Νέα

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η κοπή της πρώτης Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μετά την έναρξη της λειτουργίας του. Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Α. Καργιώτης, απεύθυνε ευχές στο προσωπικό, τους συνεργάτες γιατρούς και τους μετόχους τονίζοντας μεταξύ των άλλων ότι:

«Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι η πρώτη επιχείρηση της περιοχής που αντιλήφθηκε το νέο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον που διαμορφώνεται και προχωρά στις αναγκαίες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Έτσι είναι απόλυτα βέβαιο ότι προσφέρει τις πολυτελέστερες υπηρεσίες στην Ελλάδα με τις οικονομικότερες τιμές».

Μετά την κοπή της πίτας και την κλήρωση των δώρων για το προσωπικό, ακολούθησε ενημέρωση των γιατρών συνεργατών και μετόχων για την ανοδική πορεία του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας που εμφανίζει ένα μέσο όρο 21% αύξηση των δραστηριοτήτων από μήνα σε μήνα και 170% αύξηση των περιστατικών από την έναρξη λειτουργίας.

Η συνάντηση των ιατρών έκλεισε με μια ενημέρωση για την εξέλιξη της τρέχουσας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, η οποία ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της Διοίκησης του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και αποτελεί τον πιο υγιή τρόπο χρηματοδότησης της εταιρείας για την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε. Επίσης έγινε υπενθύμιση σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, ότι το δικαίωμα συμμετοχής είναι μέχρι 31 Ιανουαρίου. Ο κος Α. Καργιώτης τόνισε ότι είναι προς το συμφέρον των ιατρών της Θεσσαλίας να συμμετέχουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ενδυναμώνοντας την παρουσία τους στο πολυμετοχικό, πολυσυλλεκτικό και πολυφωνικό σχήμα.

Η εστίαση του ΙΑΣΩ είναι στην πολυσυλεκτικότητα δηλαδή συμμετοχή περισσοτέρων γιατρών της περιοχής στην πολύ μεγάλη προοπτική υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας στον ιδιωτικό τομέα έτσι ώστε η διοίκηση και λειτουργία της κλινικής να πηγάζει αποκλειστικά από γιατρούς που αυτή τη στιγμή οι Θεσσαλοί γιατροί μέτοχοι υπερβαίνουν τους 168.

 

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

    Δειτε επισης:

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας:  Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων

    Συνεχίζονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον οι επιστημονικές ομιλίες στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, εστιάζοντας κάθε φορά σε κάποιο εξειδικευμ...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη

    Με μεγάλο ενδιαφέρον το κοινό της περιοχής παρακολούθησε τις τελευταίες εξελίξ...

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»

    Στη μεγάλη γιορτή της Λάρισας για τον Αυτισμό, το ΙΑΣΩ  Θεσσαλίας έδωσε κ...