Νέα

Οι  Νεογνολόγοι του  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σε εκπαιδευτική ομιλία

Οι  Νεογνολόγοι του  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σε εκπαιδευτική ομιλία

Με εξειδικευμένα ιατρικά θέματα που διαχειρίζονται με ιδιαίτερη συχνότητα οι νεογνολόγοι του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, ξεκίνησαν για τη νέα χρονιά οι εκπαιδευτικές εκδηλώσεις.

Ειδικότερα, συνεργάτες ιατροί καθώς και νοσηλευτικό και μαιευτικό προσωπικό είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους Παιδιάτρους - Νεογνολόγους και Επιστημονικούς Συνεργάτες του Νοσοκομείου, Βάιο Μπεμπέ και Αθανάσιο Γκούτσια για την Ενδομήτρια Καθυστέρηση αύξησης ( IUGR ), καθώς και τις βραχυπρόθεσμες και απώτερες επιπτώσεις της και για το Διαβήτη κύησης και το νεογνό διαβητικής μητέρας , αντίστοιχα, υπό το συντονισμό του  Πρόεδρου του  Επιστημονικού Συμβουλίου Αναισθησιολόγου Εντατικολόγου Δρ. Κομνού Απόστολου.

Η ΜΕΝΝ του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η μοναδική ιδιωτική σε επίπεδο Κεντρικής Ελλάδος μονάδα, λειτουργεί συστηματικά από το 2010, υπό τη διεύθυνση του Παιδιάτρου – Νεογνολόγου Δημήτρη Νέτσκου. Στα 13 αυτά χρόνια, η εξειδικευμένη ιατρική ομάδα υποστηριζόμενη από μαίες με τεράστια εμπειρία έχουν φροντίσει κάτι λιγότερο από 3.000 πρόωρα ή πάσχοντα νεογνά.  Η καθημερινή αυτή κλινική εμπειρία διασφαλίζει ότι η ομάδα της ΜΕΝΝ του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας μπορεί να ανταποκριθεί στις δυσκολότερες περιπτώσεις με απόλυτο επαγγελματισμό και απόλυτη ασφάλεια.

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος των επιστημονικών εκδηλώσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2023 – 2024, θα παρουσιαστούν επίκαιρα ιατρικά θέματα που αφορούν σε όλο το φάσμα του τομέα της Ιατρικής, με ομιλητές καταξιωμένους επιστήμονες, συνεργάτες του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Κοινός τόπος είναι, μέσα από τις διαλέξεις αυτές, να ενημερωθούν οι συνεργάτες ιατροί και το προσωπικό του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας για τις νέες πρωτοποριακές πρακτικές που λαμβάνουν χώρα στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, το μοναδικό ιδιωτικό Νοσοκομείο της Κεντρικής Ελλάδας. Η διάχυση της πληροφορίας και οι καλές πρακτικές, η χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας και οι βέλτιστες πρακτικές, η εξειδίκευση και  η συνεχής εκπαίδευση του ιατρικού προσωπικού αποτελούν για το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συνειδητή επιλογή.

    Δειτε επισης:

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας:  Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων

    Συνεχίζονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον οι επιστημονικές ομιλίες στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, εστιάζοντας κάθε φορά σε κάποιο εξειδικευμ...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη

    Με μεγάλο ενδιαφέρον το κοινό της περιοχής παρακολούθησε τις τελευταίες εξελίξ...

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»

    Στη μεγάλη γιορτή της Λάρισας για τον Αυτισμό, το ΙΑΣΩ  Θεσσαλίας έδωσε κ...