Νέα

Έναρξη επιστημονικών εκδηλώσεων του  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας για το ακαδημαϊκό έτος 2023 - 24

Έναρξη επιστημονικών εκδηλώσεων του  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας για το ακαδημαϊκό έτος 2023 - 24

Με μεγάλη ανταπόκριση από τους ιατρούς συνεργάτες και το προσωπικό του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας έγινε η έναρξη των επιστημονικών εκδηλώσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2023 – 24, που φέτος είναι υβριδικές και συντονίζονται από το νέο Πρόεδρο του  Επιστημονικού Συμβουλίου Αναισθησιολόγο Εντατικολόγο Δρ. Κομνό Απόστολο. 

Στην πρώτη για τη χρονιά εκδήλωση, ο Γαστρεντρολόγος Ομ Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  και Διευθυντής της Α΄ Γαστρεντερολογικής Κλινικής ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Ποταμιάνος Σπυρίδων ανέλυσε τη σύγχρονη θεραπευτική προσέγγιση των ιδιοπαθών φλεγμονωδών εντεροπαθειών. Σε συνέχεια η Γαστρεντρολόγος  και Επιμελήτρια της Α΄ Γαστρεντερολογικής Κλινικής ΙΑΣΩ Θεσσαλίας  Φλώρου Θεοδοσία   μίλησε διεξοδικά για την   ERCP (Ενδοσκοπική Παλίνδρομη Χολαγγειοπαγκρεατογραφία),  τις ενδείξεις για τη διενέργειά της, τις πιθανές επιπλοκές και την αντιμετώπισή τους. 

Στο πλαίσιο του προγράμματος των επιστημονικών εκδηλώσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2023 – 2024, θα παρουσιαστούν επίκαιρα ιατρικά θέματα που αφορούν σε όλο το φάσμα του τομέα της Ιατρικής, με ομιλητές καταξιωμένους επιστήμονες, συνεργάτες του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Κοινός τόπος είναι, μέσα από τις διαλέξεις αυτές, να ενημερωθούν οι συνεργάτες ιατροί και το προσωπικό του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας για τις νέες πρωτοποριακές πρακτικές που λαμβάνουν χώρα στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, το μοναδικό ιδιωτικό Νοσοκομείο της Κεντρικής Ελλάδας. Η διάχυση της πληροφορίας και οι καλές πρακτικές, η χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας και οι βέλτιστες πρακτικές, η εξειδίκευση και  η συνεχής εκπαίδευση του ιατρικού προσωπικού αποτελούν για το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ζητούμενα διαρκείας. 

    Δειτε επισης:

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας:  Εκπαιδευτική ομιλία για την αξονική εντερογραφία
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία για την αξονική εντερογραφία

    Ο ρόλος της αξονικής εντερογραφίας στη μελέτη των παθήσεων του λεπτού εντέρου ...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας:  Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία παθολογοανατόμων

    Συνεχίζονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον οι επιστημονικές ομιλίες στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, εστιάζοντας κάθε φορά σε κάποιο εξειδικευμ...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική εκδήλωση για την Κοιλιοκάκη

    Με μεγάλο ενδιαφέρον το κοινό της περιοχής παρακολούθησε τις τελευταίες εξελίξ...