Νέα

Ενημέρωση Ασφαλιστών στο  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Ενημέρωση Ασφαλιστών στο  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας του Ομίλου ΙΑΣΩ για προσαρμογή και αναβάθμιση της ολοκληρωμένης κάλυψης των αυξανόμενων  αναγκών υγείας κάθε ανθρώπου, τα στελέχη της Εμπορικής Διεύθυνσης του Ομίλου, παρουσίασαν σε αντιπροσώπους της εταιρίας Be . Brokers της Κεντρικής Ελλάδας τα νέα προγράμματα και υπηρεσίες υγείας  του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας .

Σε ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, ο κ. Βέλης Παππάς, Διευθυντής Ενημέρωσης και Εξυπηρέτησης Ασφαλιστικών Εταιρειών και Ασφαλιστικών Συμβούλων και η κα Κατερίνα Κουρούτη, Διευθύντρια Εμπορικής Ανάλυσης  από τη Γενική Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου ΙΑΣΩ και από το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας η κα Νεκταρία Ξηροφώτου, Commercial Manager , παρουσίασαν τις υπηρεσίες και παροχές του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στους συνεργάτες και ασφαλισμένους της εταιρίας. Η Be . Brokers , μία πρακτοριακή εταιρία που αναπτύσσεται ως Β2Β insurance marketplace και απευθύνεται σε επαγγελματίες ασφαλιστές, εκπροσωπήθηκε από τους συνεργάτες ασφαλιστές  της Κεντρικής Ελλάδας με πρωτοβουλία των Life and Health Manager , κ. Κουππάρη Κωνσταντίνο και Υπεύθυνο Ανάπτυξης & Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων, κ. Γιώργο Φωκά. Μετά την παρουσίαση, έγινε αναλυτική συζήτηση του πλαισίου συνεργασίας και ξενάγηση στους χώρους του Νοσοκομείου.

H ευρύτερη συνεργασία του Ομίλου ΙΑΣΩ με αντιπροσώπους των μεγαλύτερων ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών για προγράμματα τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά γίνεται συστηματικά, με ειδικές παροχές στους ασφαλισμένους και άμεση, προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. Κύριο μέλημά μας είναι να γνωρίζουν οι ασφαλισμένοι την πραγματική αξία των ιατρικών υπηρεσιών, με προσιτές και ολοκληρωμένες λύσεις που απευθύνονται σε όλους και πως αν κάτι αξίζει να ασφαλίσει κανείς είναι η υγεία του,  ό,τι  δηλαδή  πιο πολύτιμο έχει!

 

    Δειτε επισης:

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας:  Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων

    Συνεχίζονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον οι επιστημονικές ομιλίες στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, εστιάζοντας κάθε φορά σε κάποιο εξειδικευμ...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη

    Με μεγάλο ενδιαφέρον το κοινό της περιοχής παρακολούθησε τις τελευταίες εξελίξ...

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»

    Στη μεγάλη γιορτή της Λάρισας για τον Αυτισμό, το ΙΑΣΩ  Θεσσαλίας έδωσε κ...