Νέα

Συνεργασία του Ομίλου ΙΑΣΩ με την ΑΧΑ Ασφαλιστική

Συνεργασία του Ομίλου ΙΑΣΩ με την ΑΧΑ Ασφαλιστική

O Όμιλος ΙΑΣΩ προχώρησε σε συμφωνία συνεργασίας με την ΑΧΑ Ασφαλιστική, εντάσσοντας στα ειδικά συμβεβλημένα νοσηλευτήρια της ασφαλιστικής το ΙΑΣΩ, ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ και ΙΑΣΩ GENERAL.

Από αυτή τη συνεργασία, οι ασφαλισμένοι της ΑΧΑ έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας καθώς και επιπλέον προνόμια, σε έναν από τους μεγαλύτερους Ομίλους Υγείας στην Ελλάδα, προκειμένου να καλύψουν αποτελεσματικά τις ανάγκες τους. O Όμιλος ΙΑΣΩ διαθέτει κορυφαίους ιατρούς, άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό και τελευταίας τεχνολογίας ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, που αποτελούν εγγύηση για ένα εξαιρετικό επίπεδο περίθαλψης, εφαρμόζοντας πολιτική ποιότητας διεθνών προδιαγραφών. Παράλληλα, διασφαλίζεται η απευθείας εξόφληση των εξόδων νοσηλείας και των αμοιβών ιατρών από πλευράς ΑΧΑ, χωρίς να χρειάζεται οι ασφαλισμένοι να εκταμιεύσουν χρήματα.

Στρατηγική του Ομίλου ΙΑΣΩ είναι να παρέχει ένα εξαιρετικό επίπεδο περίθαλψης στους ασθενείς, βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες του, μέσω της υιοθέτησης των πιο προηγμένων ιατρικών πρακτικών παγκοσμίως, της συνεχούς κατάρτισης και εκπαίδευσης του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, αλλά και μέσω επενδύσεων σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής.

Το ΙΑΣΩ βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας 37-39, Μαρούσι (Τηλ. Κέντρο: 210 6184000)

Το ΙΑΣΩ Παίδων βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας 37-39, Μαρούσι (Τηλ. Κέντρο: 210 6383000)

Το ΙΑΣΩ General βρίσκεται στη Λεωφόρο Μεσογείων 264, Χολαργός (Τηλ. Κέντρο: 210 6502000)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΙΑΣΩ

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους υγείας στην Ελλάδα, με τέσσερις υπερσύγχρονες μονάδες υγείας, τρεις στην Αθήνα και μία στη Λάρισα, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγείας με επίκεντρο τον ασθενή. Παρέχει ένα εξαιρετικό επίπεδο περίθαλψης στους ασθενείς, βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες του, μέσω της υιοθέτησης των πιο προηγμένων ιατρικών πρακτικών παγκοσμίως, της συνεχούς κατάρτισης και εκπαίδευσης του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, αλλά και μέσω επενδύσεων σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ ακολουθεί πολιτική ποιότητας διεθνών προδιαγραφών με αποτέλεσμα τις συνεχιζόμενες διακρίσεις του (Best Hospitals Worldwide 2014, Best Hospitals Worldwide 2015, Preferred Partner Hospital 2016) που πιστοποιούν την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του.

 

ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ https://www.iaso.gr/omilos/poioi-eimaste/apostoli-orama
Στοιχεία Επικοινωνίας:
Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου ΙΑΣΩ: Νάνσυ Χριστοπούλου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας, +30.210.63.83.917, [email protected]

 

Είναι ιδρυτικό μέλος της Χρηματοοικονομικής Πρωτοβουλίας του Περιβαλλοντικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών Αρχές για τη Βιώσιμη Ασφάλιση (UN Environment Programme’s Finance Initiative - UNEP FI) και έχει υπογράψει τις Αρχές των Ηνωμένωoiuν Εθνών για Υπεύθυνες Επενδύσεις (UN Principles for Responsible Investment).

 

ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.axa.gr
Στοιχεία Επικοινωνίας:
Λένα Πλαΐτη: +30.210.72.68.201, [email protected]
Ευγένιος Πετούμενος: +30.210.72.68.267, [email protected]

    Δειτε επισης:

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας:  Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων

    Συνεχίζονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον οι επιστημονικές ομιλίες στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, εστιάζοντας κάθε φορά σε κάποιο εξειδικευμ...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη

    Με μεγάλο ενδιαφέρον το κοινό της περιοχής παρακολούθησε τις τελευταίες εξελίξ...

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»

    Στη μεγάλη γιορτή της Λάρισας για τον Αυτισμό, το ΙΑΣΩ  Θεσσαλίας έδωσε κ...