Νέος χώρος δημιουργικής απασχόλησης στην κλινική ΙΑΣΩ Παίδων

Η Παιδιατρική Κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, εκφράζοντας την αγάπη και τη φροντίδα της για το παιδί, δημιούργησε έναν χώρο δημιουργικής ψυχαγωγίας ειδικά για τους μικρούς επισκέπτες στην αίθουσα αναμονής της Κλινικής. Διαθέτει βιβλιοθήκη με μεγάλη ποικιλία βιβλίων, πολλά διαφορετικά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, ενώ πρόσφατα προστέθηκε μία πλήρως λειτουργική παιχνιδοκονσόλα, τελευταίας γενιάς της Nintendo Wii U της Νortec.

Η ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, βλέποντας μέσα από τα μάτια των παιδιών, και με μοναδικό σκοπό να αγκαλιάσει τις ανάγκες τους, δημιούργησε αυτό το χώρο ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς φίλους σε ένα περιβάλλον άνετο και φιλικό. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η ενασχόληση του παιδιού με το παιχνίδι μειώνει
το στρες και ενισχύει την αυτοπεποίθηση του, και αυτό είναι απαραίτητο για ένα παιδί που επισκέπτεται έναν χώρο περίθαλψης.

Για άλλη μια φορά, η ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ στέκεται δίπλα στο παιδί και τις ανάγκες του, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες, σε ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον, ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά όλων των ηλικιών. Μια ομάδα από καταξιωμένους ιατρούς, όλων των ειδικοτήτων, με πολυετή εμπειρία στον πανεπιστημιακό και νοσοκομειακό παιδιατρικό χώρο, εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό και άρτια εκπαιδευμένο διοικητικό προσωπικό, προσφέρει αδιάκοπα τις υπηρεσίες της όλο το 24ωρο. Πρόσφατα δημιούργησε και δύο νέα ιατρικά τμήματα, Παιδοκαρδιολογίας και Παιδοκαρδιοχειρουργικής, μία σημαντική επένδυση του Ομίλου, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των συγγενών καρδιοπαθειών.

  Δειτε επισης:

  ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Φροντίζουμε την υγεία των ανδρών! Μεγάλος διαγωνισμός ανδρικών Check-up.
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Φροντίζουμε την υγεία των ανδρών! Μεγάλος διαγωνισμός ανδρικών Check-up.

  ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Φροντίζουμε την υγεία των ανδρών! Μεγάλος διαγωνισμός ανδρικών...

  Επιτυχής αποκατάσταση της υγείας του Πυροσβέστη
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  Επιτυχής αποκατάσταση της υγείας του Πυροσβέστη

  Εξιτήριο πήρε σήμερα από το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική ο Πυροσβέστης που τραυματίστηκ...

  Παγκόσμια Ημέρα Παθολογικής Ανατομικής
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  Παγκόσμια Ημέρα Παθολογικής Ανατομικής

  Με σύνθημα «όλοι μαζί τώρα – all together now», στις 10 Νοεμβρίου, εορτάζεται ...