Νέα

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και Animus

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και Animus

Ομπρέλα προστασίας από 2 κορυφαίους, για ό,τι πιο πολύτιμο έχει κάθε ασθενής, την Υγεία του

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, το μοναδικό ιδιωτικό νοσοκομείο της Κεντρικής Ελλάδας και το Animus, Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας με ηγετική θέση πανελλαδικά, ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρέχουν στους ασθενείς τους ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας και αποκατάστασης.

Η πρωτοποριακή αυτή και αποκλειστική συνεργασία, αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο της υγείας, καθώς εξασφαλίζει στους ασθενείς του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας το μοναδικό προνόμιο να καλύψουν τις ανάγκες τους για υπηρεσίες αποκατάστασης από τη θεραπευτική ομάδα του Animus ΚΑΑ. Τόσο κατά τη διάρκεια της αρχικής και σύντομης νοσηλείας τους στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας,  όσο και στη συνέχεια για τις ανάγκες της κλειστής νοσηλείας τους στο κέντρο αποκατάστασης Animus, έμπειρος ιατρός φυσικής ιατρικής σχεδιάζει και εφαρμόζει το αποτελεσματικότερο πρόγραμμα  αποθεραπείας, ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε ασθενή και σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του θεράποντα ιατρού του, με προνομιακά πακέτα, χωρίς ταλαιπωρία, περιττές διαδικασίες και άσκοπες μετακινήσεις .  

Το Animus υποστηρίζει με την τεχνογνωσία του τις ανάγκες των ασθενών του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με τη σειρά του παρέχει στους νοσηλευόμενους του Animus την ασφαλέστερη ιατρική κάλυψη,  24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, με φυσική παρουσία 13 και πλέον ιατρικών ειδικοτήτων, σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσουν κάθε έκτακτο και προγραμματισμένο περιστατικό.

Από σήμερα, οι ασθενείς και των δύο Ομίλων λαμβάνουν περισσότερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες υγείας. Από το πρώτο σύμπτωμα, όσο διαρκεί η διάγνωση και η θεραπεία τους και μέχρι τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η  αποκατάστασή τους βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα προστασίας των καλύτερων παρόχων υγείας, αυτών που έχουν επενδύσει τόσο σε τεχνολογικό εξοπλισμό του μέλλοντος όσο και σε επιστημονικούς συνεργάτες που γνωρίζουν το αντικείμενό τους καλύτερα από κάθε άλλο.

Μια ουσιαστική σύμπραξη κορυφαίων για ό,τι πιο πολύτιμο έχει κάθε ασθενής, την Υγεία του.

 

  Δειτε επισης:

  Ημέρα Σύμπλοκων Επεμβάσεων στα Στεφανιαία Αγγεία στο ΙΑΣΩ Θεσσαλία
  ΟΜΙΛΟΣ

  Ημέρα Σύμπλοκων Επεμβάσεων στα Στεφανιαία Αγγεία στο ΙΑΣΩ Θεσσαλία

  Μεγάλο ήταν το ιατρικό ενδιαφέρον που συγκέντρωσε η «Ημέρα Σύμπλοκων Επεμβάσεων στα Στεφανιαία Αγγεία», που πραγματοποιήθηκε την ...

  Εθελοντική Αιμοδοσία ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Αυτό το καλοκαίρι, χαρίζουμε ζωή!
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  Εθελοντική Αιμοδοσία ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Αυτό το καλοκαίρι, χαρίζουμε ζωή!

  "Αυτό το καλοκαίρι, χαρίζουμε ζωή", φώναξαν με τη δυναμική τους παρουσία τα μέ...

  Καλοκαιρινή Εθελοντική Αιμοδοσία στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
  ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

  Καλοκαιρινή Εθελοντική Αιμοδοσία στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

  Κάθε καλοκαίρι παρατηρείται ανησυχητική μείωση αποθεμάτων αίματος και παραγώγω...