Το ΙΑΣΩ πρωτοπορεί και αλλάζει τα δεδομένα στη νοσηλεία και τις υπηρεσίες υγείας στην Ελλάδα

Το ΙΑΣΩ πρωτοπορεί και αλλάζει τα δεδομένα στη νοσηλεία και τις υπηρεσίες υγείας στην Ελλάδα

1.    Εγκαινιάζει τον νέο όροφο νοσηλείας “New Luxury Wing” με τις καλύτερες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα

2.    Παρουσιάζει ένα νέο μενού σχεδιασμένο από τους βραβευμένους με 2 αστέρια Michelin Chef Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και Νίκο Ρούσσο

Το ΙΑΣΩ, η μεγαλύτερη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στην Ευρώπη με περισσότερους από 10.000 τοκετούς ετησίως αποτελεί διαχρονικά την πρώτη επιλογή για τους γονείς που φέρνουν στον κόσμο το παιδί τους. Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας με τις πιο σύγχρονες υποδομές για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας.

Με γνώμονα την άριστη εμπειρία διαμονής, δημιούργησε νέες εγκαταστάσεις νοσηλείας υψηλής αισθητικής εγκαινιάζοντας τον 8ο όροφο, ο οποίος σηματοδοτεί μία νέα εποχή περίθαλψης και διαμονής για την Ελλάδα. Το έργο του ΙΑΣΩ πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με ένα από τα πιο φημισμένα και πολυβραβευμένα αρχιτεκτονικά γραφεία με πολύ μεγάλα έργα σε όλο τον κόσμο.

Ο ερχομός του μωρού, η πρώτη ανάσα, η πρώτη αγκαλιά. Μοναδικά συναισθήματα που κάθε γυναίκα αξίζει να τα βιώσει στο καλύτερο περιβάλλον. Το ΙΑΣΩ έχει φροντίσει να παρέχει στη νέα μητέρα ό,τι χρειάζεται για να ζήσει αυτή την εμπειρία σαν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Να νιώθει εκείνη, αλλά και κάθε ασθενής εμπιστοσύνη, φροντίδα και ασφάλεια και παράλληλα την πολυτέλεια που θα περιβάλει μία σημαντική στιγμή της ζωής τους.

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός των νέων χώρων του ΙΑΣΩ αποσκοπεί στη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας ηρεμίας, οικειότητας και ασφάλειας σε όλους τους χώρους. Με απώτερο στόχο την απόδοση της αίσθησης των καλοκαιρινών διακοπών, δηλαδή μίας αίσθησης που διακατέχεται από αρμονία, χαλάρωση αλλά και ολοκλήρωση, τα δωμάτια ανασχεδιάστηκαν πλήρως ενώ στην ίδια γραμμή κινήθηκαν και οι κοινόχρηστοι χώροι όπου κινούνται οι επισκέπτες. Έχουν δημιουργηθεί χώροι εκλεπτυσμένης αισθητικής και ουσιαστικής λειτουργικότητας οι οποίοι εκφράζουν την υψηλού επιπέδου υγειονομική ποιότητα, χωρίς να ταυτίζονται με την παραδοσιακή «νοσοκομειακή» αισθητική. Η διαμόρφωση των δωματίων διαμονής αλλά και των χώρων αναμονής και υποδοχής του κοινού, δημιουργούν ένα  χαλαρωτικό και ξεκούραστο περιβάλλον που καλωσορίζει κάθε επισκέπτη με γνώμονα την άνεση και την καλύτερη εμπειρία διαμονής.

Πρωτοποριακή γευστική εμπειρία με την υπογραφή των Chef Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και Νίκο Ρούσσο, βραβευμένων με 2 αστέρια Michelin

Το ΙΑΣΩ σε συνεργασία με τους δύο Chef, πρωτοπορεί εισάγοντας το Exclusive Menu το οποίο είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την ελληνικότητα, την ευεξία  και την εποχικότητα. Βασισμένοι στην ποιοτική πρώτη ύλη, από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς, και την υγιεινή διατροφή πάντα σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους διατροφολόγους του ΙΑΣΩ, οι Chef έχουν δημιουργήσει πιάτα που τα χαρακτηρίζουν λέξεις όπως: φρεσκάδα, νοστιμιά, παράδοση, ζεστασιά, φιλοξενία και θαλπωρή.

ΙΑΣΩ: Ένας «προορισμός» συνώνυμος με τη γέννηση του παιδιού σας

Το ΙΑΣΩ προσφέρει μία μοναδική εμπειρία σε όλο το ταξίδι της μητρότητας, έχοντας εμπλουτίσει τις υπηρεσίες του σε όλα τα επίπεδα. Από τις νέες, εγκαταστάσεις υψηλής αισθητικής που κάνουν ακόμη πιο άνετη, όμορφη και χαλαρή την εμπειρία του τοκετού, τόσο σε επίπεδο διαμονής, όσο και νοσηλείας, μέχρι τη φροντίδα και την υποστήριξη των μητέρων από τις εξειδικευμένες μαίες, στη δυνατότητα τοκετού στο νερό και την επιλογή κάθε μητέρας να διαμορφώσει το δικό της birth plan ή να φέρει στον κόσμο το παιδί της απολαμβάνοντας έναν φυσικό τοκετό. Όλα αυτά σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον ο οποίος έχει ταυτιστεί σαν προορισμός για το θαύμα της ίδιας της ζωής.

Όταν ο προορισμός είναι η υγεία, το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική δείχνει τον δρόμο

Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας. Βασική προτεραιότητα αποτελεί η ασφάλεια των ασθενών, από την πραγματοποίηση της πιο απλής εξέτασης μέχρι την αντιμετώπιση του πιο σύνθετου προβλήματος υγείας. Εξοπλισμένο µε τον πλέον σύγχρονο και πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, σε άνετες και σύγχρονες εγκαταστάσεις και στελεχωμένο με κορυφαίους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, αποτελεί πρότυπο παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας.

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες: Νάνσυ Χριστοπούλου, Γενική Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου ΙΑΣΩ, 210 6383917, E-mail: [email protected]

 

Φωτογραφικό υλικό

  Δειτε επισης:

  ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Pulse™️, το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα.
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Pulse™️, το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα.

  ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Pulse™️, το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα, σύστημα με εν...

  ΙΑΣΩ: «Η αγκαλιά της μαμάς είναι η αγκαλιά της άνευ όρων αγάπης» Διαγωνισμός στο Instagram με 5 δωρεάν τοκετούς για την Παγκόσμια Ημέρα Μητέρας
  ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

  ΙΑΣΩ: «Η αγκαλιά της μαμάς είναι η αγκαλιά της άνευ όρων αγάπης» Διαγωνισμός στο Instagram με 5 δωρεάν τοκετούς για την Παγκόσμια Ημέρα Μητέρας

  Το ΙΑΣΩ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μητέρας (12 Μαΐου) και με μήνυμα «Η αγκα...

  ΙΑΣΩ: Σεμινάριο "Ian Donald – 11th Advanced Course of Ultrasound in Obstetrics & Gynecology: Difficult Cases – Best Solutions"
  ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

  ΙΑΣΩ: Σεμινάριο "Ian Donald – 11th Advanced Course of Ultrasound in Obstetrics & Gynecology: Difficult Cases – Best Solutions"

  Το σεμινάριο "Ian Donald – 11th Advanced Course of Ultrasound in Obstetrics &a...