Δωρεές

Σε ιατρικό εξοπλισμό, υγειονομικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης

Σε ιατρικό εξοπλισμό, υγειονομικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης

To ΙΑΣΩ Γενική Κλινική δίπλα στους φοιτητές! Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «δίπλα σας», το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική προσέφερε στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών τρία θερμόμετρα για το Εργαστήριο Λειτουργικής Ανατομικής και για το ιατρείο της σχολής καθώς και 100 δωρεάν COVID-19 Rapid test Αντιγόνου, για τις ανάγκες εξέτασης των φοιτητών.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Αχαρνών

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Αχαρνών

Το ΙΑΣΩ διέθεσε 60 αντισηπτικά στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Αχαρνών για την προστασία της υγείας τους.

  • Γιατροί του Κόσμου: Διάθεση γυναικολογικών ενδομήτριων σπειραμάτων (IUD) για την κάλυψη των αναγκών τους στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη.
  • Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Ο Όμιλος ΙΑΣΩ στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «δίπλα σας» υποστηρίζει έμπρακτα τους συνανθρώπους μας που δίνουν μάχη για την κατάσβεση των πυρκαγιών που πλήττουν τη χώρα μας, προσφέροντας μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, υγειονομικό υλικό και φάρμακα που είναι απαραίτητα για την ασφάλειά τους και την αντιμετώπιση τραυματισμών. Επίσης, μαζί το Σωματείο Εργαζομένων του ΙΑΣΩ προσφέρθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ με το «δίπλα σας» αγκαλιάζει τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο "Η Αγκαλιά"!

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ με το «δίπλα σας» αγκαλιάζει τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο "Η Αγκαλιά"!

Η Αγκαλιά: Ο Όμιλος ΙΑΣΩ με το «δίπλα σας» αγκαλιάζει με πράξεις υγείας και φροντίδας τις νέες μητέρες και όλα τα παιδιά του Φιλανθρωπικού Συλλόγου "Η Αγκαλιά"! Επισκεφθήκαμε τις εγκαταστάσεις τους, διευρύναμε τη συνεργασία μας και χαρίσαμε δωράκια του ΙΑΣΩ Παίδων, καθώς και 350 παιδικά αντιηλιακά από τη Frezyderm. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο για τα παιδιά!

  • Ο Όμιλος ΙΑΣΩ, σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Αποστολή «ΑΝΘΡΩΠΟΣ», προσέφερε 46.600 γάντια μίας χρήσης, για την κάλυψη των αναγκών έξι Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.
  • Ο Όμιλος ΙΑΣΩ δίπλα στους πληγέντες στο Μάτι. Το ΙΑΣΩ ανταποκρίθηκε σε αιτήματα άμεσης βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας που επηρεάστηκαν από τις πυρκαγιές, προσφέροντας ιατροφαρμακευτικό υλικό, είδη πρώτης ανάγκης και με εθελοντική ομάδα. Επίσης, τον Μάρτιο 2018 γεννήθηκαν στο ΙΑΣΩ δίδυμα κοριτσάκια όπου το ΙΑΣΩ ανέλαβε να καλύψει τις πρώτες τους ανάγκες σε ό,τι χρειαστούν όπως γάλατα, πάνες και ό,τι άλλο για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι η οικογένεια να ορθοποδήσει.
  • Το ΙΑΣΩ πραγματοποίησε μία σημαντική δωρεά σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό όπως απινιδωτές, καρδιογράφους, μικροσκόπια, κ.ά. στο Δημοτικό Ιατρείο Κυψέλης, το οποίο αναβαθμίστηκε και αποτελεί το πρώτο ιατρείο που ξεκίνησε να λειτουργεί με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Το ΙΑΣΩ Παίδων ενίσχυσε οικονομικά και σε εξοπλισμό την Ελληνική Δημοκρατική Κοινότητα Ιζβοαρέλε στη Ρουμανία.
  • Το ΙΑΣΩ προσέφερε τον κατάλληλο ιατρικό εξοπλισμό για την ενίσχυση των υποβαθμισμένων Μονάδων Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών σε χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας και βοήθεια στους πυρόπληκτους της Πελοποννήσου και της Εύβοιας, με τη δωρεάν νοσηλεία ασθενών και εγκύων.

Σε ξενοδοχειακό εξοπλισμό

Άσυλο Ανιάτων

Το «δίπλα σας» του Ομίλου ΙΑΣΩ βρέθηκε στο Άσυλον Ανιάτων, το πιο ιστορικό κτίριο με το επιβλητικό οίκημα και τον μεγάλο κήπο. Προσφέραμε ξενοδοχειακό εξοπλισμό (κλίνες, κομοδίνα, τραπεζοτουαλέτες, κουρτίνες, κουβερλί & τροχήλατα νοσηλείας) στα δωμάτια αυτής της μεγάλης οικογένειας των 140 ατόμων.

Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου

Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου

Η υγεία των συμπολιτών μας είναι για εμάς το Α & το Ω! Μια ακόμη ημέρα προσφοράς στο ΙΑΣΩ! Με μεγάλη χαρά καλύφθηκαν οι ανάγκες του πολυϊατρείου, του κοινωνικού φαρμακείου και του κοινωνικού παντοπωλείου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου με 2.000 τμχ υγειονομικό υλικό. Ο Όμιλος ΙΑΣΩ βρίσκεται έμπρακτα δίπλα σε κάθε Δήμο ή/και κοινότητα.

Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας

Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «δίπλα σας» δώρισε 120 τεμάχια ξενοδοχειακού εξοπλισμού με 12 καναπέδες, 19 κρεβάτια και 89 καρέκλες στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας.

Φωτογραφικό υλικό