Οδηγός Ασθενή Μαιευτικής Κλινικής

Νοσηλεία Ασθενούς Μαιευτικής κλινικής

Στο ΙΑΣΩ υπάρχουν διάφοροι τύποι δωματίων να επιλέξετε, συγκεκριμένα:

  • Τρίκλινο superior
  • Απλό δίκλινο
  • Δίκλινο superior
  • Μονόκλινο
  • Lux
  • Suite
  • VIP Suite

Η Προϊσταμένη και το Νοσηλευτικό Προσωπικό φροντίζουν για την παροχή ποιοτικής και εξατομικευμένης νοσηλευτικής φροντίδας, πρόθυμοι να σας καθοδηγήσουν και ενημερώσουν σε οτιδήποτε χρειαστείτε.

Σε όλα τα δωμάτια νοσηλείας ανεξαρτήτου θέσεως και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, παρέχεται η δυνατότητα να έχετε το μωρό σας κοντά σας όλο το 24ώρο (Rooming In) εφόσον το επιθυμείτε.

Παρέχεται καθοδήγηση και υποστήριξη από εξειδικευμένες Μαίες σε θέματα Μητρικού Θηλασμού προς τις μητέρες προκειμένου να εγκατασταθεί ο Αποκλειστικά Μητρικός Θηλασμός με επιτυχία. Συμβουλές και οδηγίες σε ότι αφορά τον επιτυχή Μητρικό Θηλασμό συμπεριλαμβάνονται στο εγχειρίδιο του ΙΑΣΩ για τον Μητρικό Θηλασμό.

Παρέχεται στους γονείς ενημέρωση και εκπαίδευση σε θέματα φροντίδας νεογέννητου, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή προσαρμογή τους.

Τα νεογέννητα κατά τη διάρκεια παραμονής τους στην Κλινική παρακολουθούνται συστηματικά εκτός από έμπειρους Παιδίατρους και από Ιατρούς άλλων Ειδικοτήτων (Παιδοχειρουργό και Παιδοορθοπεδικό)

Σε όλους τους τύπους δωματίων υπάρχει δωρεάν ασύρματο δίκτυο Internet, 20 δορυφορικά κανάλια NOVA (4 κανάλια με ταινίες, 6 κανάλια sport, 2 παιδικά κανάλια, κανάλια ντοκιμαντέρ και ξένα μεγάλα ειδησεογραφικά κανάλια).

Σας επισημαίνουμε ότι η διατροφή των ασθενών κατά την περίοδο της νοσηλείας τους καθορίζεται από τους διαιτολόγους και τους Ιατρούς της Κλινικής. Η εταιρεία μας ελέγχει την ποιότητα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες από τις εταιρείες που εδρεύουν εντός της Κλινικής και δεν εγγυάται για καμία από τις υπηρεσίες που παρέχουν προμηθευτές εκτός των εγκαταστάσεων του. Ως εκ τούτου, οι ασθενείς και οι συνοδοί τους δεν επιτρέπεται να παραγγέλνουν από εξωτερικούς προμηθευτές – εταιρείες delivery φαγητών σε πακέτο.

Νέα