Γναθοπροσωπική και Στοματική Χειρουργική

Χειρουργικός Τομέας
Γναθοπροσωπική και Στοματική Χειρουργική
Τηλεφωνικό κέντρο
2410 996000

Το Τμήμα Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον κύριο Νικόλαο Ανδρεόπουλο, Γναθοχειρουργό, στελεχώνεται από εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που παρέχει διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Καλύπτει όλο το φάσμα της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής σύμφωνα με σύγχρονες πρακτικές, προσφέροντας εξατομικευμένη αντιμετώπιση, χωρίς περαιτέρω ψυχική και σωματική καταπόνηση για τον ασθενή και την οικογένειά του. Θα πραγματοποιούνται επεμβάσεις τόσο σε επίπεδο εξωτερικού ιατρείου με τοπική αναισθησία ή ενδοφλέβια καταστολή όσο και στο χειρουργείο με γενική αναισθησία. 

Πιο συγκεκριμένα η εξειδίκευση του τμήματος στις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας συνίσταται σε: 

  • Χειρουργική στόματος
  • Τραυματολογία προσώπου
  • Τραχηλοπροσωπικές λοιμώξεις οδοντογενούς αιτιολογίας
  • Ορθογναθική χειρουργική
  • Όγκοι Γναθοπροσωπικής χώρας – Στοματικός καρκίνος
  • Παθήσεις σιελογόνων αδένων
  • Διαταραχές της κροταφογναθικής άρθρωσης – Στοματοπροσωπικός πόνος
  • Οδοντικά Εμφυτεύματα

Ειδική φροντίδα ατόμων με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό και ατόμων με αναπηρία.

Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, παρέχει πλήρη υποστήριξη για τη γναθοχειρουργική αντιμετώπιση ασθενών με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό (καρδιοπαθείς, ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη, ανοσοκατεσταλμένοι και ογκολογικοί ασθενείς, ασθενείς υπό αντιπηκτική αγωγή ή με αιματολογικά νοσήματα) καθώς επίσης και σε άτομα με αναπηρία.

Σε συνεργασία με τις υπόλοιπες χειρουργικές ειδικότητες του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας (Γενικής Χειρουργικής,  Ορθοπαιδικής,  ΩΡΛ,  Νευροχειρουργικής και Πλαστικής Χειρουργικής) και την υπερσύγχρονη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρέχει άμεσα, εξειδικευμένη και άριστα οργανωμένη φροντίδα σε όλους τους τραυματολογικούς ασθενείς με κατάγματα της γναθοπροσωπικής χώρας με σκοπό την ολοκληρωμένη αποκατάσταση της υγείας τους.

Το Τμήμα Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής βρίσκεται σε 24ωρη ετοιμότητα για την άμεση αντιμετώπιση κάθε είδους περιστατικού της γναθοπροσωπικής και της στοματικής χώρας.

     
Πληροφορίες
Τηλέφωνο για ραντεβού:
Στελέχωση
Επιστημονικά υπεύθυνος