Νέα

Εκπαιδευτική ομιλία μαιευτήρων στο  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Εκπαιδευτική ομιλία μαιευτήρων στο  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Με θέματα εξειδικευμένου μαιευτικού ενδιαφέροντος ολοκληρώθηκαν για το 2023 οι εκπαιδευτικές διαλέξεις συνεργατών  ιατρών στο  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Ειδικότερα, οι Μαιευτήρες Γυναικολόγοι και Επιστημονικοί Συνεργάτες του Νοσοκομείου, Ζιώγας Απόστολος και Σβερώνης Γεώργιος ανέλυσαν θέματα για τα  Πρωτόκολλα Σπερματέγχυσης και τον Τοκετό Υψηλού Κινδύνου, αντίστοιχα, υπό το συντονισμό του  Πρόεδρου του  Επιστημονικού Συμβουλίου Αναισθησιολόγου Εντατικολόγου Δρ. Κομνού Απόστολου. Η καθημερινή κλινική εμπειρία, καθώς και η θητεία και των δύο συνεργατών μαιευτήρων σε νοσοκομεία του εξωτερικού, τους εξασφάλισαν τη δυνατότητα να ενημερώσουν  συναδέλφους τους και μαιευτικό – νοσηλευτικό προσωπικό για νέα δεδομένα και πρακτικές σε σχέση με τη γονιμότητα, την κύηση και τον τοκετό που απαιτούν οργανωμένη δομή υγείας, με πιστή τήρηση πρωτοκόλλων και εκπαιδευμένο προσωπικό που μπορεί να ανταποκριθεί σε δύσκολες περιπτώσεις και στο μαιευτικό επείγον.  

Αυτό που κάνει, άλλωστε το  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας να διαφέρει από τις μαιευτικές κλινικές είναι ότι εδώ, κάθε μέλλουσα μητέρα, μπορεί να νιώσει τη σιγουριά ότι  θα είναι ασφαλής, τόσο η ίδια, όσο και το μωρό της, καθώς υπάρχουν έμπειροι μαιευτήρες γυναικολόγοι, οι οποίοι εφημερεύουν σε 24ωρη βάση  και οι μαίες στην Αίθουσα Τοκετών είναι πιστοποιημένες με την εκπαίδευση ALSO   (Advanced Life Support in Obstetrics) για να αντιμετωπίσουν με επιτυχία, ακόμη και το δυσκολότερο μαιευτικό περιστατικό. Παράλληλα, στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας λειτουργούν εδώ και 13 χρόνια Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, με μαίες και νεογνολόγους παρόντες 24 ώρες το 24ωρο, Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας για ενήλικες, καθώς και τμήμα Αιμοδοσίας, πάντοτε σε ετοιμότητα.  

Στο πλαίσιο του προγράμματος των επιστημονικών εκδηλώσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2023 – 2024, θα παρουσιαστούν επίκαιρα ιατρικά θέματα που αφορούν σε όλο το φάσμα του τομέα της Ιατρικής, με ομιλητές καταξιωμένους επιστήμονες, συνεργάτες του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Κοινός τόπος είναι, μέσα από τις διαλέξεις αυτές, να ενημερωθούν οι συνεργάτες ιατροί και το προσωπικό του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας για τις νέες πρωτοποριακές πρακτικές που λαμβάνουν χώρα στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, το μοναδικό ιδιωτικό Νοσοκομείο της Κεντρικής Ελλάδας. Η διάχυση της πληροφορίας και οι καλές πρακτικές, η χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας και οι βέλτιστες πρακτικές, η εξειδίκευση και  η συνεχής εκπαίδευση του ιατρικού προσωπικού αποτελούν για το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συνειδητή επιλογή.

  Δειτε επισης:

  Ενημέρωση Ασφαλιστών στο  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
  ΟΜΙΛΟΣ

  Ενημέρωση Ασφαλιστών στο  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

  Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας του Ομίλου ΙΑΣΩ για προσαρμογή και αναβάθ...

  Νευρολόγοι του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σε Εκπαιδευτική ομιλία
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  Νευρολόγοι του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σε Εκπαιδευτική ομιλία

  Νευρολόγοι συνεργάτες του  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συνέχισαν τις παρουσιάσεις εξει...

  Ρομποτική Χειρουργική στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Η αριστεία του Cambridge κατέφθασε στην Κεντρική Ελλάδα
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  Ρομποτική Χειρουργική στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Η αριστεία του Cambridge κατέφθασε στην Κεντρική Ελλάδα

  Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ανακοινώνει την απόκτηση του πρώτου Συστήματος Ρομποτικής Χειρουργικής Versius® στην Ελλάδα και υποδέχεται το μέλλον της χειρουργικής για τους ασθενείς της Κεντρικής Ελλάδας. Το καινοτόμο χειρουργικό ρομποτικό σύστημα επόμενης γενιάς, Versius ® της CMR Surgical – της παγκόσμιας κατασκευάστριας εταιρείας ιατρικών ρομποτικών συστημάτων με έδρα το Cambridge της Αγγλίας,...