Νέα

Assisting Nature στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, μεγάλα τα ποσοστά επιτυχίας της χρονιάς

Assisting Nature στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, μεγάλα τα ποσοστά επιτυχίας της χρονιάς

Σε μία όμορφη εκδήλωση για τους συνεργάτες και τους φίλους της, η μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Assisting Nature στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, παρουσίασε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της χρονιάς που πέρασε και έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα.

Ειδικότερα, ο συνιδρυτής  και Επίκουρος καθηγητής  κ. Παπανικολάου Ευάγγελος, σε μία σύντομη παρουσίαση, αναφέρθηκε στα 149 μωρά που ήρθαν στον κόσμο, χάρη στη συνέπεια, την απόλυτη εξειδίκευση, τον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και την επιστημονικότητα των συνεργατών της Assisting Nature. Επίσης, παρουσίασε α) αύξηση 20% στον αριθμό ωοληψιών (κύκλων), β) ποσοστό 44% κλινικών κυήσεων σε όλες τις ηλικίες και γ) το εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό (78,6%) των κλινικών κυήσεων που επιτυγχάνονται από τη μονάδα σε γυναίκες-λήπτριες ωαρίων. Αξίζει, επίσης να σημειωθεί, πως ιδιαίτερα ενθαρρυντική και αυξητική  είναι η τάση του αριθμού των γυναικών που προχωρούν σε κατάψυξη ωαρίων (κρυοσυντήρηση) για τη διατήρηση της γονιμότητάς τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από τους συνεργάτες και τους ιατρούς της μονάδας και του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας,  ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας, κύριος Β. Πινακάς, ο κύριος Απ. Κομνός, εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρεια Θεσσαλίας σε θέματα Δημόσιας Υγείας, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, κύριος Χρ. Βενέτης και η κυρία Αθ. Γόμπου, εκπροσωπώντας τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας, ενώ χαιρέτισαν με επιστολή ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Λάρισας κύριος Μ. Χαρακόπουλος και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Λάρισας κύριος
Β.Κόκκαλης.

  Δειτε επισης:

  Το IASO MOM Event 31.05.2024 σε περιμένει! Δήλωσε συμμετοχή!
  ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

  Το IASO MOM Event 31.05.2024 σε περιμένει! Δήλωσε συμμετοχή!

  Το “IASO Mom” το πρώτο event της Κεντρικής Ελλάδας για  μαμάδες και..μέλλ...

  Οι Καρδιολόγοι του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σε εκπαιδευτική ομιλία
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  Οι Καρδιολόγοι του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σε εκπαιδευτική ομιλία

  Σειρά στις καθιερωμένες επιστημονικές διαλέξεις στο πλαίσιο του ετήσιου προγρά...

  Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κοντά στους Λαρισαίους στην μεγάλη δράση εθελοντισμού για την υγεία 
 «Μαζί μια αγκαλιά»
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κοντά στους Λαρισαίους στην μεγάλη δράση εθελοντισμού για την υγεία  «Μαζί μια αγκαλιά»

  Από τις 11 μέχρι τις 17 Μαΐου, οι φορείς υγείας και πρόνοιας της Λάρισας, γίνα...