Οδηγός Ασθενή Μαιευτικής Κλινικής

Λογιστήριο Ασθενών, οδηγός Μαιευτικής κλινικής

Η Προϊσταμένη του Ορόφου θα σας ενημερώσει για την διαδικασία εξόδου. Κατά την ημέρα της εξόδου σας επικοινωνήστε με τη Γραμματέα του Ορόφου, για να ενημερωθείτε για την έκδοση του λογαριασμού σας.

Η εξόφληση του λογαριασμού σας μπορεί να γίνει στο Ταμείο Εσωτερικών Ασθενών είτε με μετρητά έως 500€, είτε με οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, είτε μέσω web banking.

Για ποσά άνω των 500€ η εξόφληση με μετρητά μπορεί να γίνει μόνο στο Υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον 1ο όροφο της Κλινικής.

Για ποσά άνω των 1000,00 € γίνονται άτοκες δόσεις, κατόπιν συνεννόησης με το Ταμείο.

Από το Ταμείο Εσωτερικών Ασθενών και αφού γίνει η εξόφληση θα παραλάβετε την απόδειξη, τα τιμολόγια, καθώς και το εξιτήριο.

Το Ταμείο Εσωτερικών Ασθενών (εσωτ. τηλ. 4188) λειτουργεί καθημερινά εκτός Κυριακής από τις 8:30 έως τις 16:00. Εάν η ημέρα εξόδου σας είναι η Κυριακή, η εξόφληση του λογαριασμού σας θα πρέπει να γίνει το Σάββατο (8:30 έως 15:00).

Κατόπιν συνεννόησης με το λογιστήριο ασθενών και το ταμείο σε ποσά άνω των 1000,00 € γίνονται άτοκες δόσεις. Με την My club Card Visa του ομίλου μας μπορείτε να κάνετε χρήση του συστήματος άτοκων δόσεων.

Πληροφορίες

Λογιστήριο Εσωτερικών Ασθενών (EΟΠΥΥ)

Λογιστήριο Εσωτερικών Ασθενών (ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ)

Ταμείο Εσωτερικών Ασθενών

Ημέρες Λειτουργίας Λογιστηρίου