Πρόσκληση τακτικής γενικής συνέλευσης των μετοχών της ανώνυμης εταιρείας «ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ - ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ, ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ»

Πρόσκληση τακτικής γενικής συνέλευσης των μετοχών της ανώνυμης εταιρείας «ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ - ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ, ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ»

07/08/2019 - Πρόσκληση τακτικής γενικής συνέλευσης των μετοχών της ανώνυμης εταιρείας «ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ - ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ, ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ»

ΑΡ.Μ.Α.Ε. 41784/04/Β/98/172(05)

ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ 006806801000

 

Με την από 02.08.2019 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝΤΑΙ οι Μέτοχοι της ανωνύμου εταιρείας με την επωνυμία «ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ – ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ, ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» σε ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ που θα συνέλθει την 6η Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα της εταιρείας στο Κορωπί Αττικής, οδός Πεύκων και Πεισιστράτου (περιοχή Καρελλά), προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της Ημερησίας Διάταξης:

  1. Υποβολή των ετήσιων χρηματοοικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης που έληξε την 31.12.2018, της επ’ αυτών Έκθεσης Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου και της Έκθεσης Ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή και έγκριση των ετήσιων χρηματοοικονομικών καταστάσεων της χρήσης που έληξε την 31.12.2018.
  2. Έγκριση συνολικής διαχείρισης από το Διοικητικό Συμβούλιο της χρήσης που έληξε την 31.12.2018.
  3. Απαλλαγή του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης που έληξε την 31.12.2018.
  4. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών (τακτικού και αναπληρωματικού) για τον τακτικό έλεγχο της χρήσης 2019 και καθορισμός της αμοιβής τους.
  5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
  6. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με το άρθρο 98 Ν. 4548/2018 στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους Διευθυντές της Εταιρίας για τη συμμετοχή τους στα Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση εταιριών που είναι συνδεδεμένες με την Εταιρία σύμφωνα με την έννοια του άρθρου 32 ν.4308/2014, καθώς και για τη δυνατότητα να συμμετέχουν στα Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση εταιριών που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς με την Εταιρία σκοπούς.
  7. Προσαρμογή του Καταστατικού της Εταιρίας στις διατάξεις του Ν. 4548/2018 κατά το άρθρο 183 του ανωτέρω νόμου. Τροποποίηση, κατάργηση και αναρίθμηση των άρθρων του Καταστατικού.

Σε περίπτωση μη συντελεσθείσης απαρτίας κατά την ως άνω Τακτική Γενική Συνέλευση καλούνται οι μέτοχοι σύμφωνα με το άρθρο 130 του Ν. 4548/2018 σε επαναληπτική Γ.Σ. την 16η Σεπτεμβρίου 2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00 π.μ. στον αυτό ως άνω τόπο προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ιδίων ως άνω θεμάτων, χωρίς να δημοσιευθεί νεότερη πρόσκληση.

Στην Γενική Συνέλευση δικαιούται να συμμετάσχει κάθε μέτοχος ο οποίος έχει και αποδεικνύει την ιδιότητα αυτή κατά την ημέρα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης. Μέτοχοι που είναι νομικά πρόσωπα μετέχουν στη Γενική Συνέλευση δια των εκπροσώπων τους.

 

Κορωπί, 07.08.2019

Με εντολή του Διοικητικού Συμβουλίου

 

Γεώργιος Σταματίου

Πρόεδρος Δ.Σ.

    Δειτε επισης:

    ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: «Υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα λύνονται»
Διαγωνισμός με 10 check up δώρο για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στο Instagram
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: «Υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα λύνονται» Διαγωνισμός με 10 check up δώρο για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στο Instagram

    H Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7 Απριλίου) και με μήνυμα «Υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα λύνονται», προσφέρει με διαγωνισμό στο Instagram, 10 προληπτικούς ελέγχους υγείας, healthUp   ADVANCED MEN ή WOMEN, στο υπερσύγχρονο Τμήμα Check - Up   της Γενικής Κλινικής του ΙΑΣΩ . Για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό επισκέψου τη σελίδα μας στο Instagram (www.instagram.com/omilosiaso) και ακολούθησε τα παρακάτω βήματα: Κάνε mention δύο φίλους σου στο post του διαγωνισμού Κάνε Like στην σελίδα μας και στο post του διαγωνισμού Κάθε σχόλιο αποτελεί μία συμμετοχή, αρκεί να κάνεις mention κάθε φορά δύο διαφορετικούς φίλους. Από την κλήρωση θα αναδειχθούν 10 νικητές, οι οποίοι θα ανακοινωθούν την 01/05/2024. Τα check up μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 31/8/2024. Δείτε τους όρους εδώ https://bit.ly/IASOGeneralClinic_WorldHealthDay_Contest Αναλυτικά, τα healthUp check up περιλαμβάνουν: healthUp ΜΕΝ ADVANCED: Γενική Εξέταση Αίματος, Ταχύτητα Καθιζήσεως Ερυθρών, Σάκχαρο, Ουρία, Κρεατινίνη, Χοληστερόλη, LDL, HDL, Τριγλυκερίδια, Σίδηρος, Ουρικό Οξύ ...

    ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: «Υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα λύνονται»40% έκπτωση στα Check-Up healthUp πακέτα του υπερσύγχρονου τμήματος Check-Up με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: «Υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα λύνονται»40% έκπτωση στα Check-Up healthUp πακέτα του υπερσύγχρονου τμήματος Check-Up με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

    H   Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7 Απριλίου) και με μήνυμα «Υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα λύνονται», υπογραμμίζοντας την αξία της πρόληψη...

    ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: διαγωνισμός με 25 check up δώρο για την Ημέρα της Γυναίκας στο Instagram
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: διαγωνισμός με 25 check up δώρο για την Ημέρα της Γυναίκας στο Instagram

    H   Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ  με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας και ...