Δωρεάν Υπηρεσίες και Χειρουργεία

 • Δωρεάν test covid-19 για το προσωπικό και τα παιδιά Μη Κυβερνητικών Οργανισμών καθώς και σε αθλητικές ομάδες
 • Με αφορμή το κίνημα Movember, το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική φροντίζει για την υγεία του άνδρα και προσφέρει δέκα προληπτικούς ελέγχους στο υπερσύγχρονο τμήμα Check-up, μέσω διαγωνισμού στις σελίδες του στο Facebook και στο Instagram.  
 • Για το 2021, το ΙΑΣΩ Παίδων προσέφερε 42 παιδικά check up μέσω διαγωνισμών σε facebook και Instagram.
 • Κιβωτός του Κόσμου: Δωρεάν χειρουργική επέμβαση υδρονέφρωσης σε βρέφος 4 μηνών από τον Δρ. Χρήστο Χιωτίνη, Διευθυντή Παιδοχειρουργικού Τμήματος ΙΑΣΩ Παίδων
 • Το ΙΑΣΩ συνεχίζει και το 2021 να προσφέρει Δωρεάν Χειρουργεία Μαστού σε Ευπαθείς Ομάδες. Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Δίπλα σας». Ο Προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου ΙΑΣΩ Dr. Γ. Σταματίου ανέφερε σχετικά: «Το ΙΑΣΩ με γνώμονα την καλύτερη φροντίδα της γυναίκας, έχει δημιουργήσει το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο Κέντρο Μαστού στην Ελλάδα. Είμαστε δίπλα στην γυναίκα πάντα, ακόμα και αν αντιμετωπίζει δυσκολίες, για να της προσφέρουμε την  καλύτερη θεραπεία».  
 • Το ΙΑΣΩ γιόρτασε τα 25 χρόνια λειτουργίας του και προσέφερε για πρώτη φορά 10 δωρεάν τοκετούς - το μεγαλύτερο δώρο από το μεγαλύτερο Μαιευτήριο στην Ευρώπη.
 • Το ΙΑΣΩ Παίδων προσέφερε δωρεάν εξέταση SARS CoV-2 RNA (PCR) (covid-19) για τα παιδιά άπορων οικογενειών.
 • Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κοιλιοκάκης, ο Όμιλος ΙΑΣΩ με το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «δίπλα σας» αγκαλιάζει την Ελληνική Εταιρεία Κοιλιοκάκης με στόχο την κάλυψη των αναγκών των πασχόντων σε υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου προκειμένου να τους εξασφαλίσει καλύτερη ποιότητα ζωής.
 • Διενέργεια δωρεάν ελέγχου θρομβοφιλίας σε μέλη της οργάνωσης “Εξέλιξη Ζωής”

Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού

Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού (Δεκέμβριος 2019) και στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «δίπλα σας», διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό επισκέφτηκε τους οργανισμούς «Το Χαμόγελο του Παιδιού», «Κιβωτός του Κόσμου», «Παιδικό Χωριό SOS Βάρης», «Γιατροί του Κόσμου» και «Η Καρδιά του Παιδιού» και εμβολίασαν περισσότερα από 350 παιδιά και ενήλικες, εξασφαλίζοντας έναν υγιή χειμώνα. Για ακόμη μία φορά, θαυμάσαμε τη γενναιότητα και τον αυθορμητισμό των παιδιών, τα ζεστά τους χαμόγελα καθώς και τα πολλά φιλιά που μας μοίρασαν. Η αποστολή του ΙΑΣΩ Παίδων συνεχίζεται για ακόμα περισσότερα υγιή παιδιά και άπειρα χαμόγελα.  

 • Το ΙΑΣΩ, µε στόχο να φροντίσει και να προστατεύσει την υγεία της γυναίκας κατά την διάρκεια της εγκυµοσύνης της, προσέφερε εµβολιασµό κατά της γρίπης σε 80 εγκύους που πραγµατοποίησαν τον προγραµµατισµένο τους έλεγχο στο Τµήµα Εµβρυοµητρικής του ΙΑΣΩ όπως Αυχενική διαφάνεια, Β’ Επιπέδου, Doppler και βιοφυσικό προφίλ. Ο εµβολιασµός πραγµατοποιήθηκε εύκολα, γρήγορα και χωρίς κανένα κόστος από το εξειδικευµένο νοσηλευτικό προσωπικό του ΙΑΣΩ.
 • Με αφορμή τον μήνα Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, το ΙΑΣΩ διοργάνωσε τον Οκτώβριο του 2018 την καμπάνια «ΜΑΣΤ-DO». Στόχος της ήταν να ευαισθητοποιήσει τις γυναίκες για την ανάγκη της ετήσιας μαστογραφίας, ενώ στο πλαίσιό της προσέφερε τρεις επιλογές για τον έλεγχο του μαστού σε προνομιακή τιμή.
 • Το ΙΑΣΩ και το ΙΑΣΩ Παίδων ανέλαβαν δωρεάν όλους τους τοκετούς και τις παιδιατρικές εξετάσεις για τους πληγέντες της Μάνδρας, μέχρι και τα τέλη Αυγούστου του 2018.
 • Το ΙΑΣΩ με αφορμή τον εορτασμό των 20 χρόνων λειτουργίας του και τη Γιορτή της Μητέρας, προσέφερε για πρώτη φορά 5 Δωρεάν Τοκετούς σε μονόκλινο, με διαγωνισμό στο Facebook.
 • Με αφορμή τον εορτασμό των 20 χρόνων λειτουργίας του ΙΑΣΩ και την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας, η Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life– IASO προσέφερε 5 δωρεάν κύκλους εξωσωματικής, με διαγωνισμό στο Facebook.
 • Το ΙΑΣΩ παρείχε δωρεάν περίθαλψη σε άπορες επίτοκες γυναίκες μετά από αίτημα του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
 • Το ΙΑΣΩ παρείχε σημαντικές εκπτώσεις και προνόμια σε ειδικές ομάδες ατόμων που δοκιμάζονται πολύ έντονα από την οικονομική κρίση, όπως μακροχρόνια ανέργους, πολύτεκνους, σε συνεργασία με την Ένωση Πολυτέκνων Ελλάδος, άτομα με ειδικές ανάγκες, καθώς και σε φοιτητές-σπουδαστές ΑΕΙ και ΤΕΙ.
 • Το ΙΑΣΩ ανταποκρίθηκε σε αιτήματα Μη Κυβερνητικών Οργανισμών, όπως Το Χαμόγελο του Παιδιού και τα Παιδικά Χωριά SOS, για τη νοσηλεία και τη θεραπεία των παιδιών, καθώς και σε αιτήματα πολιτικών, δημοτικών και εκκλησιαστικών αρχών.
 • Το ΙΑΣΩ παρείχε δωρεάν περίθαλψη σε άπορες επίτοκες γυναίκες (σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και με τις κατά τόπους Μητροπόλεις), σε συνανθρώπους που κατοικούν σε παραμεθόριες ή πληγείσες περιοχές, καθώς και σε πολύτεκνες οικογένειες, σε συνεργασία με την Ένωση Πολυτέκνων Ελλάδος.
 • Πραγματοποίησε δωρεάν εξετάσεις στις γυναίκες-μέλη της Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος, σε παιδιά με ειδικές ανάγκες, σπουδαστές της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης και στα μέλη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.
 • Το ΙΑΣΩ ήταν χορηγός του Ομίλου Unesco Δωδεκανήσου, πραγματοποιώντας εντελώς δωρεάν τοκετούς, εργαστηριακές/διαγνωστικές εξετάσεις και χειρουργικές επεμβάσεις, ενισχύοντας ιατρικά τις άπορες γυναίκες των ακριτικών νησιών της Δωδεκανήσου. Επίσης, ήταν χορηγός για το γούρι της χρονιάς του Ομίλου της Unesco, που αποτελείται από δύο αντίγραφα αρχαϊκών νομισμάτων του 4ου αιώνα π.Χ.

Φωτογραφικό υλικό