Νέα

Με αφορμή την «Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού»

Η Νοσηλευτική Διεύθυνση της κλινικής ΙΑΣΩ Θεσσαλίας οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010, ενημερωτική εκδήλωση για την υποστήριξη του μητρικού θηλασμού.

Στην κατάμεστη αίθουσα Εκδηλώσεων της κλινικής, οι ομιλητές, μεταξύ των οποίων ήταν μαίες με πολυετή εμπειρία, νεογνολόγοι και μαιευτήρες τόνισαν τη σημασία του μητρικού θηλασμού.

Αναπτύχτηκαν θέματα όπως «Ανατομία Μαστού και μηχανισμός παραγωγής γάλακτος», «Baby Friendly Hospital – 10 Βήματα», «Θηλασμός, Υπερχολερυθριναιμία και Υπογλυκαιμία», «Θηλασμός και Λαϊκή Παράδοση», Μητρικός Θηλασμός: Μύθοι και Πραγματικότητα», «Μαιευτική –Θηλασμός και Τέχνη». Τέλος, η κα. Ε. Καματέρη, Υπ. Δημοσίων Σχέσεων ΣΘΕΒ, μοιράστηκε με το κοινό την προσωπική της εμπειρία με τον μητρικό θηλασμό σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα.

Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσίασε το εμπνευσμένο από το μητρικό θηλασμό έργο του, ο γνωστός σε όλους ζωγράφος Σταμάτης Παπαδήμος.

Στο χώρο της υποδοχής, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, λειτούργησε μια ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας της φωτογράφου Κ. Λιάπτσιου με θέμα τον Μητρικό Θηλασμό.

  Δειτε επισης:

  Νευρολόγοι του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σε Εκπαιδευτική ομιλία
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  Νευρολόγοι του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σε Εκπαιδευτική ομιλία

  Νευρολόγοι συνεργάτες του  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συνέχισαν τις παρουσιάσεις εξει...

  Ρομποτική Χειρουργική στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Η αριστεία του Cambridge κατέφθασε στην Κεντρική Ελλάδα
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  Ρομποτική Χειρουργική στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Η αριστεία του Cambridge κατέφθασε στην Κεντρική Ελλάδα

  Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ανακοινώνει την απόκτηση του πρώτου Συστήματος Ρομποτικής Χειρουργικής Versius® στην Ελλάδα και υποδέχεται το μέλλον της χειρουργικής για τους ασθενείς της Κεντρικής Ελλάδας. Το καινοτόμο χειρουργικό ρομποτικό σύστημα επόμενης γενιάς, Versius ® της CMR Surgical – της παγκόσμιας κατασκευάστριας εταιρείας ιατρικών ρομποτικών συστημάτων με έδρα το Cambridge της Αγγλίας,...

  Δωρεάν Γναθοχειρουργική Κλινική Εξέταση στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  Δωρεάν Γναθοχειρουργική Κλινική Εξέταση στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

  Με   αφορμή   την   Παγκόσμια   Ημέρα   Στοματικής   και   Γναθοπροσωπικής   Χειρουργικής (13 Φεβρουαρίου ), το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας προσφέρει: Δωρεάν   Γναθοχειρουργική   Κλινική   Εξέταση   για   ολόκληρο   το   Φεβρουάριο . Η   εξέταση   διενεργείται κατόπιν   ραντεβού   στο   Τμήμα   Στοματικής   και   Γναθοπροσωπικής   Χειρουργικής του   ΙΑΣΩ   Θεσσαλίας .   Προγραμματίστε   το   ραντεβού   σας   στα τηλέφωνα 2410996000 & 2410996014