Επιστημονική ημερίδα ΙΑΣΩ Παίδων με τίτλο "Σύγχρονα παιδιατρικά θέματα" - Σάββατο 18.01.14

«Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα» παρουσιάστηκαν στην Επιστημονική ημερίδα που διοργάνωσε η Παιδιατρική Κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στην Καλαμάτα, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας.

Οι ομιλητές της ημερίδας, Παιδίατροι της ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, ανέπτυξαν ιατρικά θέματα σχετικά με παιδικές ασθένειες στην νεογνική – βρεφική αλλά και παιδική ηλικία, όπως η δυσκοιλιότητα, νεότερα δεδομένα για τις ουρολοιμώξεις στα παιδιά, χειρουργική προσέγγιση φλεγμονών μέσου ωτός, και νεώτερα δεδομένα στις συνήθεις χειρουργικές παθήσεις στα νεογνά-βρέφη-παιδιά.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας κ. Μ. Μιχαήλ , και συντονιστής - ομιλητής ήταν ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας της ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ κ. Παναγιώτης Λαγός. Επίσης ομιλητές ήταν οι κ.κ. Κ. Σιαφάκας, Υπεύθυνος του Παιδογαστρεντερολογικού-Ηπατολογικού Τμήματος ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, Ε. Γεωργάκη, Υπεύθυνη του Νεφρολογικού Τμήματος ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, Ι. Μπαρμπουνάκη, Παιδίατρος & Υποδιευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, Β. Σκιά, Υπεύθυνη του Τμήματος Ω.Ρ.Λ. της ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, Γ. Περγάμαλης, Διευθυντής Χειρουργικής της ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ.

Η ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, η νεότερη και πιο σύγχρονη Παιδιατρική Κλινική στην Ελλάδα παρέχει ολοκληρωμένες και ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες, σε ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον, ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά όλων των ηλικιών. Συνεχίζοντας δυναμικά την έως τώρα επιτυχημένη πορεία της, δημιούργησε πρόσφατα δύο νέα ιατρικά τμήματα, Παιδοκαρδιολογίας & Παιδοκαρδιοχειρουργικής που φιλοδοξούν να γίνουν σημείο αναφοράς στην Παιδοκαρδιολογία και την Παιδοκαρδιοχειρουργική στη χώρα μας, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες με έμφαση στις συγγενείς καρδιοπάθειες. Τα νέα αυτά τμήματα που έχουν στελεχωθεί με το καλύτερο ιατρικό & νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και τεχνολογία αιχμής, αποδεικνύουν για άλλη μία φορά, έμπρακτα, την ολοκληρωμένη προσήλωση του Ομίλου ΙΑΣΩ στην φροντίδα της μητέρας και του παιδιού.

  Δειτε επισης:

  Το ΙΑΣΩ πρωτοπορεί και αλλάζει τα δεδομένα στη νοσηλεία και τις υπηρεσίες υγείας στην Ελλάδα
  ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΟΣ

  Το ΙΑΣΩ πρωτοπορεί και αλλάζει τα δεδομένα στη νοσηλεία και τις υπηρεσίες υγείας στην Ελλάδα

  1.    Εγκαινιάζει τον νέο όροφο νοσηλείας “New Luxury Wing” με ...

  ΙΑΣΩ: Διαδικτυακή Ημερίδα Μητρικού Θηλασμού με θέμα: Προστατεύουμε το θηλασμό: είναι ευθύνη όλων μας
  ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

  ΙΑΣΩ: Διαδικτυακή Ημερίδα Μητρικού Θηλασμού με θέμα: Προστατεύουμε το θηλασμό: είναι ευθύνη όλων μας

  Στο πλαίσιο του ετήσιου εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, ...

  ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Φροντίζουμε την υγεία των ανδρών! Μεγάλος διαγωνισμός ανδρικών Check-up.
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Φροντίζουμε την υγεία των ανδρών! Μεγάλος διαγωνισμός ανδρικών Check-up.

  ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Φροντίζουμε την υγεία των ανδρών! Μεγάλος διαγωνισμός ανδρικών...