Νέος χώρος δημιουργικής απασχόλησης στην κλινική ΙΑΣΩ Παίδων

Η Παιδιατρική Κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, εκφράζοντας την αγάπη και τη φροντίδα της για το παιδί, δημιούργησε έναν χώρο δημιουργικής ψυχαγωγίας ειδικά για τους μικρούς επισκέπτες στην αίθουσα αναμονής της Κλινικής. Διαθέτει βιβλιοθήκη με μεγάλη ποικιλία βιβλίων, πολλά διαφορετικά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, ενώ πρόσφατα προστέθηκε μία πλήρως λειτουργική παιχνιδοκονσόλα, τελευταίας γενιάς της Nintendo Wii U της Νortec.

Η ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, βλέποντας μέσα από τα μάτια των παιδιών, και με μοναδικό σκοπό να αγκαλιάσει τις ανάγκες τους, δημιούργησε αυτό το χώρο ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς φίλους σε ένα περιβάλλον άνετο και φιλικό. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η ενασχόληση του παιδιού με το παιχνίδι μειώνει
το στρες και ενισχύει την αυτοπεποίθηση του, και αυτό είναι απαραίτητο για ένα παιδί που επισκέπτεται έναν χώρο περίθαλψης.

Για άλλη μια φορά, η ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ στέκεται δίπλα στο παιδί και τις ανάγκες του, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες, σε ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον, ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά όλων των ηλικιών. Μια ομάδα από καταξιωμένους ιατρούς, όλων των ειδικοτήτων, με πολυετή εμπειρία στον πανεπιστημιακό και νοσοκομειακό παιδιατρικό χώρο, εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό και άρτια εκπαιδευμένο διοικητικό προσωπικό, προσφέρει αδιάκοπα τις υπηρεσίες της όλο το 24ωρο. Πρόσφατα δημιούργησε και δύο νέα ιατρικά τμήματα, Παιδοκαρδιολογίας και Παιδοκαρδιοχειρουργικής, μία σημαντική επένδυση του Ομίλου, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των συγγενών καρδιοπαθειών.

  Δειτε επισης:

  ΙΑΣΩ Παίδων: Το μαγικό ταξίδι της εξερεύνησης ξεκινάει με τα ολοκληρωμένα παιδικά πακέτα προληπτικών εξετάσεων σε προνομιακές τιμές!
  ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

  ΙΑΣΩ Παίδων: Το μαγικό ταξίδι της εξερεύνησης ξεκινάει με τα ολοκληρωμένα παιδικά πακέτα προληπτικών εξετάσεων σε προνομιακές τιμές!

  Στο ΙΑΣΩ Παίδων, η υγεία του κάθε παιδιού είναι για εμάς το Α και το Ω! Εμπνευ...

  ΙΑΣΩ Παίδων: 3η Ημερίδα για Γονείς
«Το Πρόωρο Νεογνό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε»
  ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

  ΙΑΣΩ Παίδων: 3η Ημερίδα για Γονείς «Το Πρόωρο Νεογνό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε»

  Η 3η Ημερίδα για Γονείς του ΙΑΣΩ Παίδων   με θέμα «Το Πρόωρο Νεογνό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε», θα πραγματοποιηθεί το   Σάββατο 01 Ιουνίου 2024 , στις 09:15, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ.  Η Β’ Παιδιατρική Κλινική του ΙΑΣΩ Παίδων συνεχίζει με επιτυχία τη διοργάνωση η...

  O Διακεκριμένος Γενετιστής Στυλιανός Αντωναράκης στο ΙΑΣΩ
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  O Διακεκριμένος Γενετιστής Στυλιανός Αντωναράκης στο ΙΑΣΩ

  Το ΙΑΣΩ στο πλαίσιο του Επιστημονικού Προγράμματος του Ομίλου έχει την τιμή κα...