Νέα

Νεφρολογικοί έλεγχοι από το  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στους νοσηλευόμενους του Animus ΚΑΑ

Νεφρολογικοί έλεγχοι από το  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στους νοσηλευόμενους του Animus ΚΑΑ

Η συνεργασία των δύο κορυφαίων παρόχων υγείας του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και του Animus ΚΑΑ συνεχίζει να προσφέρει στους ασθενείς τις ποιοτικότερες υπηρεσίες υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα των Κεντρικών εργαστηρίων του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας επισκέφθηκε το Κέντρο Αποκατάστασης και διεξήγαγε αιματολογικούς ελέγχους σε όλους τους νοσηλευόμενους. Στη συνέχεια η   Διευθύντρια της Α΄ Νεφρολογικής Κλινικής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και Επιστημονικά Υπεύθυνη του Νεφρολογικού Τμήματος και της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, Αθηνά Γόμπου, αφού εξέτασε τα αποτελέσματα, παρείχε κλινικό έλεγχο στους ασθενείς, που οι εξετάσεις έδειξαν ότι απαιτείται περαιτέρω διερεύνηση.   

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης, η κυρία Γόμπου, μίλησε για την ουσιαστική έναρξη της σύμπραξης των δύο δομών υγείας  τονίζοντας πως μία σειρά εξειδικευμένων ιατρικών ειδικοτήτων θα δώσουν την τεχνογνωσία τους  στους ασθενείς του Animus ΚΑΑ. «Ξεκινάμε σήμερα με εξειδικευμένο νεφρολογικό έλεγχο και θα ακολουθήσουν και άλλες εξετάσεις και κλινικοί έλεγχοι, προκειμένου οι ασθενείς να έχουν την καλύτερη ιατρική φροντίδα», συμπλήρωσε.

Με τη σειρά του, ο Συντονιστής Διευθυντής αποκατάστασης του Ομίλου Animus και Επιστημονικά Υπεύθυνος του τμήματος Φυσικής Ιατρικής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Αθανάσιος Τσιβγούλης, αφού εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη, η οποία είναι προς όφελος όλων των ασθενών, με έμφαση στους βαρέως πάσχοντες, τόνισε πως «η συνεργασία αυτή αποσκοπεί και στην κάλυψη αναγκών σε ειδικότητες που απαιτούνται, τόσο στην αποκατάσταση, όσο και στις λοιπές υπηρεσίες υγείας και από τις δύο πλευρές.»   

Από την έναρξη της πρωτοποριακής σύμπραξης, οι ασθενείς μας λαμβάνουν περισσότερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες υγείας. Το Animus υποστηρίζει με την τεχνογνωσία του τις ανάγκες των ασθενών του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σε αποκατάσταση και το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με τη σειρά του παρέχει στους νοσηλευόμενους του Animus την ασφαλέστερη ιατρική κάλυψη,  24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, με φυσική παρουσία 13 και πλέον ιατρικών ειδικοτήτων, σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσουν κάθε έκτακτο και προγραμματισμένο περιστατικό.

    Δειτε επισης:

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας:  Εκπαιδευτική ομιλία για την αξονική εντερογραφία
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία για την αξονική εντερογραφία

    Ο ρόλος της αξονικής εντερογραφίας στη μελέτη των παθήσεων του λεπτού εντέρου ...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας:  Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων

    Συνεχίζονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον οι επιστημονικές ομιλίες στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, εστιάζοντας κάθε φορά σε κάποιο εξειδικευμ...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη

    Με μεγάλο ενδιαφέρον το κοινό της περιοχής παρακολούθησε τις τελευταίες εξελίξ...