Νέα

Συνεχίζονται οι δωρεάν μαστογραφίες  με το πρόγραμμα Φώφη Γεννηματάστο Κέντρο Μαστού ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Συνεχίζονται οι δωρεάν μαστογραφίες  με το πρόγραμμα Φώφη Γεννηματάστο Κέντρο Μαστού ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Από τον Ιούνιο 2022, από την αρχή δηλαδή που ξεκίνησε το πρόγραμμα «Προληπτικός έλεγχος για τον καρκίνο του μαστού – Φώφη Γεννηματά», το Κέντρο Μαστού του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης συμμετέχει συστηματικά, παρέχοντας δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στις γυναίκες δικαιούχους της Κεντρικής Ελλάδας.

Υπολογίζεται ότι περίπου 300 γυναίκες θα έχουν πραγματοποιήσει, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ψηφιακές μαστογραφίες στο πλαίσιο του προγράμματος  για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, στο Κέντρο Μαστού του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Είναι σπουδαίο να τονιστεί ότι με τη βοήθεια του προγράμματος Φώφη Γεννηματά και την άμεση εξυπηρέτηση του Κέντρου Μαστού, γυναίκες που παλαιότερα αμελούσαν τις προληπτικές τους  εξετάσεις, είχαν την ευκαιρία να φροντίσουν τον εαυτό τους, να εντοπίσουν έγκαιρα ευρήματα  και να προλάβουν ριζικές θεραπείες.

Μόνο στο Κέντρο Μαστού του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, οι γυναίκες αυτές, εντελώς δωρεάν είχαν την ευκαιρία, πρώτες στην Κεντρική Ελλάδα να δοκιμάσουν τον τελευταίας τεχνολογίας Ψηφιακό Μαστογράφο με δυνατότητα τομοσύνθεσης σε πυκνούς μαστούς με ελάχιστη ακτινοβολία, ο οποίος υποστηρίζει και στερεοτακτική βιοψία και τοποθέτηση σύρματος hook, με ακρίβεια χιλιοστού, για τη σήμανση της πιθανής βλάβης.

Είμαστε δίπλα στις γυναίκες της περιοχής και υπενθυμίζουμε ότι το πρόγραμμα «Προληπτικός έλεγχος για τον καρκίνο του μαστού – Φώφη Γεννηματά» συνεχίζεται. Επιπλέον, το πρόγραμμα δε σταματά με τη διενέργεια δωρεάν εξέτασης ψηφιακής μαστογραφίας, αλλά προβλέπει επιπλέον τόσο τη δωρεάν επίσκεψη σε γιατρό για όσες γυναίκες εντοπιστούν με ευρήματα όσο και τη δωρεάν διενέργεια υπερηχογραφήματος για περαιτέρω αποσαφήνιση των ευρημάτων.

Παρακαλούμε, για πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού, καλέστε στο 2410996153

ή επισκεφθείτε το site μας: https://www.iaso.gr/thessalias/maieytiki-gynaikologiki-kliniki/ypiresies/gynaikologiki-kliniki/kentro-mastoy/to-kentro  

 

 

 

  Δειτε επισης:

  Το IASO MOM Event 31.05.2024 σε περιμένει! Δήλωσε συμμετοχή!
  ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

  Το IASO MOM Event 31.05.2024 σε περιμένει! Δήλωσε συμμετοχή!

  Το “IASO Mom” το πρώτο event της Κεντρικής Ελλάδας για  μαμάδες και..μέλλ...

  Οι Καρδιολόγοι του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σε εκπαιδευτική ομιλία
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  Οι Καρδιολόγοι του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σε εκπαιδευτική ομιλία

  Σειρά στις καθιερωμένες επιστημονικές διαλέξεις στο πλαίσιο του ετήσιου προγρά...

  Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κοντά στους Λαρισαίους στην μεγάλη δράση εθελοντισμού για την υγεία 
 «Μαζί μια αγκαλιά»
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κοντά στους Λαρισαίους στην μεγάλη δράση εθελοντισμού για την υγεία  «Μαζί μια αγκαλιά»

  Από τις 11 μέχρι τις 17 Μαΐου, οι φορείς υγείας και πρόνοιας της Λάρισας, γίνα...