76 αθλητές, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023, στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ο οποίος συμπλήρωσε φέτος 40 χρόνια! Όλοι οι δρομείς της IASO Running Team ολοκλήρωσαν τη διαδρομή τους και στους δύο Αγώνες Δρόμου των 10 χιλιομέτρων και του Μαραθώνιου δρόμου και πέρασαν με συγκίνηση από την πιο ιστορική γραμμή τερματισμού.

Οι 3 πρώτοι της Ομάδας μας από το Μαραθώνιο Δρόμο ήταν οι:

 1. Κωνσταντίνος Λώλης, Βοηθός Νοσηλείας, ΙΑΣΩ Γενική Κλινική
 2. Αργύρης Τσουπέης, Τεχνολόγος – Ακτινολόγος, ΙΑΣΩ Γενική Κλινική
 3. Κωνσταντίνος Παπανδρέου, Παιδίατρος, Αναπληρωτής Διευθυντής Δ’ Παιδιατρικής Κλινικής, ΙΑΣΩ Παίδων!

Ενώ, στον Αγώνα Δρόμου των 10 χιλιομέτρων ήταν οι:

 1. Νικήτας – Αλέξανδρος Σκληρός, Παθολόγος, Διευθυντής Β’ Παθολογικής Κλινικής, ΙΑΣΩ Γενική Κλινική
 2. Ζαφείρης Μανίκας, Συνεργάτης ΙΑΣΩ Παίδων
 3. Ξενοφώντας Σταμάτης, Διεύθυνση Προμηθειών ΙΑΣΩ!

 

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την προσπάθεια και τη συμμετοχή!


Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική στο Ladies Run 2023 για 8η χρονιά!

Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική στο Ladies Run 2023 για 8η χρονιά!
Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, για ακόμη μία χρονιά, ήταν Health Partner του Ladies Run 2023. To -αποκλειστικά γυναικείο- event περιελάμβανε έναν αγώνα τρεξίματος 5χλμ, ο οποίος φιλοξενήθηκε την Κυριακή 29 Οκτωβρίου μπροστά ακριβώς από την Astir Beach, προσκαλώντας την #iasoladiesrunningteam να απολαύσει την πιο μαγευτική παραθαλάσσια διαδρομή της Αθήνας. Η ομάδα του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική ξεπέρασε σε συμμετοχές κάθε προηγούμενο, στηρίζοντας για 8η χρονιά τον αγώνα που φέρνει κοντά χιλιάδες ladies, ανεξαρτήτως ηλικίας ή φυσικής κατάστασης και τις παρακινεί να ανακαλύψουν τα όριά τους, να διασκεδάσουν, αλλά και να εμπνεύσουν, προσφέροντας σε ευπαθείς ομάδες.

Όπως πάντα τρέξαμε για τις γυναίκες που αγαπάμε και ανανεώνουμε το Run-τεβού μας για την επόμενη χρονιά!

Η IASO Running Team στον 11ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας!

Η IASO Running Team στον 11ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας!

Η IASO Running Team συμμετείχε και φέτος στον 11ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο της Αθήνας στην διαδρομή των 21,1 χλμ και τερμάτισε στην κορυφαία γιορτή του αθλητισμού με χαμόγελα, θέληση, επιμονή, προσήλωση στον στόχο! Η επίτευξη του στόχου, όσο δύσκολος και να είναι, μας δίνει δύναμη για να
συνεχίσουμε!

Οι πρώτοι της Ομάδας μας ήταν οι:

 1. Αργύρης Τσουπέης, Τεχνολόγος - Ακτινολόγος, Τμήμα Ιατρικών Απεικονίσεων ΙΑΣΩ Γενική Κλινική
 2. Κωνσταντίνος Λώλης, Νοσοκόμος ΙΑΣΩ
 3. Νικήτας – Αλέξανδρος Σκληρός, Παθολόγος, Διευθυντής Β’ Παθολογικής Κλινικής, ΙΑΣΩ Γενική Κλινική!
Συγχαρητήρια σε όλη την Ομάδα!

Η IASO Running Team στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο!

Η IASO Running Team στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο!

Η IASO Running Team συμμετείχε στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο και στους αγώνες δρόμου των 5 και 10χλμ.

Περισσότεροι από 50 επαγγελματίες και ερασιτέχνες της IASO Running Team συμμετείχαν στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χώρας μας.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την προσπάθεια και τη συμμετοχή!

Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική έδωσε δυναμικό «παρών» για μια ακόμα χρονιά στο Ladies Run 2022!

Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική έδωσε δυναμικό «παρών» για μια ακόμα χρονιά στο Ladies Run 2022!
Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική ήταν ο Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής του Ladies Run, ένα event μόνο για γυναίκες, που περιλαμβάνει αγώνα τρεξίματος 5χλμ., αλλά και παράλληλες δράσεις. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για όλες τις φίλες του τρεξίματος, στο ομορφότερο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, χαρίζοντας σιγουριά στα χιλιόμετρα των ladies! Η πολυάριθμη #iasoladiesrunningteam συμμετείχε για 7η χρονιά στον αγώνα, με επανδρωμένο ασθενοφόρο. Πανέτοιμη και φέτος, έδωσε δυναμικό «παρών», δείχνοντας τη δύναμη των γυναικών!

Το IASO Running Team, συμμετείχε στο 6o No Finish Line Athens !!

Το IASO Running Team, συμμετείχε στο 6o No Finish Line Athens !!
Κάθε χιλιόμετρο που καταγράψαμε μετατράπηκε σε χρήματα τα οποία θα δοθούν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί». H συνεισφορά της IASO Running Team ήταν σημαντική με 48 συμμετέχοντες και 409 χιλιόμετρα συνολικά. Ο Νίκος Τζουμερκιώτης είχε την καλύτερη επίδοση διανύοντας 160 χιλιόμετρα, τρέχοντας καθημερινά, ενώ ήταν 15ος στη γενική κατάταξη του αγώνα 100h Charity!

Ανταποκριθήκαμε όλοι με ενθουσιασμό περπατώντας, τρέχοντας, χορεύοντας και συμμετέχοντας στις παράλληλες δραστηριότητες στο μεγάλο αυτό φιλανθρωπικό αγώνα!

Το IASO Running Team στον 10ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας 21 χλμ & στον αγώνα δρόμου των 5 χλμ!

Το IASO Running Team στον 10ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας 21 χλμ & στον αγώνα δρόμου των 5 χλμ!
Το IASO Running Team συμμετείχε στον 10ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαρτίου 2022 και πάρα τις αντίξοες  καιρικές συνθήκες, πιστοί στο ραντεβού μας, τρέξαμε, περπατήσαμε και τερματίσαμε υπερήφανα σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού! Προπαντός όμως γελάσαμε και περάσαμε όμορφα, δυναμώνοντας ακόμα περισσότερο την #iasoteam και την #iasofamily!
Οι 3 πρώτοι της Ομάδας μας, IASO Running Team: 1. Ζαφείρης Μανίκας, 2. Κωνσταντίνος Μπλάνας, 3. Νικήτας - Αλέξανδρος Σκληρός!
Πολλά συγχαρητήρια στους 3 πρώτους & σε όλη την Ομάδα!

To IASO Running Team στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

To IASO Running Team στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας
Το IASO Running Team, η νέα ομάδα του Ομίλου ΙΑΣΩ, συμμετείχε στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021. Περπατήσαμε, τρέξαμε, γελάσαμε και στο τέλος του αγώνα δώσαμε όλοι μαζί μία υπόσχεση, ότι όσο θα μεγαλώνει η ομάδα τόσο θα μεγαλώνουν και τα χιλιόμετρα που θα διανύουμε μαζί! Πολλά συγχαρητήρια στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτρια της ομάδας μας, Γιώργο Παναγιωτάκο, Αντώνη Κακανιάρη και Χριστίνα Ρίτα!
 • Από το 2016, το IASO Team συμμετέχει στο Ladies Run.
 • Το ΙΑΣΩ συµµετείχε στον 42ο Αγώνα ∆ρόµου ∆ήµου Φιλοθέης-Ψυχικού όπου το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, µε πλήρως εξοπλισµένο ασθενοφόρο, φρόντισε για την ασφάλεια των δροµέων.
 • Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, κάλυψε µε εξειδικευµένο ιατρικό προσωπικό το Πανελλήνιο πρωτάθληµα Judo το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα στις 2-3 Φεβρουαρίου 2019. Επίσης, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στήριξε το µεγάλο αθλητικό γεγονός «Όλοι µαζί τρέχουµε για τα παιδιά µε χρόνια νοσήµατα» που πραγματοποιήθηκε στις 29/9/2019, στη Λάρισα.
 • Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στήριξε το μεγάλο αθλητικό γεγονός «Όλοι μαζί τρέχουμε για τα παιδιά με χρόνια νοσήματα» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, στη Λάρισα. Επίσης, συμμετείχε στο 4ο πανθεσσαλικό παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου με την επωνυμία «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο του Παιδιού» του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», από 1 έως 3 Ιουνίου/2018, στο ΑΕΛ FC Arena.
 • Το ΙΑΣΩ κάλυψε το 6ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αθλητισμού, το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ένωσης Αθλητικών Ομοσπονδιών και πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο από την 1η Αυγούστου έως και τις 10 Αυγούστου 1997. Στην εκδήλωση συμμετείχαν 1.882 αθλητές από 198 συμμετέχουσες χώρες.

ENDOMARCH Greece RUN/WALK

ENDOMARCH Greece RUN/WALK
Το 2016, το IASO Team συμμετείχε στο ENDOMARCH Greece RUN/WALK

Φωτογραφικό υλικό