Ετήσια Ενημέρωση Αναλυτών Ομίλου ΙΑΣΩ

Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών η ετήσια ενημέρωση των αναλυτών του Ομίλου ΙΑΣΩ. Η παρουσίαση έγινε από τον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου, κο Τάκη Γιαννίρη, τον Οικονομικό Διευθυντή του Ομίλου, κ. Βασίλη Αναστασάκη και τον Υπεύθυνο Επενδυτικών Σχέσεων του Ομίλου, κ. Κων/νο Σεγρεδάκη.

Κατά την παρουσίαση αναπτύχθηκαν οι προοπτικές του κλάδου Ιδιωτικής Υγείας καθώς και η θέση του ομίλου στην εν λόγω αγορά. Παρουσιάστηκε το αναπτυξιακό πλάνο του ομίλου με βάση το οποίο αναμένεται να επενδυθούν μέσα στην επόμενη τριετία περίπου ευρώ 140 εκατ., με στόχο οι νοσοκομειακές μονάδες του ομίλου να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υγείας σε στρατηγικά γεωγραφικά σημεία της Ελλάδας. Όσον αφορά τις επιμέρους εταιρίες του ομίλου παρουσιάστηκε η εξαιρετική πορεία των οικονομικών μεγεθών της ΙΑΣΩ ΑΕ., καθώς και η σημαντική βελτίωση των μεγεθών της ΙΑΣΩ General για την χρήση του 2007, ενώ αναπτύχθηκαν οι προοπτικές της θυγατρικής εταιρίας MedStem Services, κύριο αντικείμενο της οποίας είναι η επεξεργασία και αποθήκευση βλαστοκυττάρων ομφαλοπλακουντιακού αίματος (stem cells).

Η διοίκηση του ΙΑΣΩ επισήμανε ότι, η έναρξη της λειτουργίας της παιδιατρικής κλινικής αναμένεται στις αρχές του 2ου εξάμηνο του 2008 ως τμήματος του μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Όσον αφορά το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας αποτελεί το πρώτο στρατηγικό βήμα του Ομίλου στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών εκτός του Νομού Αττικής. Θα αποτελείται από Γενική και Μαιευτική κλινική, εξοπλισμένη με Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας ενηλίκων και νεογνών, επίσης θα διαθέτει διαγνωστικό κέντρο υψηλής τεχνολογίας καθώς και Μονάδα Τεχνητής Γονιμοποίησης και Τεχνητού Νεφρού, ενώ αναμένεται να λειτουργήσει πλήρως εντός του 2009. Τέλος στα μεσοπρόθεσμα επενδυτικά πλάνα του ομίλου είναι η δημιουργία Γενικής και Μαιευτικής κλινικής στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων του ΝομούΑττικής. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην Εταιρική ιστοσελίδα www.iaso.gr όπου βρίσκεται η παρουσίαση.

  Δειτε επισης:

  ΙΑΣΩ Παίδων: 3η Ημερίδα για Γονείς
«Το Πρόωρο Νεογνό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε»
  ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

  ΙΑΣΩ Παίδων: 3η Ημερίδα για Γονείς «Το Πρόωρο Νεογνό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε»

  Η 3η Ημερίδα για Γονείς του ΙΑΣΩ Παίδων   με θέμα «Το Πρόωρο Νεογνό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε», θα πραγματοποιηθεί το   Σάββατο 01 Ιουνίου 2024 , στις 09:15, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ.  Η Β’ Παιδιατρική Κλινική του ΙΑΣΩ Παίδων συνεχίζει με επιτυχία τη διοργάνωση η...

  O Διακεκριμένος Γενετιστής Στυλιανός Αντωναράκης στο ΙΑΣΩ
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  O Διακεκριμένος Γενετιστής Στυλιανός Αντωναράκης στο ΙΑΣΩ

  Το ΙΑΣΩ στο πλαίσιο του Επιστημονικού Προγράμματος του Ομίλου έχει την τιμή κα...

  ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Pulse™️, το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα.
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Pulse™️, το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα.

  ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Pulse™️, το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα, σύστημα με εν...