Νέα

Δωρεάν Ψηφιακές Μαστογραφίες στο Κέντρο Μαστού ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με το πρόγραμμα "Φώφη Γεννηματά"

Δωρεάν Ψηφιακές Μαστογραφίες στο Κέντρο Μαστού ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με το πρόγραμμα "Φώφη Γεννηματά"

Το Κέντρο Μαστού του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης συμμετέχει στο Εθνικό πρόγραμμα για την Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού «Φώφη Γεννηματά» https://mastografia.gov.gr, το οποίο περιλαμβάνει χωρίς καμία επιβάρυνση Εξέταση Ψηφιακής Μαστογραφίας για όλες τις γυναίκες-δικαιούχους, Κλινική εξέταση ή Υπερηχογράφημα (σε περίπτωση ευρήματος).

Το πρόγραμμα αφορά σε όλες τις γυναίκες ηλικίας 50-69 ετών, οι οποίες διαμένουν στην Ελλάδα και διαθέτουν ΑΜΚΑ. Εξαιρούνται μόνο όσες έχουν ήδη κάνει ψηφιακή μαστογραφία κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, είτε εκείνες που έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού κατά την τελευταία πενταετία. Η διαδικασία που θα ακολουθείται είναι η εξής:

• Γυναίκες οι οποίες έχουν ενεργοποιήσει την άυλη συνταγογράφηση, έχουν λάβει ή θα λάβουν το άυλο παραπεμπτικό για την εξέταση ψηφιακής μαστογραφίας με μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο ή μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Με το άυλο παραπεμπτικό μπορούν να απευθυνθούν στο Κέντρο Μαστού του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και να κλείσουν το ραντεβού τους για την εξέταση, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

• Γυναίκες οι οποίες δεν έχουν ενεργοποιήσει την άυλη συνταγογράφηση, μπορούν να τηλεφωνήσουν στο γιατρό τους ή στο  Κέντρο Μαστού του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας για την έκδοση σχετικού παραπεμπτικού και για να κλείσουν το ραντεβού τους για την εξέταση, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Παρακαλούμε, για πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού, καλέστε στο 2410996153

ή επισκεφθείτε το site μας: https://www.iaso.gr/thessalias/maieytiki-gynaikologiki-kliniki/ypiresies/gynaikologiki-kliniki/kentro-mastoy/to-kentro  

Στο Κέντρο Μαστού του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, το πιο σύγχρονο και ολοκληρωμένο Κέντρο Μαστού στην Κεντρική Ελλάδα παρέχουμε ολοκληρωμένη φροντίδα της γυναίκας. Σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής, κάτω από την ασφάλεια που παρέχει εδώ και 12 χρόνια το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία, συγκεντρώθηκαν οι καλύτεροι εξειδικευμένοι στο μαστό επιστήμονες, οι οποίοι παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την πρόληψη, την αντιμετώπιση, τη θεραπεία και την αποκατάσταση των παθήσεων του μαστού.

 

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες: 

Ιωάννα Σάββα, Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

τηλ.: 2410 996110 email: [email protected]

    Δειτε επισης:

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας:  Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων

    Συνεχίζονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον οι επιστημονικές ομιλίες στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, εστιάζοντας κάθε φορά σε κάποιο εξειδικευμ...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη

    Με μεγάλο ενδιαφέρον το κοινό της περιοχής παρακολούθησε τις τελευταίες εξελίξ...

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»

    Στη μεγάλη γιορτή της Λάρισας για τον Αυτισμό, το ΙΑΣΩ  Θεσσαλίας έδωσε κ...