Νέα

Με αφορμή την «Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού»

Η Νοσηλευτική Διεύθυνση της κλινικής ΙΑΣΩ Θεσσαλίας οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010, ενημερωτική εκδήλωση για την υποστήριξη του μητρικού θηλασμού.

Στην κατάμεστη αίθουσα Εκδηλώσεων της κλινικής, οι ομιλητές, μεταξύ των οποίων ήταν μαίες με πολυετή εμπειρία, νεογνολόγοι και μαιευτήρες τόνισαν τη σημασία του μητρικού θηλασμού.

Αναπτύχτηκαν θέματα όπως «Ανατομία Μαστού και μηχανισμός παραγωγής γάλακτος», «Baby Friendly Hospital – 10 Βήματα», «Θηλασμός, Υπερχολερυθριναιμία και Υπογλυκαιμία», «Θηλασμός και Λαϊκή Παράδοση», Μητρικός Θηλασμός: Μύθοι και Πραγματικότητα», «Μαιευτική –Θηλασμός και Τέχνη». Τέλος, η κα. Ε. Καματέρη, Υπ. Δημοσίων Σχέσεων ΣΘΕΒ, μοιράστηκε με το κοινό την προσωπική της εμπειρία με τον μητρικό θηλασμό σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα.

Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσίασε το εμπνευσμένο από το μητρικό θηλασμό έργο του, ο γνωστός σε όλους ζωγράφος Σταμάτης Παπαδήμος.

Στο χώρο της υποδοχής, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, λειτούργησε μια ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας της φωτογράφου Κ. Λιάπτσιου με θέμα τον Μητρικό Θηλασμό.

    Δειτε επισης:

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας:  Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων

    Συνεχίζονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον οι επιστημονικές ομιλίες στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, εστιάζοντας κάθε φορά σε κάποιο εξειδικευμ...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη

    Με μεγάλο ενδιαφέρον το κοινό της περιοχής παρακολούθησε τις τελευταίες εξελίξ...

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»

    Στη μεγάλη γιορτή της Λάρισας για τον Αυτισμό, το ΙΑΣΩ  Θεσσαλίας έδωσε κ...