ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Το πρώτο Υβριδικό Κέντρο Αντιμετώπισης της Λιθίασης του Ουροποιητικού στην Ελλάδα

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Το πρώτο Υβριδικό Κέντρο Αντιμετώπισης της Λιθίασης του Ουροποιητικού στην Ελλάδα

Η Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ, διαθέτει τον τελευταίας γενιάς Εξωσωματικό Λιθοτρίπτη Modulith SLX F2 CONNECT. Είναι το πιο προηγμένο σύστημα Εξωσωματικής Λιθοτριψίας Παγκοσμίως και μοναδικός στην Ελλάδα. Αποτελεί τη ναυαρχίδα της Μονάδας Εξωσωματικής Λιθοτριψίας - με Διευθυντή τον κο Χριστοφή Ιωάννη, Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος, Διευθυντής Γ’ Ουρολογικής Κλινικής και Μονάδας Εξωσωματικής Λιθοτριψίας - καθώς διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα έναντι των παρωχημένων μηχανημάτων.

Η Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ έχει δημιουργήσει ένα υπερσύγχρονο υβριδικό κέντρο αντιμετώπισης της λιθίασης του ουροποιητικού σε έναν ειδικά σχεδιασμένο χώρο, ο οποίος ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες τάσεις της ουρολογίας. Το κέντρο είναι στελεχωμένο με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και παρέχει τη δυνατότητα πλήρους αντιμετώπισης της λιθιασικής νόσου, τόσο στη πρόληψη, διάγνωση και παρακολούθηση, όσο και στην θεραπεία αυτής.

Το συγκεκριμένο σύστημα, ανάλογα με την επιλεγμένη λειτουργία λήψης και το ρυθμιζόμενο ύψος ασθενή, ορίζει αυτόματα τις παραμέτρους έκθεσης και λήψης, καθώς και το πεδίο του θαλάμου ιονισμού. Το σημείο εστίασης, η τάση της λυχνίας και το ρεύμα της λυχνίας, επιλέγονται με τέτοιον τρόπο από το σύστημα, ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος έκθεσης σε ακτινοβολία για τον ασθενή και το προσωπικό. Πολύ σημαντικό δεν προκαλεί καμία βλάβη σε γειτονικά όργανα.

Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής εικόνων με DICOM και παράδοση στον ασθενή εξαιρετικής ποιότητας. Αποθηκεύει εικόνες με αποστολή σε PACS (ιστορικό ασθενούς). Διαθέτει C- arm - flat - panel με συγκριτικά πλεονεκτήματα έναντι όλων των υπολοίπων. Υπάρχει επιλογή μεγέθους εστιασμού σε 3 μεγέθη και δυνατότητα λιθοτριψίας σε όλο το ουροποιητικό σύστημα.

Η μοναδική δυνατότητα περιστροφής του σταθερού συστήματος ακτινών Χ δημιουργεί επαρκή χώρο εργασίας πάνω από τον ασθενή, απεριόριστο οπτικό πεδίο και ελεύθερη πρόσβαση στο τραπέζι. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα Modulith SLX F2 CONNECT με τον ενσωματωμένο λιθοτρίπτη του είναι το μόνο σύστημα στην αγορά που ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις ενός σύγχρονου, ουρολογικού σταθμού εργασίας ακτινών Χ.

Το σύστημα διαθέτει ένα μοναδικό παιδιατρικό πρόγραμμα για την θεραπεία παιδιών. Με το πρόγραμμα αυτό ενεργοποιείται ένα πρόσθετο φίλτρο ακτινοβολίας. Έχει προκαθορισμένες ρυθμίσεις λήψης εικόνας για βέλτιστη απεικόνιση στο πλαίσιο της προβλεπόμενης χρήσης για εξωσωματική λιθοτριψία, για ενδοουρολογικές επεμβάσεις, όπως ουρητηρολιθοτριψία – νεφρολιθοτριψία - διαδερμική νεφρολιθοτριψία. Πραγματοποιείται τοποθέτηση - αφαίρεση stent-κυστεοσκόπηση - TUR-P, TUR B, ουρογραφία. Τα αποτελέσματα λιθοτριψίας είναι εντυπωσιακά, λόγω της εξελιγμένης τεχνολογίας κρουστικού υπερήχου τελευταίας γενιάς σε συνδυασμό με το μεγάλο εστιακό βάθος και τη μεγάλη επιφάνεια κεφαλής.

Επικοινωνία
Χριστοφή Ιωάννη, Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος, Διευθυντής Γ’ Ουρολογικής Κλινικής και Μονάδας Εξωσωματικής Λιθοτριψίας.
Προϊσταμένη – Υπέυθυνη Επικοινωνίας, Σπηλιοπούλου Μαρία
Τηλέφωνα τμήματος: 210 6383037, 210 6383039, 6976457857

  Δειτε επισης:

  Η Institute of Life - IASO “σας καλωσορίζει στο μέλλον” της Διατήρησης Γονιμότητας!
  ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΟΣ

  Η Institute of Life - IASO “σας καλωσορίζει στο μέλλον” της Διατήρησης Γονιμότητας!

  Η   Institute of Life – IASO , από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής της, ηγείται στον χώρο της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, οδ...

  Η καρδιά σου χτυπά μόνο για σένα! Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική προσφέρει 40% έκπτωση στα check-up healthUp CARDIO με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  Η καρδιά σου χτυπά μόνο για σένα! Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική προσφέρει 40% έκπτωση στα check-up healthUp CARDIO με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

  H   Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και με μήνυμα «Η καρδιά σου χτυπ...

  Ρομποτική Χειρουργική στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Η αριστεία του Cambridge κατέφθασε στην Κεντρική Ελλάδα
  ΟΜΙΛΟΣ

  Ρομποτική Χειρουργική στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Η αριστεία του Cambridge κατέφθασε στην Κεντρική Ελλάδα

  Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ανακοινώνει την απόκτηση του πρώτου Συστήματος Ρομποτικής Χειρουργικής Versius® στην Ελλάδα και υποδέχεται το μέλλον της χειρουργικής για τους ασθενείς της Κεντρικής Ελλάδας. Το καινοτόμο χειρουργικό ρομποτικό σύστημα επόμενης γενιάς, Versius ® της CMR Surgical – της παγκόσμιας κατασκευάστριας εταιρείας ιατρικών ρομποτικών συστημάτων με έδρα το Cambridge της Αγγλίας,...