Οδηγός εσωτερικών ασθενών

Το ΙΑΣΩ βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας 37-39, στη συμβολή των οδών Αγησιλάου και Δημόκριτου, ανάμεσα στα εμπορικά κέντρα Avenue και Golden Hall και πίσω από το εκθεσιακό κέντρο Helexpo.

 

Τα λεωφορεία που εξυπηρετούν είναι το 550, Α7, Ε14, Χ14 στάση Ολυμπιακό Στάδιο με κατεύθυνση την Κηφισιά, ενώ με κατεύθυνση Αθήνα στάση Εκθεσιακό Κέντρο.

 

Από το λιμάνι του Πειραιά εξυπηρετεί ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος Γραμμή 1 (πράσινη γραμμή), στάση Νερατζιώτισσα από εκεί μπορείτε να μετακινηθείτε με ταξί.

 

Επίσης, από το λιμάνι του Πειραιά εξυπηρετεί ο προαστιακός σιδηρόδρομος, στάση Κηφισιάς, από εκεί μπορείτε να μετακινηθείτε με τις λεωφορειακές γραμμές Α7 και 550, στάση Εκθεσιακό Κέντρο.

 

Από το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εξυπηρετεί ο προαστιακός σιδηρόδρομος, στάση Κηφισίας, από εκεί μπορείτε να μετακινηθείτε με τις λεωφορειακές γραμμές Α7 και 550, στάση Εκθεσιακό Κέντρο.

 

Επίσης, η Γραμμή 3 του Μετρό (μπλε γραμμή), μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ανταπόκριση, στάση Δουκίσσης Πλακεντίας και στη συνέχεια με προαστιακό σιδηρόδρομο, στάση Νερατζιώτισσα.

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ατόμων με αναπηρία, υπάρχουν ειδικές ράμπες δίπλα στις κεντρικές εισόδους.  

 

Για περαιτέρω πληροφορίες πρόσβασης μπορείτε να επικοινωνείτε όλο το 24ωρο με το τμήμα Ασφάλειας του ΙΑΣΩ στο τηλέφωνο: 210 6184000

Πληροφορίες

Για περαιτέρω πληροφορίες πρόσβασης μπορείτε να επικοινωνείτε όλο το 24ωρο με το τμήμα Ασφάλειας του ΙΑΣΩ στο τηλέφωνο: 210 6184000