Στρατηγικές Συνεργασίες

Συνεργασία με τη Σύμπλευση

Φθινοπωρινή Αποστολή 2021: Το «δίπλα σας» του Ομίλου ΙΑΣΩ και η Σύμπλευση, προσηλωμένοι στο έργο τους, επισκέφτηκαν το Δήμο Αγίου Ευστρατίου, το πιο απομακρυσμένο νησί της Ελλάδας, για να εξετάσουν ενήλικες και παιδιά του νησιού. Οι κυρίες Βιβή Μαγγίνα, Παιδίατρος, Επιμελήτρια Α’ Παιδιατρικής Κλινικής ΙΑΣΩ Παίδων και Ευδοκία Παπαχαραλάμπους, Παιδοοφθαλμίατρος, Επιστημονική Συνεργάτιδα Οφθαλμολογικού Τμήματος ΙΑΣΩ Παίδων.

Καλοκαιρινή Αποστολή 2021: Ο Όμιλος ΙΑΣΩ βρέθηκε δίπλα στη Σύμπλευση για την πραγματοποίηση του Διάπλου 2021. Ήμασταν δίπλα τους, με την ιατρική ομάδα του ΙΑΣΩ, για τη διενέργεια των προληπτικών ελέγχων (video &  photos ) Εκπέμπαμε τον παλμό από κάθε νησί με τη βοήθεια των ιατρών: Δημήτρη Δαρδαμάνη, MD, M.Sc., Γενικού Χειρουργού Προηγμένη Λαπαροσκοπική Χειρουργική ΙΑΣΩ, Νίκου Καραμαλίκη, Μαιευτήρα/Γυναικολόγου, Συνεργάτη ΙΑΣΩ, Ευδοκίας Παπαχαραλάμπους, Παιδοοφθαλμιάτρου, Επιστημονικής Συνεργάτιδας Οφθαλμολογικού Τμήματος ΙΑΣΩ Παίδων. Κατά τη διάρκεια του Διάπλου, πραγματοποιήθηκαν 280 προληπτικοί έλεγχοι και 80 test pap στους κατοίκους των νησιών, που αναλύθηκαν στα Κεντρικά Εργαστήρια και το Κυτταρολογικό Τμήμα του ΙΑΣΩ.

Συνεργασία Ομίλου ΙΑΣΩ και Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

Συνεργασία Ομίλου ΙΑΣΩ και Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ και η Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. ένωσαν τις δυνάμεις τους για τις γυναίκες της Ανοιχτής Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων στον Ελαιώνα Αττικής. Οι εθελοντές ιατροί της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. πραγματοποίησαν κλινική εξέταση (ψηλάφηση μαστού) και υπερηχογράφημα μαστού σε περισσότερες από 60 γυναίκες. Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «δίπλα σας» του Ομίλου ΙΑΣΩ, το ΙΑΣΩ προσέφερε όλο το απαραίτητο υγειονομικό υλικό για την πραγματοποίηση των εξετάσεων καθώς και την ενίσχυση του ιατρείου της Δομής. Τέλος, το ΙΑΣΩ Παίδων προσέφερε παιχνίδια και γραφική ύλη στα παιδάκια της Δομής.

Συνεργασία ΙΑΣΩ με Το Χαμόγελο του Παιδιού

Συνεργασία ΙΑΣΩ με Το Χαμόγελο του Παιδιού
Με αφορμή τον εορτασμό των 20 χρόνων λειτουργίας του ΙΑΣΩ, το ΙΑΣΩ στήριξε και ενίσχυσε οικονομικά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω της πλατφόρμας www.myiasomoments.gr ή με hashtag #myiasomoments μέσω Twitter και Instagram. Όλα τα ζευγάρια που ήθελα να μοιραστούν τις πρώτες μοναδικές στιγμές με το μωρό τους μέσα από το ΙΑΣΩ, μπορούσαν να ανεβάσουν φωτογραφίες στην πλατφόρμα, προσφέροντας 1€ στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για κάθε φωτογραφία.

Συνεργασία με το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών

Οι Ολυμπιονίκες και τα στελέχη του Συλλόγου, έχουν πλέον πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας προκειμένου να καλύψουν αποτελεσματικά τις ανάγκες τους. Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, στα πλαίσια αυτής της νέας συνεργασίας, θα είναι αρωγός και συνδιοργανωτής με το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΙΑΣΩ «δίπλα σας», για την πραγματοποίηση δράσεων προαγωγής της υγείας και κοινωνικής ευαισθητοποίησης στο ευρύ κοινό.

Φωτογραφικό υλικό