Επιτυχημένη Ημερίδα για το νεανικό διαβήτη στο ΙΑΣΩ General

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης «Μαθαίνω για το νεανικό διαβήτη (ινσουλινοεξαρτώμενο, τύπου 1)» που πραγματοποιήθηκε στο ΙΑΣΩ General το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015. Η εκπαιδευτική ημερίδα, η οποία απευθυνόταν κυρίως σε εκπαιδευτικούς, ήταν η πρώτη από μία σειρά εκπαιδευτικών δράσεων που διοργανώνει το Διαβητολογικό Κέντρο του ΙΑΣΩ General σε συνεργασία με την «Κάρτα Διαβήτη».

Εκπαιδευτικοί, ιατροί και γενικό κοινό ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση, αφού ο διαβήτης λόγω της αλματώδους αύξησης της συχνότητας εμφάνισής του, είναι μια ασθένεια που αφορά λίγο - πολύ όλους μας.

Ο κ. Αντώνιος Λέπουρας, Παθολόγος-Διαβητολόγος, Διευθυντής της Παθολογικής-Διαβητολογικής Κλινικής και του Διαβητολογικού Κέντρου του ΙΑΣΩ General και η κα Βλαχοπούλου Χριστίνα, Ψυχοθεραπεύτρια, Συμβουλευτική Ψυχολόγος, ενημέρωσαν σχετικά με τους τρόπους διάγνωσης και θεραπείας του νεανικού διαβήτη, την πρόληψη των επιπλοκών του, την αντιμετώπιση έκτακτων επιπλοκών μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας, καθώς και την ψυχολογική υποστήριξη των νέων με ινσουλινοεξαρτώμενο διαβήτη.

Στη συνέχεια, εξειδικευμένο προσωπικό πραγματοποίησε δωρεάν μετρήσεις σακχάρου και προσέφερε ενημέρωση σχετικά με την τεχνική των ενέσεων και τη σωστή χρήση του μετρητή σακχάρου.

Το Διαβητολογικό Κέντρο του ΙΑΣΩ General δίνει μεγάλη σημασία στη σωστή ενημέρωση και εκπαίδευση, τόσο του ατόμου με διαβήτη ώστε να καταφέρει να γίνει ιατρός του εαυτού του, αλλά και των οικείων του για να μπορούν να το υποστηρίξουν ψυχολογικά και να το βοηθήσουν στην πράξη.

 

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες: Χρύσα Θεοδώρου, Τμήμα Marketing ΙΑΣΩ General, τηλ. 210 650 2660, e-mail: [email protected]

 

 

    Δειτε επισης:

    Ο Όμιλος ΙΑΣΩ και η ERGO Ασφαλιστική ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους
    ΟΜΙΛΟΣ

    Ο Όμιλος ΙΑΣΩ και η ERGO Ασφαλιστική ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους

    Ο Όμιλος ΙΑΣΩ, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους υγείας και η ERGO Ασφαλιστικ...

    ΙΑΣΩ Παίδων: 12η Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα
«Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα»
    ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Παίδων: 12η Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα»

    Η 12η Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα του ΙΑΣΩ Παίδων με θέμα «Σύγχρονα Παιδιατρ...

    ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: «Υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα λύνονται»
Διαγωνισμός με 10 check up δώρο για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στο Instagram
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: «Υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα λύνονται» Διαγωνισμός με 10 check up δώρο για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στο Instagram

    H Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7 Απριλίου) και με μήνυμα «Υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα λύνονται», προσφέρει με διαγωνισμό στο Instagram, 10 προληπτικούς ελέγχους υγείας, healthUp   ADVANCED MEN ή WOMEN, στο υπερσύγχρονο Τμήμα Check - Up   της Γενικής Κλινικής του ΙΑΣΩ . Για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό επισκέψου τη σελίδα μας στο Instagram (www.instagram.com/omilosiaso) και ακολούθησε τα παρακάτω βήματα: Κάνε mention δύο φίλους σου στο post του διαγωνισμού Κάνε Like στην σελίδα μας και στο post του διαγωνισμού Κάθε σχόλιο αποτελεί μία συμμετοχή, αρκεί να κάνεις mention κάθε φορά δύο διαφορετικούς φίλους. Από την κλήρωση θα αναδειχθούν 10 νικητές, οι οποίοι θα ανακοινωθούν την 01/05/2024. Τα check up μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 31/8/2024. Δείτε τους όρους εδώ https://bit.ly/IASOGeneralClinic_WorldHealthDay_Contest Αναλυτικά, τα healthUp check up περιλαμβάνουν: healthUp ΜΕΝ ADVANCED: Γενική Εξέταση Αίματος, Ταχύτητα Καθιζήσεως Ερυθρών, Σάκχαρο, Ουρία, Κρεατινίνη, Χοληστερόλη, LDL, HDL, Τριγλυκερίδια, Σίδηρος, Ουρικό Οξύ ...