Μετά την Κρήτη μεγάλη επιτυχία και στην Πάτρα.

Μετά την Κρήτη μεγάλη επιτυχία και στην Πάτρα.
Μετά την Κρήτη μεγάλη επιτυχία και στην Πάτρα.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute Of Life – IASO, την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, στην Πάτρα. Την εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Porto Rio Hotel, στο Ρίο της Πάτρας, παρακολούθησαν Μαιευτήρες, Γυναικολόγοι, Ουρολόγοι, Ενδοκρινολόγοι του Νομού Αχαΐας, οι οποίοι ασχολούνται με την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή.

Οι ομιλητές, Παναγιώτης Ψαθάς Μ/Γ, Ιωάννης Βασιλόπουλος Μ/Γ, Έρως Νικητός, Εμβρυολόγος, Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος Μ/Γ και Πέτρος Στεφανής Μ/Γ, ενημέρωσαν το κοινό για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες της Μονάδας αλλά και για την εντυπωσιακή πρόοδο που έχει σημειωθεί και ως προς τον αριθμό των κύκλων εξωσωματικής γονιμοποίησης που έχουν πραγματοποιηθεί από την έναρξη της λειτουργίας της Μονάδας, μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο και ως προς τα άριστα αποτελέσματά τους.

Είναι η δεύτερη εκδήλωση που γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος ενημερωτικών δράσεων του Institute Οf Life – IASO για το 2016, με αξιοσημείωτη απήχηση στο κοινό των επαγγελματιών υγείας, που ασχολούνται με την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή.

Λίγα λόγια για το Institute of Life – IASO

Το Institute of Life – IASO είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο προηγμένα Κέντρα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ευρώπη, το οποίο δημιουργήθηκε μέσα στο ΙΑΣΩ, την κορυφαία Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική, στην Ελλάδα. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του, χρησιμοποιείται η πιο εξελιγμένη τεχνολογία (RI Witness, Time lapse) και εφαρμόζονται καινοτόμες θεραπείες και τεχνικές.

Το σύστημα RI Witness, είναι το πιο εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγικής Διαδικασίας ART (Assisted Reproductive Technology Management System). Στο χώρο της βιοϊατρικής τεχνολογίας, δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης και καταγραφής κάθε βήματος της διαδικασίας, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο την απαραίτητη σιγουριά στα ζευγάρια, για την αποφυγή οποιουδήποτε λάθους ταυτοποίησης.

Στα περιστατικά ανεξήγητης υπογονιμότητας πέραν των βασικών διερευνητικών εξετάσεων, υπάρχει και η δυνατότητα επιπλέον διερεύνησης με εξειδικευμένα γονιδιακά τεστ, τα οποία αυξάνουν τις πιθανότητες εντοπισμού του κρυμμένου προβλήματος.

Συνδυάζοντας το άριστο επιστημονικό προσωπικό με το υπερσύγχρονο εμβρυολογικό εργαστήριο που διαθέτει τα πλέον εξελιγμένα συστήματα παρακολούθησης εμβρύων (time lapse), το Institute of Life – IASO, παρέχει ό,τι καλύτερο διαθέτει η σύγχρονη Ιατρική εξασφαλίζοντας τη σταθερή επίτευξη υψηλών ποσοστών επιτυχίας.

Το επιστημονικό προσωπικό του Institute of Life – IASO είναι πλήρως αφοσιωμένο στις ανάγκες του κάθε ζευγαριού επιλέγοντας προσεκτικά και σχολαστικά την καταλληλότερη θεραπεία, μέσα από όλο το φάσμα των τεχνικών υποβοηθούμενης αναπαραγωγής όπως:

  • Ωοθηκική Διέγερση
  • Ενδομήτρια Σπερματέγχυση (IUI)
  • Εξωσωματική Γονιμοποίηση
  • Ενδοωαρική Έγχυση Σπερματοζωαρίου (ICSI)
  • Δωρεά Ωαρίων
  • Δωρεά Σπέρματος
  • Παρένθετη Μητρότητα
  • Διατήρηση Γονιμότητας σε γυναίκες με καρκίνο
  • Μαγνητικός Διαχωρισμός Σπερματοζωαρίων (MACS)
  • Προηγμένος Γενετικός Έλεγχος
  • Προεμφυτευτικός Γενετικός Έλεγχος (PGS)
  • Προεμφυτευτική Γενετική Διάγνωση (PGD)

Αποτελεί την πρώτη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στη χώρα μας, η οποία πιστοποιείται, από τον πολύ αυστηρό, ανεξάρτητο, διεθνή φορέα πιστοποίησης Temos, για την ποιότητα των εγκαταστάσεων, των υπηρεσιών και του Ανθρώπινου Δυναμικού της.

Το σύστημα πιστοποίησης Temos, αποτελεί το μοναδικό σύστημα πιστοποίησης Ιατρικών Υπηρεσιών στον κόσμο, το οποίο εστιάζει στη διαχείριση των Διεθνών Ασθενών (INTERNATIONAL PATIENTS) και τον Ιατρικό Τουρισμό (MEDICAL TOURISM).

Η δημιουργία της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life – IASO, βασίστηκε στην κοινή βούληση των μελών της για καινοτομία με τη χρήση βέλτιστων πρακτικών και μεθόδων, ώστε να καθιερωθεί ως Κέντρο Αριστείας στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στο όραμα αυτό ανταποκρίνεται και η συνεργασία με την EmbryoTools και τους κορυφαίους εκπροσώπους της, την παγκοσμίου φήμης εμβρυολόγο, Dr Gloria Calderon και τον βραβευμένο εμβρυολόγο Nuno Costa Borges, ο οποίος είναι πρωτοπόρος στην εξέλιξη «τεχνικών» εργαστηρίου με πολυετή καριέρα στην Ευρώπη.

Στη Μονάδα Institute of Life – IASO, πραγματοποιείται πλούσιο ερευνητικό έργο πάνω στην εφαρμογή και εξέλιξη νέων τεχνικών εξωσωματικής γονιμοποίησης αλλά και στη δημιουργία πολυκεντρικών μελετών, το οποίο θα παρουσιάζεται σε επιστημονικές εκδηλώσεις ή δημοσιεύσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες https://www.iolife.eu/eseis/eimai-andras/andriki-ypogonimotita/elegchos-spermatos-viosimotita-spermatozoarion/

    Δειτε επισης:

    ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: «Υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα λύνονται»
Διαγωνισμός με 10 check up δώρο για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στο Instagram
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: «Υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα λύνονται» Διαγωνισμός με 10 check up δώρο για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στο Instagram

    H Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7 Απριλίου) και με μήνυμα «Υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα λύνονται», προσφέρει με διαγωνισμό στο Instagram, 10 προληπτικούς ελέγχους υγείας, healthUp   ADVANCED MEN ή WOMEN, στο υπερσύγχρονο Τμήμα Check - Up   της Γενικής Κλινικής του ΙΑΣΩ . Για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό επισκέψου τη σελίδα μας στο Instagram (www.instagram.com/omilosiaso) και ακολούθησε τα παρακάτω βήματα: Κάνε mention δύο φίλους σου στο post του διαγωνισμού Κάνε Like στην σελίδα μας και στο post του διαγωνισμού Κάθε σχόλιο αποτελεί μία συμμετοχή, αρκεί να κάνεις mention κάθε φορά δύο διαφορετικούς φίλους. Από την κλήρωση θα αναδειχθούν 10 νικητές, οι οποίοι θα ανακοινωθούν την 01/05/2024. Τα check up μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 31/8/2024. Δείτε τους όρους εδώ https://bit.ly/IASOGeneralClinic_WorldHealthDay_Contest Αναλυτικά, τα healthUp check up περιλαμβάνουν: healthUp ΜΕΝ ADVANCED: Γενική Εξέταση Αίματος, Ταχύτητα Καθιζήσεως Ερυθρών, Σάκχαρο, Ουρία, Κρεατινίνη, Χοληστερόλη, LDL, HDL, Τριγλυκερίδια, Σίδηρος, Ουρικό Οξύ ...

    ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: «Υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα λύνονται»40% έκπτωση στα Check-Up healthUp πακέτα του υπερσύγχρονου τμήματος Check-Up με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: «Υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα λύνονται»40% έκπτωση στα Check-Up healthUp πακέτα του υπερσύγχρονου τμήματος Check-Up με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

    H   Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7 Απριλίου) και με μήνυμα «Υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα λύνονται», υπογραμμίζοντας την αξία της πρόληψη...

    ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: διαγωνισμός με 25 check up δώρο για την Ημέρα της Γυναίκας στο Instagram
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: διαγωνισμός με 25 check up δώρο για την Ημέρα της Γυναίκας στο Instagram

    H   Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ  με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας και ...