Νέα

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η κοπή της πρώτης Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μετά την έναρξη της λειτουργίας του. Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Α. Καργιώτης, απεύθυνε ευχές στο προσωπικό, τους συνεργάτες γιατρούς και τους μετόχους τονίζοντας μεταξύ των άλλων ότι:

«Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι η πρώτη επιχείρηση της περιοχής που αντιλήφθηκε το νέο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον που διαμορφώνεται και προχωρά στις αναγκαίες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Έτσι είναι απόλυτα βέβαιο ότι προσφέρει τις πολυτελέστερες υπηρεσίες στην Ελλάδα με τις οικονομικότερες τιμές».

Μετά την κοπή της πίτας και την κλήρωση των δώρων για το προσωπικό, ακολούθησε ενημέρωση των γιατρών συνεργατών και μετόχων για την ανοδική πορεία του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας που εμφανίζει ένα μέσο όρο 21% αύξηση των δραστηριοτήτων από μήνα σε μήνα και 170% αύξηση των περιστατικών από την έναρξη λειτουργίας.

Η συνάντηση των ιατρών έκλεισε με μια ενημέρωση για την εξέλιξη της τρέχουσας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, η οποία ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της Διοίκησης του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και αποτελεί τον πιο υγιή τρόπο χρηματοδότησης της εταιρείας για την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε. Επίσης έγινε υπενθύμιση σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, ότι το δικαίωμα συμμετοχής είναι μέχρι 31 Ιανουαρίου. Ο κος Α. Καργιώτης τόνισε ότι είναι προς το συμφέρον των ιατρών της Θεσσαλίας να συμμετέχουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ενδυναμώνοντας την παρουσία τους στο πολυμετοχικό, πολυσυλλεκτικό και πολυφωνικό σχήμα.

Η εστίαση του ΙΑΣΩ είναι στην πολυσυλεκτικότητα δηλαδή συμμετοχή περισσοτέρων γιατρών της περιοχής στην πολύ μεγάλη προοπτική υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας στον ιδιωτικό τομέα έτσι ώστε η διοίκηση και λειτουργία της κλινικής να πηγάζει αποκλειστικά από γιατρούς που αυτή τη στιγμή οι Θεσσαλοί γιατροί μέτοχοι υπερβαίνουν τους 168.

 

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

  Δειτε επισης:

  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας : Μαστολογικοί και καρδιολογικοί έλεγχοι στα Ιωάννινα
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας : Μαστολογικοί και καρδιολογικοί έλεγχοι στα Ιωάννινα

  Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας  ταξίδεψε μέχρι τα Ιωάννινα για να στείλει το μήνυμα πω...

  Γιορτή για όλες τις Μητέρες στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
  ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

  Γιορτή για όλες τις Μητέρες στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

  Μαμάδες από κάθε περιοχή της Θεσσαλίας, μανούλες όλων των ηλικιών, μάνες με αρ...

  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας : Δυναμική παρουσία στο Skywalker Plus Your Fe5tival
  ΟΜΙΛΟΣ

  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας : Δυναμική παρουσία στο Skywalker Plus Your Fe5tival

  Δυναμική η παρουσία του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στο φεστιβάλ που συνδυάζει Εργασία,&nbs...