Με τις Ιασούλες γιόρτασε τα 21 χρόνια λειτουργίας του

Με τις Ιασούλες γιόρτασε τα 21 χρόνια λειτουργίας του

ΙΑΣΩ: Με τις Ιασούλες γιόρτασε τα 21 χρόνια λειτουργίας του

Τον εορτασμό των 21 χρόνων λειτουργίας της ΙΑΣΩ γιόρτασε σήμερα η εταιρεία με ένα ξεχωριστό τρόπο. Προσκάλεσε τα δύο πρώτα παιδιά που γεννήθηκαν τον Μάιο του 1996, που σήμερα είναι δύο εξαιρετικές κοπέλες και εκτός από μια αναμνηστική φωτογραφία από την βάπτισή τους, που έκαναν εκπρόσωποι της εταιρείας και τους έδωσαν ως δεύτερο συνθετικό όνομα το ΙΑΣΩ, τους προσέφεραν και από μια επιταγή αξίας 10.474 ευρώ στην καθεμία που παρέδωσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας κος Γιώργος Σταματίου. Στη σύντομη αναφορά του είπε «ότι γιορτάζουμε τα 21 χρόνια λειτουργίας με τον καλύτερο τρόπο για όλους και ιδίως για τις Ιασούλες. Επίσης εξάγουμε το μήνυμα ότι το ΙΑΣΩ, για μια ακόμα φορά, αναδεικνύει την αξιοπιστία των λόγων και των έργων του, ότι τηρεί πλήρως τις υποσχέσεις του και επιθυμεί να στείλει το μήνυμα σε όλους. Μήνυμα που υποδηλώνει ότι όποιος έρχεται εδώ για υπηρεσίες υγείας δεν είναι ένας πελάτης, άλλα ένας άνθρωπος που τον νοιαζόμαστε και τον θυμόμαστε για πάντα.

Στο ΙΑΣΩ γεννήθηκαν περισσότερα από 269.000 παιδιά και θα θέλαμε σε όλα να είχαμε τη δυνατότητα να παράσχουμε παρόμοια δώρα. Αυτά τα παιδιά πρέπει να ξέρουν ότι τα σκεφτόμαστε πραγματικά και για να τα διευκολύνουμε φτιάξαμε την Παιδιατρική Κλινική ΙΑΣΩ Παίδων, στην οποία έχουν αναπτυχθεί και λειτουργούν σταδιακά όλα τα απαραίτητα τμήματα που την καθιστούν ως την μοναδική και την κορυφαία ιδιωτική κλινική για παιδιά στην χώρα μας και όχι μόνο».

Επίσης στην εκδήλωση παρέστησαν στελέχη της ασφαλιστικής εταιρείας ALLIANZ με επικεφαλής τον κο Ευτυχίδη, Εκτελεστικό Διευθυντή & C.O.O της εταιρείας που δήλωσε ότι «Είμαστε περήφανοι που η Allianz ήταν η επιλογή σας να μας εμπιστευθείτε τις αποταμιεύσεις που συσσωρεύσατε όλα αυτά τα χρόνια για λογαριασμό των δύο κοριτσιών» και προσέφερε στις «Ιασούλες», ως δώρο στην κάθε μία, ένα ετήσιο συμβόλαιο ασφάλισης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης “My Health”.

 

[widgetkit id=40]

 

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες:
Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου ΙΑΣΩ: Νάνσυ Χριστοπούλου, τηλ.: 210 6383917, 210 6502853
Email: [email protected]

  Δειτε επισης:

  ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Φροντίζουμε την υγεία των ανδρών! Μεγάλος διαγωνισμός ανδρικών Check-up.
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Φροντίζουμε την υγεία των ανδρών! Μεγάλος διαγωνισμός ανδρικών Check-up.

  ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Φροντίζουμε την υγεία των ανδρών! Μεγάλος διαγωνισμός ανδρικών...

  Επιτυχής αποκατάσταση της υγείας του Πυροσβέστη
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  Επιτυχής αποκατάσταση της υγείας του Πυροσβέστη

  Εξιτήριο πήρε σήμερα από το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική ο Πυροσβέστης που τραυματίστηκ...

  Παγκόσμια Ημέρα Παθολογικής Ανατομικής
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  Παγκόσμια Ημέρα Παθολογικής Ανατομικής

  Με σύνθημα «όλοι μαζί τώρα – all together now», στις 10 Νοεμβρίου, εορτάζεται ...