Επιστημονική ημερίδα ΙΑΣΩ Παίδων με τίτλο "Σύγχρονα παιδιατρικά θέματα" - Σάββατο 18.01.14

«Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα» παρουσιάστηκαν στην Επιστημονική ημερίδα που διοργάνωσε η Παιδιατρική Κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στην Καλαμάτα, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας.

Οι ομιλητές της ημερίδας, Παιδίατροι της ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, ανέπτυξαν ιατρικά θέματα σχετικά με παιδικές ασθένειες στην νεογνική – βρεφική αλλά και παιδική ηλικία, όπως η δυσκοιλιότητα, νεότερα δεδομένα για τις ουρολοιμώξεις στα παιδιά, χειρουργική προσέγγιση φλεγμονών μέσου ωτός, και νεώτερα δεδομένα στις συνήθεις χειρουργικές παθήσεις στα νεογνά-βρέφη-παιδιά.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας κ. Μ. Μιχαήλ , και συντονιστής - ομιλητής ήταν ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας της ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ κ. Παναγιώτης Λαγός. Επίσης ομιλητές ήταν οι κ.κ. Κ. Σιαφάκας, Υπεύθυνος του Παιδογαστρεντερολογικού-Ηπατολογικού Τμήματος ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, Ε. Γεωργάκη, Υπεύθυνη του Νεφρολογικού Τμήματος ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, Ι. Μπαρμπουνάκη, Παιδίατρος & Υποδιευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, Β. Σκιά, Υπεύθυνη του Τμήματος Ω.Ρ.Λ. της ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, Γ. Περγάμαλης, Διευθυντής Χειρουργικής της ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ.

Η ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, η νεότερη και πιο σύγχρονη Παιδιατρική Κλινική στην Ελλάδα παρέχει ολοκληρωμένες και ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες, σε ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον, ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά όλων των ηλικιών. Συνεχίζοντας δυναμικά την έως τώρα επιτυχημένη πορεία της, δημιούργησε πρόσφατα δύο νέα ιατρικά τμήματα, Παιδοκαρδιολογίας & Παιδοκαρδιοχειρουργικής που φιλοδοξούν να γίνουν σημείο αναφοράς στην Παιδοκαρδιολογία και την Παιδοκαρδιοχειρουργική στη χώρα μας, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες με έμφαση στις συγγενείς καρδιοπάθειες. Τα νέα αυτά τμήματα που έχουν στελεχωθεί με το καλύτερο ιατρικό & νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και τεχνολογία αιχμής, αποδεικνύουν για άλλη μία φορά, έμπρακτα, την ολοκληρωμένη προσήλωση του Ομίλου ΙΑΣΩ στην φροντίδα της μητέρας και του παιδιού.

  Δειτε επισης:

  ΙΑΣΩ Παίδων: Το μαγικό ταξίδι της εξερεύνησης ξεκινάει με τα ολοκληρωμένα παιδικά πακέτα προληπτικών εξετάσεων σε προνομιακές τιμές!
  ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

  ΙΑΣΩ Παίδων: Το μαγικό ταξίδι της εξερεύνησης ξεκινάει με τα ολοκληρωμένα παιδικά πακέτα προληπτικών εξετάσεων σε προνομιακές τιμές!

  Στο ΙΑΣΩ Παίδων, η υγεία του κάθε παιδιού είναι για εμάς το Α και το Ω! Εμπνευ...

  ΙΑΣΩ Παίδων: 3η Ημερίδα για Γονείς
«Το Πρόωρο Νεογνό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε»
  ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

  ΙΑΣΩ Παίδων: 3η Ημερίδα για Γονείς «Το Πρόωρο Νεογνό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε»

  Η 3η Ημερίδα για Γονείς του ΙΑΣΩ Παίδων   με θέμα «Το Πρόωρο Νεογνό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε», θα πραγματοποιηθεί το   Σάββατο 01 Ιουνίου 2024 , στις 09:15, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ.  Η Β’ Παιδιατρική Κλινική του ΙΑΣΩ Παίδων συνεχίζει με επιτυχία τη διοργάνωση η...

  O Διακεκριμένος Γενετιστής Στυλιανός Αντωναράκης στο ΙΑΣΩ
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  O Διακεκριμένος Γενετιστής Στυλιανός Αντωναράκης στο ΙΑΣΩ

  Το ΙΑΣΩ στο πλαίσιο του Επιστημονικού Προγράμματος του Ομίλου έχει την τιμή κα...