Η ποιοτική σίτιση αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα στη περίοδο της νοσηλείας του ασθενή. Για το λόγο αυτό, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις υπηρεσίες σίτισης διαθέτοντας πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα 450 τ.μ., στελεχωμένη με 17 άτομα προσωπικό. Για το σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών εστιάσεως στους νοσηλευόμενους και το προσωπικό της κλινικής το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι πιστοποιημένο κατά το πρότυπο HACCP, που αφορά στην προμήθεια, παραλαβή, αποθήκευση, επεξεργασία και τελική διάθεση τροφίμων.