Το πιο προηγμένο σύστημα Εξωσωματικής Λιθοτριψίας παγκοσμίως και το μοναδικό στην Ελλάδα, ο τελευταίας γενιάς εξωσωματικός λιθοτρίπτης Modulith SLX F2 >>CONNECT<<

Το πιο προηγμένο σύστημα Εξωσωματικής Λιθοτριψίας παγκοσμίως και το μοναδικό στην Ελλάδα, ο τελευταίας γενιάς εξωσωματικός λιθοτρίπτης Modulith SLX F2 >>CONNECT<<

Η εξωσωματική λιθοτριψία ενσαρκώνει την έννοια της μη επεμβατικής ιατρικής θεραπείας μιας και θεραπεύει το 80-90% των λίθων, με μια συνεδρία/θεραπεία στη πλειονότητα τους, με ήπια (σχεδόν καθόλου) ανάγκη για παυσίπονη αγωγή ή αναισθησία με ολιγόωρη παραμονή στο νοσοκομείο και με υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική έχει δημιουργήσει ένα υπερσύγχρονο υβριδικό κέντρο αντιμετώπισης της λιθίασης του ουροποιητικού. Ένας ειδικά σχεδιασμένος χώρος ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες τάσεις, τόσο για την λειτουργικότητα του τμήματος, όσο και για την άνετη και ασφαλή νοσηλεία των ασθενών. Είναι στελεχωμένο με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και παρέχει τη δυνατότητα πλήρους αντιμετώπισης της λιθιασικής νόσου , τόσο στη πρόληψη, διάγνωση και παρακολούθηση όσο και στην θεραπεία της νόσου. (Ιατρικό Συμβούλιο Λιθίασης).

Ο τελευταίας γενιάς εξωσωματικός λιθοτρίπτης Modulith SLX F2 >>CONNECT<<  ο μοναδικός στην Ελλάδα, αποτελεί την ναυαρχίδα του τμήματος, διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα έναντι των παρωχημένων μηχανημάτων.

 • μεγαλύτερο εστιακό βάθος
 • μεγάλη επιφάνεια κεφαλής
 • προηγμένο σύστημα εντοπισμού/στόχευσης λίθου με ψηφιακή ανάλυση - ακτινολογικών και υπερηχογραφικών εξετάσεων

   

Η θεραπεία πραγματοποιείται χωρίς αναισθησία, ουσιαστικά χωρίς πόνο. Η διάρκεια περίπου 1 ώρα, ο ασθενής επιστρέφει την ίδια μέρα στο σπίτι του. Η προετοιμασία απαιτεί: ελαφρά δίαιτα, αποφυγή ανθρακούχων - αλκοολούχων ποτών, διακοπή αντιπηκτικής αγωγής.

Απαραίτητες εξετάσεις: καλλιέργεια ούρων, ακτινογραφία νεφρών – ουρητήρων - κύστεως, υπέρηχος ή αξονική νεφρών - κύστεως. Για τις απαραίτητες εκείνες περιπτώσεις που δεν μπορούν να αντιμετωπισθούν με την εξωσωματική λιθοτριψία, το κέντρο περιέχει πλήρη και ολοκληρωτική παρεμβατική ενδοουρολογική αντιμετώπιση.

Για το σκοπό αυτό το τραπέζι του εξωσωματικού λιθοτρίπτη μεταβάλλεται σε χειρουργική τράπεζα, με όλα τα πλεονεκτήματα για τη χειρουργική ομάδα, ώστε να εκτελεί οποιαδήποτε ενδοσκοπική πράξη. Το τμήμα διαθέτει το τελειότερο ενδοσκοπικό εξοπλισμό (σύστημα laser, κ.ο.κ.)

  Μάθετε Περισσότερα

  Το πιο Σύγχρονο στην Κεντρική Ελλάδα
  Γενική Κλινική

  Ρομποτικό σύστημα Da Vinci Xi για χειρουργικές επεμβάσεις με ακρίβεια χιλιοστού