Μαγνητική Τομογραφία
Τηλεφωνικό κέντρο
2410 996000

Το τμήμα Μαγνητικής Τομογραφίας διαθέτει έναν σύγχρονο μαγνητικό τομογράφο Siemens ισχύος 1,5 Tesla με ταχύτατα κεκλιμένα πεδία, τα οποία έχουν σαν αποτέλεσμα τη μείωση του χρόνου των εξετάσεων.

Ο ανοιχτός σχεδιασμός του μηχανήματος επιτρέπει την άνετη εξέταση στους ασθενείς. Είναι εξοπλισμένος με ειδικό λογισμικό μείωσης του θορύβου και οι ασθενείς κατά τη διάρκεια της εξέτασης μπορούν να ακούν τον αγαπημένο τους ραδιοφωνικό σταθμό ή την αγαπημένη τους μουσική.

Μπορούν να εξεταστούν με ασφάλεια ασθενείς με ορθοπεδικά υλικά και έτερα εμφυτεύματα κατόπιν συνεννοήσεως με το προσωπικό.

Στο τμήμα Μαγνητικής Τομογραφίας υποστηρίζονται οι παρακάτω εξετάσεις:

  • Κλασικές μαγνητικές τομογραφίες: Κεντρικό νευρικό σύστημα, εγκέφαλος, τράχηλος, θώρακας, κοιλία, πύελος, μυοσκελετικό σύστημα, μαλακών μορίων, παιδιατρικές εξετάσεις
  • Γυναικολογικές εξετάσεις: Μαγνητική μαστογραφία, ταχεία μαγνητική μαστογραφία, πολυπαραμετρική μαγνητική τομογραφία μήτρας.
  • Ανδρολογικές εξετάσεις: Πολυπαραμετρική μαγνητική τομογραφία προστάτη για ανίχνευση χωροκατακτητικών βλαβών.
  • Μαγνητική αγγειογραφία: (εγκεφάλου, τραχήλου, πνευμονικών αγγείων, κοιλιακής αορτής)
  • Μαγνητική χολαγγειοπαγκρεατογραφία
  • Diffusion μαγνητική τομογραφία: Έλεγχος για ανακάλυψη χωροκατακτητικών βλαβών.
Πληροφορίες
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Ώρες Λειτουργίας:

Για την πραγματοποίηση μαγνητικής τομογραφίας απαιτείται ο προγραμματισμός ραντεβού (εξαιρούνται τα επείγοντα περιστατικά).