Υπερσύγχρονες, πλήρως ψηφιακές χειρουργικές αίθουσες

Υπερσύγχρονες, πλήρως ψηφιακές χειρουργικές αίθουσες

Εξοπλισμένες με το πιο πρωτοποριακό σύστημα κατασκευής σύγχρονων χειρουργικών αιθουσών, Modular (αρθρωτή) τοιχοποιίας το οποίο ενσωματώνει την απαιτούμενη τεχνολογία, οι χειρουργικές αίθουσες του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική εξασφαλίζουν ένα υγιεινό, άσηπτο και ασφαλές περιβάλλον.

Διαθέτουν τον πλέον σύγχρονο απεικονιστικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, για τη διενέργεια πολύπλοκων χειρουργικών επεμβάσεων, όλων των ιατρικών ειδικοτήτων. Δίνουν τη δυνατότητα για εφαρμογή όλων των πρωτοποριακών ιατρικών τεχνικών, διαθέτουν υπερσύγχρονα αναισθησιολογικά συγκροτήματα για τη χορήγηση ασφαλούς αναισθησίας και τελευταίας τεχνολογίας συστήματα διπλών χειρουργικών προβολέων οροφής, που δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες φωτισμού, μοναδικές στην Ελλάδα.

Οι αίθουσες διαθέτουν το καινοτόμο σύστημα Door sign & Scenara το οποίο εξασφαλίζει την ολιστική διαχείριση σχεδιασμού και ροής εργασίας των χειρουργείων, επιτρέποντας τον συντονισμό μεταξύ χειρουργικών αιθουσών και διαφορετικών τμημάτων του νοσοκομείου, καθώς και εικονική εκπαίδευση και κατάρτιση.

Οι αυτοματοποιημένες διαδικασίες του συστήματος  παρέχουν μία βέλτιστη επισκόπηση των δραστηριοτήτων μέσα και γύρω από το χειρουργείο. Προσφέρει επισκόπηση της κατάστασης πληρότητας όλων των χειρουργικών αιθουσών, ενώ παρέχονται λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση των αιθουσών και της διαδικασίας σε πραγματικό χρόνο. Όλες οι πληροφορίες μπορούν να είναι διαθέσιμες μέσω tablet ή smartphone, έτσι ώστε να παρέχεται μέγιστη ευελιξία.

Επιπλέον πλεονεκτήματα του συστήματος:

 • Διαχείριση βίντεο και εικόνων των επεμβάσεων σε ανάλυση έως 4K UHD και 3D.
 • Έλεγχος και λειτουργία όλων των ιατρικών συσκευών της αίθουσας μέσω κεντρικής οθόνης αφής, καθώς και πλήρης έλεγχος των γενικών λειτουργιών των χειρουργικών αιθουσών.
 • Ενσωμάτωση συστημάτων τηλεδιάσκεψης για την κάλυψη ακόμη και των υψηλότερων απαιτήσεων σχετικά με την ποιότητα μετάδοσης.
 • Έλεγχος όλων των λειτουργιών μέσω των χειρουργικών οθονών με λειτουργία οθόνης αφής, είτε απευθείας από το αποστειρωμένο πεδίο είτε από το σταθμό εργασίας του νοσηλευτή.

 

 

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες:  Νάνσυ Χριστοπούλου, Γενική Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου ΙΑΣΩ, τηλ.: 210 6383917, E-mail: [email protected]

  Μάθετε Περισσότερα

  Το πιο Σύγχρονο στην Κεντρική Ελλάδα
  Γενική Κλινική

  ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Pulse™️, το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα.

  Το πιο Σύγχρονο στην Κεντρική Ελλάδα
  Γενική Κλινική

  Ρομποτική Χειρουργική στο ΙΑΣΩ ΘεσσαλίαςΗ αριστεία του Cambridge κατέφθασε στην Κεντρική Ελλάδα