Β΄ Ορθοπαιδική Κλινική

Χειρουργικός Τομέας
Β Ορθοπαιδική
Τηλεφωνικό κέντρο
210 618 4000

Η Β’ Ορθοπεδική Χειρουργική Κλινική, Αθλητικών Κακώσεων, Αρθροσκόπησης και Ελάχιστα Επεμβατικής Ορθοπεδικής Χειρουργικής αποτελείται από εξειδικευμένους Ορθοπεδικούς Χειρουργούς. Επίκεντρο των δραστηριοτήτων της Κλινικής είναι ο Άνθρωπος και η επιστροφή του στις δραστηριότητες που απολαμβάνει , καθώς και στην ποιότητα ζωής που αυτός επιθυμεί.

Η Κλινική εστιάζει στην έγκυρη διάγνωση του οποιουδήποτε αθλητικού τραυματισμού ή ορθοπεδικής πάθησης, ώστε να προταθεί στον ασθενή η σωστή μέθοδος αντιμετώπισης και θεραπείας του προβλήματος του. Η αντιμετώπιση της ορθοπεδικής πάθησης μπορεί να είναι συντηρητική ή χειρουργική. Η συντηρητική θεραπεία στηρίζεται από πλήρη και καταξιωμένη ομάδα φυσικοθεραπευτών με ουσιαστική γνώση του αντικειμένου, ενώ χειρουργική θεραπεία προτείνεται εφόσον έχουν εξαντληθεί όλες οι μέθοδοι συντηρητικής αντιμετώπισης.

Στις περιπτώσεις ρήξης του Πρόσθιου Χιαστού Συνδέσμου, η Κλινική εφαρμόζει την Εξατομικευμένη Αντιμετώπιση της Ρήξης του Πρόσθιου Χιαστού Συνδέσμου, εξασφαλίζοντας κατά το δυνατό μείωση των επιπλοκών της πολύ σοβαρής αυτής επέμβασης και επιστροφή του αθλούμενου στο προ του τραυματισμού επίπεδο.

Στις περιπτώσεις Αρθρίτιδας Ισχίου εφαρμόζουμε SuperPath Αρθροπλαστική Ισχίου, μια εξαιρετικά σύγχρονη μέθοδο, που υπόσχεται ταχεία και χωρίς πόνο ανάρρωση, ενώ η ανάγκη μετάγγισης αίματος μετεγχειρητικά δεν είναι σχεδόν ποτέ απαραίτητη. Ο Διευθυντής κος Ιντζόγλου είναι παγκόσμια, ο πρώτος που μπόρεσε να συνδυάσει τη SuperPath Αρθροπλαστική Ισχίου με φορητό σύστημα ψηφιακής πλοήγησης. Έτσι πρακτικά εξαλείφεται και η πιο σοβαρή πιθανή επιπλοκή της Ολικής Αρθροπλαστικής Ισχίου –του εξαρθρήματος του ισχίου μετεγχειρητικά!

Νέα