Όμιλος ΙΑΣΩ και WWF Ελλάς: Στρατηγική Συνεργασία για την εξασφάλιση ενός υγιούς πλανήτη για τις επόμενες γενιές

Όμιλος ΙΑΣΩ και WWF Ελλάς: Στρατηγική Συνεργασία για την εξασφάλιση ενός υγιούς πλανήτη για τις επόμενες γενιές
λογότυπο wwf

Με στόχο τη δημιουργία ενός μέλλοντος όπου άνθρωπος και φύση θα συνυπάρχουν αρμονικά, εγκαινιάζεται σήμερα μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία μεταξύ του ολοκληρωμένου προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας “δίπλα σας” του Ομίλου ΙΑΣΩ  και της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF Ελλάς. Οι δύο φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους, έχοντας ως κοινό όραμα έναν ζωντανό πλανήτη που θα εγγυάται την υγεία, την ευημερία και την ασφάλεια τόσο στους πολίτες του σήμερα, όσο και στις επόμενες γενιές.

Βασικός σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι η ανάπτυξη μιας ενεργούς ομάδας οικογενειών που με βασικό σημείο αναφοράς τα παιδιά τους και το μέλλον τους, ενημερώνονται, ευαισθητοποιούνται γύρω από τις σύγχρονες περιβαλλοντικές προκλήσεις και αναλαμβάνουν ενεργό δράση, υιοθετώντας έναν πιο υπεύθυνο τρόπο ζωής. Σε αυτό το «ταξίδι» δεν θα είναι μόνοι τους. Θα έχουν στο πλευρό τους το WWF Ελλάς που θα τους υποστηρίζει ουσιαστικά, λύνοντας όλες τις απορίες τους και προσφέροντάς τους πρακτικές και βιώσιμες λύσεις. Αντίστοιχα, ο Όμιλος ΙΑΣΩ θα βρίσκεται δίπλα τόσο στις οικογένειες αυτές, όσο και στο WWF, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειές τους για τη διαμόρφωση μιας περιβαλλοντικής συνείδησης στις επόμενες γενιές πολιτών που θα είναι ικανή να συμβάλλει στην αποκατάσταση της περιβαλλοντικής ισορροπίας και εν τέλει στη δημιουργία ενός υγιούς πλανήτη.

Σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία, κανείς δεν μπορεί να μείνει αδρανής. Στο πλαίσιο αυτό, οι δύο οργανισμοί θα συνεργαστούν στενά μέσα στους επόμενους μήνες, θέτοντας τις βάσεις για την ανάπτυξη μιας ενεργής κοινότητας οικογενειών, η οποία με την ουσιαστική υποστήριξη του Ομίλου ΙΑΣΩ και του WWF, θα διεκδικήσει έναν καλύτερο και πιο βιώσιμο κόσμο για τα παιδιά μας.

Η κ Χριστίνα Ταμπουρέα CCO Oμίλου ΙΑΣΩ δήλωσε: «Σήμερα η βιοποικιλότητα στον πλανήτη μας απειλείται και οι αιτίες είναι γνωστές. Χωρίς τον φυσικό κόσμο δεν μπορούμε να επιβιώσουμε και είναι λάθος να τον θεωρούμε δεδομένο. Σε αυτήν μας την προσπάθεια, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι για αυτήν μας την συνεργασία. Είναι σημαντικό στο ταξίδι που κάνεις για ένα καλύτερο αύριο στον πλανήτη μας, να βρίσκεις τόσο δυνατούς συνεργάτες με τους οποίους μοιράζεσαι το ίδιο όραμα. Αυτή η συνεργασία με το WWF μια από τις μεγαλύτερες οργανώσεις στον κόσμο για την προστασία του περιβάλλοντος, θα μας δώσει ακόμα περισσότερη δύναμη και ενέργεια, ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και εμείς ως Όμιλος Υγείας για ένα καλύτερο και βιώσιμο κόσμο για τα παιδιά μας. Όλοι θέλουμε το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά μας και οφείλουμε να τα εκπαιδεύσουμε για να σέβονται το περιβάλλον, τον συνάνθρωπο, την κοινωνία».

Ο κ Κωνσταντίνος Λιαρίκος, Επικεφαλής τμήματος Ανάπτυξης από το WWF Ελλάς δήλωσε: «Η προστασία του περιβάλλοντος δεν ήταν ποτέ μόνο μια ατομική προσπάθεια. Απαιτεί συνεργασία και συλλογικότητα με άτομα και φορείς που μοιράζονται τους ίδιους προβληματισμούς και τις ίδιες ευαισθησίες για το κοινό μας σπίτι, τον πλανήτη. Η έννοια της συνεργασίας βρισκόταν πάντα στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του WWFΕλλάς, καθ’ όλη την τριαντάχρονη πορεία του. Μια τέτοια συνεργασία είναι αυτή που ξεκινά σήμερα με τον Όμιλο ΙΑΣΩ και μέσω της οποίας, θα τεθούν τα πρώτα θεμέλια, προκειμένου οι γονείς που φέρνουν μια νέα ζωή στον κόσμο, να μπορούν και οι ίδιοι να συμβάλλουν ενεργά στη διαμόρφωση ενός μέλλοντος υγιούς και βιώσιμου για τα παιδιά τους και τα παιδιά όλου του κόσμου. Γιατί μόνο όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους».

 

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες:

Γενική Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου ΙΑΣΩ: Νάνσυ Χριστοπούλου, τηλ.: 210 6383917, e-mail: [email protected]

Γραφείο Τύπου & Δημ. Σχέσεις, WWF Ελλάς: Χρίστη Σωτηρίου, τηλ.6947880699, [email protected]

  Δειτε επισης:

  ΙΑΣΩ Γενική Κλινική και Κίνημα Μovember: «Η πρόληψη είναι η πραγματική υπερδύναμη».
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  ΙΑΣΩ Γενική Κλινική και Κίνημα Μovember: «Η πρόληψη είναι η πραγματική υπερδύναμη».

   Διαγωνισμός με 10 δωρεάν check - up healthUp για την υγεία του άνδρ...

  ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Προσφορά healthUp DIABETES με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Προσφορά healthUp DIABETES με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη

  H Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη, προσφέρει το ...

  ΙΑΣΩ Γενική Κλινική & κίνημα Μovember. «Η πρόληψη είναι η πραγματική υπερδύναμη». Πακέτα προληπτικού ελέγχου για άνδρες σε προνομιακές τιμές!
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  ΙΑΣΩ Γενική Κλινική & κίνημα Μovember. «Η πρόληψη είναι η πραγματική υπερδύναμη». Πακέτα προληπτικού ελέγχου για άνδρες σε προνομιακές τιμές!

  H   Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ   για μία ακόμη χρονιά, στηρίζει και ακολουθεί το κίνημα Movember, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους άνδρες ...