Νέα

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»

Στη μεγάλη γιορτή της Λάρισας για τον Αυτισμό, το ΙΑΣΩ  Θεσσαλίας έδωσε και φέτος το «παρών»  μαζί με χιλιάδες κόσμου, που είτε συμμετείχαν αγωνιστικά, είτε παραβρέθηκαν με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση. Με το σύνθημα «Τρέχουμε για τον Αυτισμό», 2.500 περίπου δρομείς κάθε ηλικίας έτρεξαν έναν αγώνα διαφορετικό από τους άλλους, για να διαδώσουν το μήνυμα της συμπερίληψης και της αποδοχής.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας εκπροσωπήθηκε από μία ομάδα 70 ατόμων, εργαζομένων και ιατρών, που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στους κεντρικότερους δρόμους της πόλης. Αξίζει να αναφέρουμε πως από την ομάδα του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας διακρίθηκε η Μελίνα Μέλλου, που τερμάτισε τρίτη στον αγώνα των 5.000 μέτρων.

Στο χώρο εκκίνησης του αγώνα βρισκόταν με διαρκή παρουσία το ασθενοφόρο με διασώστη, καθώς οι ιατροί του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας,  η Καρδιολόγος Μελίνα Νταλαπάσχα και η Ορθοπαιδικός   Κατερίνα Βελώνη,  οι οποίες προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στους συμμετέχοντες, όταν αυτό χρειάστηκε.

Διοργανωτές του αγώνα ήταν ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας, σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και τον «Α.Σ Πελασγός Λάρισας», και έγινε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων, με την υποστήριξη των: Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, Mamali Trail Run, Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ν. Λάρισας, Κοιν.Σ.Επ. «Αθλοτεχνίες», Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ν. Λάρισας και Π.Ε.Π.Φ.Α Ν. Λάρισας. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των δράσεων του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας.

  Δειτε επισης:

  Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κοντά στους Λαρισαίους στην μεγάλη δράση εθελοντισμού για την υγεία 
 «Μαζί μια αγκαλιά»
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κοντά στους Λαρισαίους στην μεγάλη δράση εθελοντισμού για την υγεία  «Μαζί μια αγκαλιά»

  Από τις 11 μέχρι τις 17 Μαΐου, οι φορείς υγείας και πρόνοιας της Λάρισας, γίνα...

  Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συμμετέχει στη μεγάλη δράση αλληλεγγύης Μαζί μια αγκαλιά
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συμμετέχει στη μεγάλη δράση αλληλεγγύης Μαζί μια αγκαλιά

  Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συμμετέχει στη μεγάλη δράση αλληλεγγύης Μαζί μια αγκαλιά που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας και ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικ...

  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία για την αξονική εντερογραφία
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία για την αξονική εντερογραφία

  Ο ρόλος της αξονικής εντερογραφίας στη μελέτη των παθήσεων του λεπτού εντέρου ...