Όμιλος ΙΑΣΩ: Κορυφαίο Νοσοκομείο και ο μοναδικός Όμιλος με 16 βραβεία στα Healthcare Business Awards 2022

Όμιλος ΙΑΣΩ: Κορυφαίο Νοσοκομείο και ο μοναδικός Όμιλος με 16 βραβεία στα Healthcare Business Awards 2022

Το ΙΑΣΩ, για 3η συνεχόμενη χρονιά, βραβεύτηκε με την μοναδική διάκριση «Κορυφαίο Νοσοκομείο» και o Όμιλος ΙΑΣΩ, η Γενική Κλινική ΙΑΣΩ, η Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική ΙΑΣΩ, το ΙΑΣΩ Παίδων καθώς και το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου απέσπασαν συνολικά 16 βραβεία, αποδεικνύοντας την  καινοτομία, τις βέλτιστες πρακτικές και την πρωτοπορία της ιατρικής φροντίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς επίσης τις καινοτόμες δράσεις και τις πρωτοποριακές συνεργασίες.

Το ΙΑΣΩ Παίδων, η κορυφαία Παιδιατρική Κλινική, διακρίθηκε με platinum βραβείο και ακόμη 5 βραβεία στις κατηγορίες πρωτοπορία στην χειρουργική αντιμετώπιση παθήσεων καθώς και στην κατηγορία Επικοινωνία. Το ΙΑΣΩ, η μεγαλύτερη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στην Ευρώπη απέσπασε 5 βραβεία εκ των οποίων τα 3 χρυσά στις κατηγορίες πρωτοπορία στην Μαιευτική-Γυναικολογία-Τεχνητή Γονιμοποίηση, στις Ψηφιακές εφαρμογές καθώς και στην κατηγορία Επικοινωνία. Η Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ απέσπασε 2 βραβεία για την καμπάνια επικοινωνίας του Νέου Υπερσύγχρονου Τμήματος Check-Up καθώς επίσης και για την δράση πρόληψης/ έγκαιρης διάγνωσης με τη Σύμπλευση για την πραγματοποίηση προληπτικών εξετάσεων σε ακριτικά νησιά. Ο Όμιλος ΙΑΣΩ με 2 χρυσά βραβεία και ένα bronze βραβεύτηκε για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «δίπλα σας», τις στρατηγικές συνεργασίες του για την προστασία του περιβάλλοντος και για την εξασφάλιση ενός υγιούς πλανήτη για τις επόμενες γενιές.

Η κα Χριστίνα Ταμπουρέα, Γενική Εμπορική Διευθύντρια CCO Ομίλου ΙΑΣΩ μεταξύ άλλων δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για την βράβευση μας ως Κορυφαίο Νοσοκομείο και σας ευχαριστούμε πολύ. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες. Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου ΙΑΣΩ και τους ιατρούς μας. Όλοι εμείς στο ΙΑΣΩ, στην Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ, στην Μαιευτική, την Γυναικολογική, την Παιδιατρική, οι ιατροί, το προσωπικό, θα προσπαθούμε πάντα να κάνουμε το καλύτερο για την υγεία των συνανθρώπων μας, για την κοινωνία, το περιβάλλον, τα παιδιά, το μέλλον!».

 

Όμιλος ΙΑΣΩ: Κορυφαίο Νοσοκομείο και ο μοναδικός Όμιλος με 16 βραβεία στα Healthcare Business Awards 2022

Από αριστερά οι κ.κ. Δημήτρης Δαρδαμάνης, Πρόεδρος Δ.Σ. Σύμπλευσης, Γενικός Χειρουργός, ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, Δώρα Μποτζάκη, Senior Clinical Embryologist, Ματούλα Λιαρμακοπούλου, Senior Clinical Embryologist, Ελευθερία Μπάιμπου, Deputy Marketing Manager, Ασπασία Κωτή, Αναισθησιολόγος, Χριστίνα Κοροβέση, Head of Marketing & Communication ΙΑΣΩ, Χριστίνα Ταμπουρέα, Γενική Εμπορική Διευθύντρια CCO Ομίλου ΙΑΣΩ, Κατερίνα Κουρούτη, Commercial Planning Manager, Μαρίλια Νικολαΐδου, Χειρουργός Μαιευτήρας Γυναικολόγος, Νάνσυ Χριστοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας, Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Δημοσίων Σχέσεων Ομίλου, Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας ΙΑΣΩ Παίδων, Ιωάννα Ρέντη, Social Media & Marketing Specialist, Κατερίνα Παμπούκογλου, Junior Marketing Assistant, Maria Yvelise de Verney, Παιδοχειρουργός, Αν. Καθηγητής Χρήστος Σαλάκος, Παιδοχειρουργός, Διευθυντής Παιδοχειρουργικού Τμήματος ΙΑΣΩ Παίδων.

Όμιλος ΙΑΣΩ, τα βραβεία αναλυτικά:

 

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ έλαβε χρυσό βραβείο για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης "δίπλα σας", καλύπτοντας έμπρακτα τις ανάγκες υγείας των συνανθρώπων μας που χρειάζονται βοήθεια. Από το 2015, το πρόγραμμα στηρίζει και συνεργάζεται με περισσότερους από 50 Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς, Συλλόγους, Σωματεία και Σχολεία και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 7.000 δωρεάν χειρουργεία, δωρεάν τοκετούς και δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και επισκέψεις. Σε κάθε Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, ο Όμιλος ΙΑΣΩ έχει επικοινωνήσει 165 προσφορές και δράσεις και οργάνωσε πάνω από 145 ενημερωτικές ομιλίες για το ευρύ κοινό με θέματα που αφορούν την υγείας μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πυλώνας περιβάλλον αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές προτεραιότητες του “δίπλα σας”, με στρατηγικές συνεργασίες όπως το WWF Ελλάς και το Save your Hood επειδή η υγεία του κάθε ανθρώπου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος. Επίσης, ο Όμιλος ΙΑΣΩ διακρίθηκε με χρυσό βραβείο στην κατηγορία της Επενδυτικής Δραστηριότητας/Στρατηγικής Συνεργασίας του Ομίλου ΙΑΣΩ και WWF Ελλάς. Ο Όμιλος ΙΑΣΩ αποτελεί το πρώτο και μοναδικό νοσοκομείο στην Ευρώπη που αναπτύσσει δράσεις για την εξασφάλιση ενός υγιούς πλανήτη για τις επόμενες γενιές. Τέλος, στην κατηγορία «Σχεδιασμός/Υλοποίηση Δράσεων Προστασίας του Περιβάλλοντος», ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε bronze βραβείο για τη συνεργασία με το Save your Hood για την προστασία του περιβάλλοντος.

 

Το ΙΑΣΩ απέσπασε δύο χρυσά βραβεία στην κατηγορία Πρωτοπορία στην Μαιευτική – Γυναικολογία – Τεχνητή Γονιμοποίηση για την πρωτοποριακή χειρουργική τεχνική διατήρησης της μήτρας στην αντιμετώπιση περιστατικών διεισδυτικού πλακούντα από την ομάδα του εξειδικευμένου κέντρου αντιμετώπισης περιστατικών διεισδυτικού πλακούντα της Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής ΙΑΣΩ και στην κατηγορία Επικοινωνία για την Καμπάνια Marketing & Επικοινωνίας του Μήνα Μαστού. Επίσης, διακρίθηκε με bronze βραβείο για το Πρωτοποριακό Επιστημονικό & Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα σε συνεργασία με την Β’ Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική του Αρεταίειου Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στην κατηγορία Επενδυτική Δραστηριότητα / Στρατηγική Συνεργασία. Η Institute of LIFE – ΙΑΣΩ διακρίθηκε με χρυσό βραβείο στην κατηγορία Ψηφιακές εφαρμογές πρόληψης & παρακολούθησης και με bronze βραβείο στην κατηγορία Πρωτοπορία στην Μαιευτική – Γυναικολογία – Τεχνητή Γονιμοποίηση για την MyLifeLive, τη νέα πρωτοποριακή  εφαρμογή για την παρακολούθηση εξέλιξης των εμβρύων μέσα από το εμβρυολογικό εργαστήριο της  Institute of Life – ΙΑΣΩ.

Η Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ απέσπασε silver βραβείο για την επιτυχημένη καμπάνια επικοινωνίας του νέου Υπερσύγχρονου Τμήματος Check-Up στην κατηγορία Επικοινωνία και bronze βραβείο στην κατηγορία Δράσεις Πρόληψης/Έγκαιρης Διάγνωσης για τη συνεργασία με τη Σύμπλευση για την πραγματοποίηση προληπτικών εξετάσεων σε ακριτικά νησιά.

Το ΙΑΣΩ Παίδων βραβεύτηκε με platinum και gold βραβείο στην κατηγορία Πρωτοπορία στην Χειρουργική Αντιμετώπιση Παθήσεων για την ταυτόχρονη χιαστί τοποθέτηση στεντ στην αντιμετώπιση σοβαρής αμφοτερόπλευρης στένωσης των πνευμονικών αρτηριών σε παιδί 9 χρονών για πρώτη φορά παγκοσμίως.  Η επέμβαση διενεργήθηκε από την εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα του Παιδοκαρδιολογικού Τμήματος και του Αιμοδυναμικού Εργαστήριου του ΙΑΣΩ Παίδων υπό τη Διεύθυνση του Δρ. Γεωργίου Τσαούση και υπό την Επιστημονική καθοδήγηση του Αναπλ. Καθηγητή Βασιλείου Θανόπουλου καθώς και με την υποστήριξη του κ. Πάρη Άγιου, Επιστημονικού Συνεργάτη, Αναισθησιολογικού Τμήματος ΙΑΣΩ Παίδων. Έγινε, δε, υπό την Καρδιοχειρουργική κάλυψη του Παιδοκαρδιοχειρουργικού Τμήματος του ΙΑΣΩ Παίδων που διευθύνει ο παγκοσμίου φήμης Καθηγητής Αυξέντιος Καλαγκός. Επίσης, το ΙΑΣΩ Παίδων διακρίθηκε με silver βραβείο για την επιτυχημένη αντιμετώπιση μίας από τις πιο σοβαρές ορθοπρωκτικές παθήσεις γνωστή ως Κλοάκα σε κορίτσι 2 ετών, στην κατηγορία Πρωτοπορία στην Χειρουργική Αντιμετώπιση Παθήσεων. Για τις διαδοχικές επεμβάσεις συνεργάστηκαν οι κ.κ. Αν. Καθηγητής Χρήστος Σαλάκος, Παιδοχειρουργός, Διευθυντής Παιδοχειρουργικού Τμήματος ΙΑΣΩ Παίδων, Mr Peter Cuckow, Συνεργάτης του ΙΑΣΩ Παίδων, Παιδοουρολόγος του Great Ormond Street Hospital (GOSH) του Λονδίνου, Maria Yvelise de Verney, Παιδοχειρουργός, Επιμελήτρια Παιδοχειρουργικού Τμήματος ΙΑΣΩ Παίδων, Ασπασία Κωτή, Αναισθησιολόγος, Επιμελήτρια Αναισθησιολογικού Τμήματος ΙΑΣΩ Παίδων, Δημήτριος Κωνσταντίνου, Παιδίατρος-Νεογνολόγος, Διευθυντής ΜΕΝΝ ΙΑΣΩ, Μαρία Κλαυδιανού, Παιδίατρος-Νεογνολόγος, Υποδιευθύντρια ΜΕΝΝ ΙΑΣΩ. Silver βραβείο απέσπασε το Κέντρο Αναφοράς Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Θεραπείας για τα παιδιά με εγκεφαλική παράλυση (SPML) του ΙΑΣΩ Παίδων στην κατηγορία Καινοτόμος Μονάδα ή Τμήμα Νοσοκομείου/Κλινικής ή Διαγνωστικού Κέντρου. Ο Διευθυντής του τμήματος Δρ. Αναστάσιος Δ. Κανελλόπουλος, MD, Ορθοπαιδικός Χειρουργός Παίδων, μέλος της Παιδοορθοπαιδικής Εταιρείας Βορείου Αμερικής επιτυγχάνει μεταβολές στην κινητικότητα παιδιών με εγκεφαλική παράλυση, καθώς είναι ο μοναδικός ιατρός στην Ευρώπη ο οποίος τελεί αυτές τις εξειδικευμένες επεμβάσεις, σε συνδυασμό με αιθυλική αλκοόλη, με άριστα αποτελέσματα. Τέλος, το ΙΑΣΩ Παίδων απέσπασε δύο bronze βραβεία για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα επικοινωνίας στην κατηγορία Επικοινωνία και στην κατηγορία Καινοτόμος Μονάδα ή Τμήμα Νοσοκομείου/Κλινικής ή Διαγνωστικού Κέντρου με το ΙΑΣΩ Παίδων να αποτελεί τη μοναδική ιδιωτική Παιδιατρική Κλινική με Χρυσό βραβείο στα πρότυπα της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας Child Friendly Healthcare.

 

 

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες:  Γενική Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου ΙΑΣΩ: Νάνσυ Χριστοπούλου, τηλ.: 210 6383917, e-mail: [email protected]

 

 

  Δειτε επισης:

  ΙΑΣΩ: «Η αγκαλιά της μαμάς είναι η αγκαλιά της άνευ όρων αγάπης» Διαγωνισμός στο Instagram με 5 δωρεάν τοκετούς για την Παγκόσμια Ημέρα Μητέρας
  ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

  ΙΑΣΩ: «Η αγκαλιά της μαμάς είναι η αγκαλιά της άνευ όρων αγάπης» Διαγωνισμός στο Instagram με 5 δωρεάν τοκετούς για την Παγκόσμια Ημέρα Μητέρας

  Το ΙΑΣΩ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μητέρας (12 Μαΐου) και με μήνυμα «Η αγκα...

  ΙΑΣΩ: Σεμινάριο "Ian Donald – 11th Advanced Course of Ultrasound in Obstetrics & Gynecology: Difficult Cases – Best Solutions"
  ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

  ΙΑΣΩ: Σεμινάριο "Ian Donald – 11th Advanced Course of Ultrasound in Obstetrics & Gynecology: Difficult Cases – Best Solutions"

  Το σεμινάριο "Ian Donald – 11th Advanced Course of Ultrasound in Obstetrics &a...

  Ο Όμιλος ΙΑΣΩ και η ERGO Ασφαλιστική ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους
  ΟΜΙΛΟΣ

  Ο Όμιλος ΙΑΣΩ και η ERGO Ασφαλιστική ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους

  Ο Όμιλος ΙΑΣΩ, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους υγείας και η ERGO Ασφαλιστικ...