Αθλητισμός

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ στηρίζει χορηγικά ομάδες και παρέχει ιατρική, νοσηλευτική κάλυψη διαθέτοντας παράλληλα ασθενοφόρο. Επιπρόσθετα, συμμετέχει ενεργά σε αθλητικές οργανώσεις με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

To IASO Running Team στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Το IASO Running Team, η νέα ομάδα του Ομίλου ΙΑΣΩ, συμμετείχε στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021. Περπατήσαμε, τρέξαμε, γελάσαμε και στο τέλος του αγώνα δώσαμε όλοι μαζί μία υπόσχεση, ότι όσο θα μεγαλώνει η ομάδα τόσο θα μεγαλώνουν και τα χιλιόμετρα που θα διανύουμε μαζί! Πολλά συγχαρητήρια στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτρια της ομάδας μας, Γιώργο Παναγιωτάκο, Αντώνη Κακανιάρη και Χριστίνα Ρίτα!
  • Από το 2016, το IASO Team συμμετέχει στο Ladies Run.
  • Το ΙΑΣΩ συµµετείχε στον 42ο Αγώνα ∆ρόµου ∆ήµου Φιλοθέης-Ψυχικού όπου το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, µε πλήρως εξοπλισµένο ασθενοφόρο, φρόντισε για την ασφάλεια των δροµέων.
  • Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, κάλυψε µε εξειδικευµένο ιατρικό προσωπικό το Πανελλήνιο πρωτάθληµα Judo το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα στις 2-3 Φεβρουαρίου 2019. Επίσης, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στήριξε το µεγάλο αθλητικό γεγονός «Όλοι µαζί τρέχουµε για τα παιδιά µε χρόνια νοσήµατα» που πραγματοποιήθηκε στις 29/9/2019, στη Λάρισα.
  • Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στήριξε το μεγάλο αθλητικό γεγονός «Όλοι μαζί τρέχουμε για τα παιδιά με χρόνια νοσήματα» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, στη Λάρισα. Επίσης, συμμετείχε στο 4ο πανθεσσαλικό παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου με την επωνυμία «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο του Παιδιού» του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», από 1 έως 3 Ιουνίου/2018, στο ΑΕΛ FC Arena.
  • Το ΙΑΣΩ κάλυψε το 6ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αθλητισμού, το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ένωσης Αθλητικών Ομοσπονδιών και πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο από την 1η Αυγούστου έως και τις 10 Αυγούστου 1997. Στην εκδήλωση συμμετείχαν 1.882 αθλητές από 198 συμμετέχουσες χώρες.

Φωτογραφικό υλικό