Χρυσή οικογένεια στο ΙΑΣΩ

Χρυσή οικογένεια στο ΙΑΣΩ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, χρυσός Ολυμπιονίκης των κρίκων και η Βασιλική Μιλλούση, πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους. Πρόσφατα απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι που γεννήθηκε στο ΙΑΣΩ, το μαιευτήριο που αποτελεί την πρώτη επιλογή, αφού πάντα ανταποκρίνεται άριστα στις προσδοκίες των νέων γονιών.

Κατά την έξοδό τους από την κλινική, οι δύο καταξιωμένοι αθλητές δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τον γιατρό τους Παναγιώτη Μπέττα, την μαία τους Γωγώ και τον Όμιλο ΙΑΣΩ για την υπέροχη εξυπηρέτηση και τόνισαν ότι όλα πήγαν τέλεια. Το περιοδικό My Life βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει μαζί τους για τη μοναδική αυτή εμπειρία που βίωσαν.

 

Χρυσή οικογένεια στο ΙΑΣΩ

 

Η πρώτη αγκαλιά με το μωρό σας.

Βασιλική Μιλλούση:
H πρώτη αγκαλιά, είναι η μαγική στιγμή που διαπιστώνεις ότι ό,τι έχεις ζήσει μέχρι τότε δεν είναι τίποτα μπροστά σ’αυτή τη μοναδική στιγμή.

Ελευθέριος Πετρούνιας:
Απερίγραπτα συναισθήματα που δεν ήξερες ότι μπορείς να νιώσεις μέχρι και εκείνη την στιγμή! Βλέπεις, ακουμπάς και αγκαλιάζεις ένα κομμάτι του εαυτού σου. Ευτυχία πέρα από κάθε φαντασία.

 

Χρυσή οικογένεια στο ΙΑΣΩ

 

Η εμπειρία σας στο ΙΑΣΩ. Τι είναι αυτό που ξεχωρίσατε;

Βασιλική Μιλλούση:
Από το ΙΑΣΩ είμαστε ενθουσιασμένοι και οι δυο τόσο για την ζεστή φιλοξενία από όλους και κυρίως τις νοσηλεύτριες, όσο και για την αξιοπιστία του στην πιο σημαντική μας στιγμή. Γι’ αυτό θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους πολύ!

Ελευθέριος Πετρούνιας:
Η φιλοξενία και η εξυπηρέτηση του ΙΑΣΩ ήταν φανταστική! Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν δίπλα μας σε αυτή την πολύ σημαντική στιγμή. Ένα ακόμα κομμάτι που μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους είναι η διακριτικότητα ολόκληρου του οργανισμού και ο σεβασμός που μας έδειξαν.

 

Χρυσή οικογένεια στο ΙΑΣΩ

 

Ποιοι είναι οι στόχοι σας στο άμεσο μέλλον στον επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα;

Βασιλική Μιλλούση:
Ο στόχος μου αυτή τη στιγμή είναι να αφοσιωθώ στο να μεγαλώσω την κόρη μας, και να βοηθήσω τον Λευτέρη να κατακτήσει άλλο ένα δυνατό όνειρο!

Ελευθέριος Πετρούνιας:
Στόχος μου στην παρούσα φάση είναι να διακριθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο και να πανηγυρίσω αυτό το μετάλλιο αγκαλιά με την κόρη και την γυναίκα μου!