Νέα

Γιορτή Προωρότητας 2023

Γιορτή Προωρότητας 2023

Στήσαμε μεγάλη γιορτή στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας με ξεχωριστούς για εμάς προσκεκλημένους, τα εξαιρετικά πρόωρα βρεφάκια, τα μικρότερα που γεννήθηκαν εδώ, ίσα που άγγιζαν το 1κιλό.

Διαμαντάκια κάθε ηλικίας, μαχητές της ζωής που ήρθαν σε αυτή νωρίτερα από το αναμενόμενο και πέρασαν τους πρώτους τους μήνες παλεύοντας, στην έμπειρη αγκαλιά των μαιών και των γιατρών της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών μας, ήρθαν στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας μαζί με τις οικογένειές τους και μοιράστηκαν μαζί μας τρυφερές στιγμές.

Η ομάδα της ΜΕΝΝ τους καλωσόρισε σε μέρη γνώριμα και θυμήθηκε με τις οικογένειές τους όμορφες αναμνήσεις και συγκινητικές ιστορίες.

Ο Πολυχώρος Δημιουργικής Έκφρασης ΚΔΑΠ Δημιουργική Πόρτα τους επεφύλαξε μια όμορφη έκπληξη, διασκεύασε το παραμύθι «το μικρό κοτοπουλάκι» και μίλησε στα παιδιά για την προωρότητα, μέσα από το κουκλοθέατρο με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Δίπλα μας η Energiers που 45 χρόνια ντύνει με ομορφιά και αγάπη τα παιδιά μας και τα καταστήματα βρεφικών ειδών Boutique Bebe Plus , που μοίρασαν δώρα και χαρά στους μικρούς μας καλεσμένους.

 

    Δειτε επισης:

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας:  Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων

    Συνεχίζονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον οι επιστημονικές ομιλίες στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, εστιάζοντας κάθε φορά σε κάποιο εξειδικευμ...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη

    Με μεγάλο ενδιαφέρον το κοινό της περιοχής παρακολούθησε τις τελευταίες εξελίξ...

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»

    Στη μεγάλη γιορτή της Λάρισας για τον Αυτισμό, το ΙΑΣΩ  Θεσσαλίας έδωσε κ...